Miğdem bulanıyor söyler kızlar görünce ya tamam güçlü olmak önemli bende güçlüyüm ama bazıları varki sırf güçlü oldu diye kız gibi davranmak yerine erkek gibi davranıyorlar birde bir kız gördüm 14,15 yaşı civarında sigara içiyor ya öyle kötü görünüyorki kendi havalı sanıyor ama kızlarada erkeklerede sigara hiç yakışmıyor ya hanfendi dediğin kız nerde ne yapacağını bilen ha bire trip atmayan hata hiç trip atmayan kültürlü film kültürü kitap kültürü olan zeki eylenceli tatlı bakımlı cesur güçlü erkeklere çiçekmiş gibi davranan en azından hak eden erkeklere olgun olan kibar olan bağırmayan boş konuşmayan her zaman sevdiği kişiyi kıskanmayan bunaltmayan kızdır ya keşke her kız böyle olsa beyfendi dediğim erkekte böyle olmalı ya prenses erkek erkeksi kız olmamalı beyfendi hanfendi kızlar olmalı bu dünyada ya
sanırım biz kadın erkek eşitliğini toplum olarak yanlış anladıl temel haklar bakımındam eşit olmak yerine biz gidip karşı çinileri yaptığı kötü huyları birbirimize aktardık
Bencede artık kızlarda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum hadi küfür edersin mal ya da canım dersin en fazla o nasıl küfürler ya rüyalarıma girdi bu küfürleri duyunca depresyona giriyorum ya rüyalarıma korku filmleri gibi giriyor😂😂😂😂😂
😅aman taktın sende bu klavye ye ben senden de beterim ne yazdığın anlaşılıyor sorun değil benim kadınlarda en beğenmediği tipler küfür edenler erkekte ise sevdiğine kardeşine annesine sahip çıkmayan güzel kardeşim
Ha Tyrion Lennister diyorsun o adam çok karizma tatlı ve zeki biri ya benimde en çok sevdiğim got karekteri Arya Stark bu kız ikizim resmen doğum günlerimiz karekterlerimiz saç stilimiz burçlarımız hepsi aynı yani film evreninde bir karekter olsam Arya Stark olurum ve Arya Stark eğiten yüzsüz bir adam vardı ya çok havalı görünen hani Jaqen H’ghar çok seviyorum
şu ana kadar izleyip te en sevdiğin dizi bumu benim Alman yapımı dark diye bir dizi var çok uzun zaman oldu ama dahada etkisindeyim unutulmaz bir dizi özellikle çok anlamlı replikleri var
Benim en sevdiğim dizi La casa de papel ilk iki sezonu çok seviyorum birde benim ilk izlediğim diziydi acayip seviyorum yani izledin mi bilmiyorum ama tam beni yansıtan bir dizi Prafösör karekterinide çok seviyorum benim ilk sevdiğim oyuncu ve ilk sevdiğim karekter çok zeki ve havalı bir karekter bir ara bu diziye tapıyordum sırf bu diziyi yapanlar İspanyollar olduğu için bayrakları kırmızı sarı olduğu için o zamanlar her eşyam kırmızı sarıydı o derece bir hayranlık yani suç olmasa gidip merkez bankasını soyacam yani o derece etkisinde kalmışım dizinin dizideki müzikte benim en sevdiğim müzik çav bella yani 😄
😅geçen ay ikinci defa izledim benim favorim de Tokyo bu tarz dizileri seviyorsan yeni sayılan bir dizi daha var darkness diye oda baya iyi izlemedi isen bak derim yanılmıyorsam danımarka yapımıydı zaten izlerken o kuzeyin soğuk insanını ve havasını hissediyor insan ben o yönü ile diziyi çok beğendim ama henüz 1 inci sezon daha
Tamam mutlaka izlerim saol tavsiyen için umarım beğenirim bana La casa de papel dizisinin tadını en son veren dizi Türk dizisiydi İçerde dizisi oda çok güzeldi eşki bir dizi ama bence çok iyi bir dizi umarım bu dizide çok iyidir
kurtlar vadisinden bu yana hoşuma giden yerli dizi olmadı maalesef dizi olarak yabancı dizi izlerim ama diziden fazla film izlediğim olur ikisinin yeri faklı tabi ama bana göre filmler daha güzel tabi kişisel bir görüş bu
Yani Türk dizisilerini bende çok seviyorum hepsinde aldatma var birde bir süreden sonra kim kimi aldatığını unutuyorum kafam alak bulak oluyor 😂😂Ama onun haricinde öyle olmayan İçerde , Prens birde Pera Palas ve gece yarısı yerli dizilerini çok seviyorum en azından bir kaliteli bir emek var
yok zaten yerli dizilere kötü denmez de ama her kesime hitap etmiyor ben de saydığın dizilerden birkaç bölüm izledim ama pek sarmadı ama gibi dizisi hariç onun yeri başka
A gibi dizisini izledin mi izleyenlere çok nadir görüyorum onu söylemeyi unutum o dizi çok komik ya son yeni çıkan sezonu izleyemedim ama mükemmel bir dizi ama gülmekten ölüyorum Yılmaz’ı görünce falan Ersoya falan öyle bir bakışı varki 😅😂😂
Ersoy'un ayak parmaklatı ile sinek yakalama sahnesi hala zihnimde bir türlü unutamadım aklıama geldikçe gülüyorum bu arada yaşın doğru değil sanırım yoksa bu yaşa bu kadar dizi sığdırmak herkesin harcı değil dizi sevmeme senin saydığın bazı dizileri yeni duydum 😯
Evet o bölüm çok güzeldi ama ben ilk bölümü birde İkanın ailesini aradıkları birde bir tane daha bölüm daha vardı ya üç kız vardı hani bir babaları vardı çenesi hiç kapanmıyordu bu üç bölümde gülmekten öldüm 😅😂😂Bu arada ben aslında sekiz yaşından beri ailemle birlikte film izlediğim için genelde abim bana açıyordu o yüzden film kültürüm çok iyi izlemediğim film dizi yok yani ikibin onluyum ben yaşım doğru değil zaten bu uygulamalıda öylesine yükledim zaten yoksa sosyal medyayla alakam yok
bu tür sosyal medya hesapları hem çok vakit alıyor hemde çok kötü niyetli insanlar var dikkatli ol dizi fil izlemek daha iyi sosyal medyadan birde sakın ha yaşın genç buralarda yazışarak bazı türde ilişki yaşayan insanlar var sakın ha yapma çok gereksiz şeyler birde bu işlerden başına iş alan kızlar çok şantaj yapanlar bile var umarım ne demek istediğimi anladın
Biliyorum zaten o tür insanları çok iyi biliyorum bu uygulamada arkadaşım olduğu için yükledim yoksa normalde hiç yüklemeyecektim zaten o tür insanlar konuşmuyorum dikkat ediyorum yani ama tavsiyen için saol daha çok dikkat ederim😊
Güzel bi soru. Hayatımda hiç hanımefendi görmedim o yüzden ne kadar nazik ve hanınefendiyim bilmiyorum. Her ne kadar bahsettiklerinizden uzak da olsam bu bir insanı hanımefendi yapmaz. Bunun için bilgelik dolu sözlere, cömert ve nazik hareketlere, anlayışlı ve sabırlı bir karaktere ihtiyaç var. Hoş bu dönemde efendiliğe uygun bir ortam da yok ya neyse.
Seninle açıkça konuşayım, hiçbir insanı yaşam tarzı, alışkanlıkları ya da dış görünüşüne göre yargılamak bize bir şey kazandırmaz 🌱. Başkalarını eleştirmek yerine önce kendimize bakmak, empati yapmak en güzeli. Herkesin hayatına saygı duymak, farklılıkları kabullenmek çok önemli. Unutma, kimse mükemmel değil, herkesin bir hikâyesi var. Birine ne denileceği yerine, nasıl daha anlayışlı ve hoşgörülü oluruz, onu konuşsak daha iyi olur bence 💖. Önemli olan iyi niyetle yaklaşmak ve insanları kalıplara sokmadan sevmek!
alkolik degilim sigara bagimlisiyim dort aydir bir iliskim var biraz erkeksi oldugumi dusunuyorum kisinin yasadigi ortam maaruz kaldigi durumlara gore aliskanliklari hic istemedigi sekiller alabilir ve bir raddeden sonra kisi istemedigi biri haline gelebilir belki de kucukken hic olmayacagim diye soz verdigi birine doner bence onyargili olmamalisin
😄incelemeye gerek kalmadan hemen göze batıyor zaten kendi tercihin tabi ama ben hanımlara takma tırnak pek yakıştıtamıyorum ne o öyle vahşi kediler gibi
tabi beni ilgilendirmez sadece farklı bir görüş işte peki merak ettiğim bir konu var çevrendeki senin yaşında olan erkekler bu takma kırnaklar ile ilgili birşeyler diyorlarmı birde daha genciz sende bizi hemen gömme ama haklısın ergenlik te zor işte herkesi ihtiyar görürsün
Hemde nasıl öyle böyle değil hiç duymadığım küfürler duyuyorum böyle kızlardan bazı erkekler bile kadar küfür etmiyor ya yani insan babasına ailesine küfür eder mi ya böyle kızlar miğdemi bulandırıyorlar ya birde bunlarla sevgili olan erkekler tam bir enayi yemin ederim