Açıkçası çok eğilip bükülen biri olmadım. Neyse onu söyledim. Kaba biride olmadım. Belkide ben yanlış gördüm veya o kadar düzgün bir adam değildim. Ama ben artık bu konuda pes ettim. Bu yaşıma kadar değerlerini korudum. Yasak hiçbir işe girmedim. Sanırım bizim nesil yanlış bir çağa denk geldi. Zorda olsa yalnız yaşamaya alıştık. Ha zorluk bitmiyor. Ancak bu nesildeki erkekler gibide olmadık. Artık yaş Kemale erdi. Cidden benden genç insanlara haklarında hayırlısını dilerim. Şu dünyadan düzgün bir Müslüman olarak göçsek yeter artık bize
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen artık sizin gibilerden bıktım. Topluca keşke hepiniz kaybolsanız. Erkekleri taktığı bir sıfatla küçük düşürmeye çalışırken aslında kendi cinsiyetini küçük düşüren, her gördüğü yeni popüler terimi sorgulamadan ağzına yapıştıran, her insana lakap takarak kalıba sokup tektipleştirmeye çalışan sen ve senin tüm türevlerinden çok sıkıldım. Özelliklerin, hâl, hareket ve davranışların cinsiyetle değil sadece karakterle alakası olduğunu asla anlamayan kafanızdan, herkesle yarış içindeymiş gibi ona buna "prenses, varoş, keko, kaşar" diye her cinsiyete, yaptıkları şey tek sizin düşük karakterinize batıyor diye laf etmenize ve yarışta ondan bundan daha iyi olucam derken hepinizin birbirinin kopyasına dönüşüp karakterlerinizin daha da çürümesine kadar her şeyinizden bıktım, iğreniyorum. Sizin yüzünüzden toplum çürüyor, sizin yüzünüzden başta siz olmak üzere herkes özgüvensiz. Herkes yargılanacağım korkusunda. Yaptığınız bu iğrenç düşünce yapısı ve lakap takmayla kendinizin istediğiniz kadar iyi olduğunu düşünün, umrumda değil. Bu sizin sadece zavallı olmanıza sebep oluyor. Var olan anksiyetem böyle karaktersiz insanları mı kafaya takıyorum cidden diye, düşüncesiyle kayboluyor. Lütfen insanları kendinizi dahil insanları aşağılamaya çalıştığınız lakaplar olmadan yaşamaya çalışın. İnanın hiç zor değil. Ama siz bu zaten sıkıntı çektiğimiz ülkede herkese canını dar ediyorsunuz. Acısını da en çok kendiniz çekiyorsunuz farkında değilsiniz. Bu söylediğim hiçbir şey de abartı değil. Sizin küçük gibi gördüğünüz her erdemsiz şereften yoksun davranış birikip, toplumsal birlikteliği ve kadın-erkek ilişkisine zarar veriyor. Bugün toplumumuz böyleyse bunun en temel sebeplerinden biri de sen ve senin gibiler. Ama ne zaman bunu anlamak ister ve farkına varırsanız tabii.
1418 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun.👏🏻 Sonunda bu soruya tepki gösteren ve mantıklı bir açıklama yapan biri gördüm. Umarım bu yanıtın çok süper cevap seçilir Keşke cevabının boynu olsa da altın madalya 🥇taksam...
- 1 yıl
Çook haklısın. İnsanları farklı farklı kalıba sokup anormalleştiriyorlar... Oysa kii insan sadece iyi ve kötü diye ayrılmalı... Normal olmak için çabalarken psikolojisi mahvoluyor insanların.. Daha doğrusu belirleyen normal kalıplarına uymak için.. Halbuki ki herkes kendi olarak normal zaten. Herkesin normali kendisi..
- 1 yıl
@Çimenlerinkokusu gerçekten öyle, ben iyi ve kötü diye bile ayırılmaması gerektiğini düşünürüm, herkesin illa iyi ve kötü tarafları vardır. Maalesef dediğin gibi aksi hâlde çok yorucu bir durum
- 1 yıl
@Blue-world teşekkür ederim, keşke herkes böyle düşünse
- 1 yıl
Soruyu soran emin ol yorumuma kızacak, ben teşekkür ederim
- 1 yıl
@User017372103 Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim doğru ve mantıklı yorumun için. Keşke! O zaman toplum olarak bir adım ileriye gitmiş olacağız ilişkiler konusunda ama hiç umudum kalmadı. Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz.
- 1 yıl
Keşke herkes senin gibi düşünse eline ağzına sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi teşekkürler kardeşim, keşke..
- 1 yıl
Burcunu sorabilir miyim
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi teraziyim, ne için
- 1 yıl
@user017372103 terazi harikadır yaa sesli yorumladım müsaitsen dinlersin
https://voca.ro/1lIHQmBEC2yk - 1 yıl
- 1 yıl
Ben Terazi kızlarını çok severim iyi de anlaşırım
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi Eee, yani? Konumuzla alakası ne?
- 1 yıl
@Blue-world kızın burcu Teraziymiş
Erkeklerin bir çoğu hayat koşuşturmasından başını kaldıramıyor. Mobbing sıkıntı stres parasızlık gelecek kaygısı vs. vs. bu durumda erkek güç kazanamıyor. Sizin tabirinizle prenses gibi görünüyor. Ama kadınlar öyle değil toplumda her zaman kadın ayrıcalıklı oluyor. Ben erkek halimle bir iş yaptırırken kaç kişiyle uğraşıyorum. Aynı işi bir kadın geliyor 5 dakika uğraşmadan hallettiriyor.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl

Daha yüz milyon kere sorarsınız bu soruyu dişi papağanlar misali, üşenmeden her rastladığım her soruya ekleyeyim madem :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Çok tatlı bir soru olmuş 😄 Aslında herkesin içinde küçük bir prenses ya da prens vardır diye düşünüyorum. Kimisi duygularını daha fazla gösterir kimisi içine atar. Erkeklerin de inceliklere, ilgiye ya da şımartılmaya ihtiyacı olabiliyor. Toplumdan gelen bazı baskılar yüzünden sanki onlar sert durmalıymış gibi görünüyor ama bence duygular hepimize çok yakışıyor 💖 Önemli olan kendin olabilmek!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılben değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler hep prensesti. Sadece baski vardi uzerlerinde o biraz azaldi. Her turk asker doğardi, erkek gibi davranmalari gerekirdi, askere gitmeleri gerekirdi bedelliyle is çözüldü. Işe de gitmek istemezlerdi. Eskiden es gecindirme yuku ustlerindeydi, ailesini elaleme muhtac edeni, karisini calistirip kadin parasi yiyen erkekleri hos gormezlerdi simdi bu baski da cok yok. Ailesini ona buna muhtac eden erkege bir sey demek yerine karisi niye calismiyormus, destek olmuyormus diye, erkegin eksikligi yine bir kadin uzerinden kapatilmaya calisiliyor cogu sey gibi. Eskiden beri calismayi da başa kalkarlardi, ozel hizmet ayricalik beklerlerdi. E kadinlarda calisiyor, kimse kadinlara ozel hizmet, ayricalik vermiyor. Bir de eve gidip ev islerini yapiyorlar. Yillardir calisiyoruz diye basimizin etini yediler, kendi yaptiklari seyi cok yuce olarak gosterdiler. Cogu kadin suna katilir ki calisma hayati ev işlerinden, cocuk bakmaktan daha kolay. Az bucuk is yapmışlar, onu bile basimiza kalkiyorlardi, parayla hukmetmeye calisiyorlardi. Simdi az bucugu birak hicbir işe yaramayan erkekler dolu. Erkeksi gorevleri de bilmiyorlar. Sunu tamir et desen edemezler.
10 Yorumla
1 yılbi ara maskülen erkekliğe laf söylerlerdi. ıyy keko falan. erkeğin kibar olması gerektiğini işte şöyle centilmen böyle anlayışlı o şu bu. sonra erkeklerin çoğunluğunu dönüştürdüler. karşılarında fikirlerine değer veren, kadın-erkek eşitliğine inanan erkekleri görünce de eril erkek kalmamış yaa, erkek dediğin biraz da masaya yumruğunu vuracak demeye başladılar.
kadınlar kafası karışık varlıklardır. bu nedenle ne söylediğine değil ne yaptığına bakılır.
gerçek bir erkek kendi yolunu çizer, kadınların yönlendirmesine gelmez. onunla olmak isteyen, onun kendi inşaa ettiği özelliklerini beğenerek onunla olur.190 YorumlaAile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
her şey paradan geçer derseniz..
Erkekler ne yapsın, namusuyla işini gücünü
yapan erkekleri yanınıza yaklaştırmayıp nerede
paralı hırto hödük varsa ona yaslanıyorsunuz.
Kadınlığın ayarını düşürdünüz bir de güçlü kadın
muhabbeti yapıyorsunuz.30 Yorumla
1 yılPrenses diye tanımladığın erkek ne tam olarak? Yazma diyince yazmayan erkekse sen ilgi istiyorsun diye kimse sana ilgi vermek zorunda değil. Ha eğer sorumluluk almaktan kaçınan, ruhen ve bedenen güçlü olmayan erkekse evet günümüz erkeklerinin %80 i böyle. Mesela cebinde nakit para taşımayan kendisini ve yanındakileri koruyamayacak bir erkekse evet bu da prenses erkek 😀. Yani Duygusal olarak kendisini kontrol edemeyen çok gülen , korkan veya ağlayan erkekse evet bu da prenses. Yani senin prenses kriterlerin ne tam olarak 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılDeğil tabii ki. Sırf ana sayfaya çıkmak için şu genellemelerle dolu saçma soruları sormayı kesin artık. Ötekileştirme yapanlara malzeme veriyorsunuz şöyle manasız bir şey için.
40 Yorumla Vala geçenlerde bir araştırma makalesi okumuştum ülkemizde erkeklerin %40'ı gay diye bir şeyler yazıyordu. Doğru mu değil mi bilmem ama feminen erkeklerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla sanırım.
10 Yorumla
1 yılYani şu an çevremdeki erkeklerde ya çok maço ya da çok kaprisli (tripli) var. İkisinin ortak noktası da illa benim dediğim olsun psikolojisi bence:D sadece biri öküzce biri prensesçe tek fark bu. Uzlaşmak iyidir
10 Yorumla
1 yılTüm erkekler değilde benim karşıma çıkan tüm erkekler prensesti. Sebebini bilmiyorum da açıkçası ben mi onları kendime çekiyorum diye de düşünmüyor değilim. ya da sevilmiyoruz, prenseslikten kastınız çaba göstermeyen, pasif davranan, gönül almayı bilmeyen biriyse evet çoğu erkek prenses…
20 YorumlaNiye bir erkeğin kendine değer vermesi, sadece kadın için yaşamasını istiyorsunuz? Erkeğin de kendi özgüveni, duruşu olmalı, sırf bir adam kendiyle eglenebiliyor diye bir kadının malzemesi olmamali
06 Yorumla- 1 yıl
Bence prenses erkek diye tanimaladiklari 2 cilveye kanip kadina kendini kullandırtan or*** dahi olsa gecmisim temiz diyen kiza inanan aklini bir kadinin yönettiği erkeklerle sadece kendini dusunup kadina kadinmis gibi davranmayip kadin trip atiyorsa umursamayip ustune kendisi de trip atip kadinla kadinlasan erkekler bence eril bir erkek agirligini koyabilmeli durusu ozguvenli olmalı ve erkek oldigunun farkinda olmali ne papatyayi incitmeli ne de papatyaya tamamen akli bagimli kalmali...
- 1 yıl
@karameltopu bütün kızlar prenses ise saydığın ahlaktan yoksun tüm özelliklere sahip olduğumuzu mu kastediyorsunuz, ve bu davranışları sadece prenses olan bizler yapabilmeliyiz demek 🙂 çok iyi bir mantık, kendimizi aşağılamak için daha iyi bir tanım yapamazdın, bravo
- 1 yıl
@User017372103 bir kadın cilve yapabilir ama erkek de durduk yere trip cekmemeli. Erkek baskın olacak kadınını koruyacak, kadın da disil enerjisini koruyacak, yani durduk yere trip atmayacak, erkek kıskandığı zaman erkeği ilkellikle suclamayacak.
Benim kastettigim şey bu hanımlar - 1 yıl
Bahsettiğin şeyler tamamen anlaşılır ve normal. Böyle şeyler istemende doğal. İsteyen karşı tarafta istediği özelliği isteyip, istemeyebilir. burada asıl sorun kalıba sokmak. Ne zaman farkedersiniz acaba? Bundan her iki taraf da zarar görüyor.
- 1 yıl
Ben sen kalıp kullandın demiyorum. Senin açıklaman normal olan, prenses denmesi yanlış olan diyorum.
1 yılülkede düzgün temiz namuslu kız kalmamış prenses erkek konusu görünce titreme geliyor içime :)
14 Yorumla- 1 yıl
Erkekler çok namusluymuş gibi 🤥😆
- 1 yıl
@cileklitursuug ehem vermeyin sizde ben erkekler düzgün mü diyorum erkeklerin hali ortada işleri sizin gibileri kandırmak sadece sonra bir kenara atmak
- 1 yıl
Yarali davsan hiç vermedim ayrica kimse beni kandirip bir kenara da atmadi ama sen çok vermiş gibisin konuya hakimiyetinden belli
- 1 yıl
@cileklitursuug burada ki evde kalmış kızların sorularına biraz bak haklı olduğumu görürsün ben ciddi ilişki dışına pek çıkmam ben genelleme yaptım sana söylmedim tanımıyorum bile seni
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl
Böyle prenses mi gördün kizim hayatinda
00 Yorumla
1 yılNe alakası var bütün erkeler olur mu hiç valla ben bu prenses lafını çok duydum ama hep sosyal medaya gerçekte prenses olan erkek hiç görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbir havalara girdi zamanı erkekleri sürekli tripler ahhh biz neden kızların peşinde koşuyoruz onlar istesin neden erkek evi gecindiriyor kadın gecindirsin yediği şeyi kendisi ödetsin erilik yavaş yavaş son buluyor
10 YorumlaHayır, tüm erkekler prenses değil. Çoğu hala mağara adamı modunda.
10 Yorumla
1 yılHayt, höyt diyen erkeklere denk gelince şikayet etme ama.. Kibar erkeklere, duygularını belli eden erkeklere prenses diyip de..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar her çağda uzun boylu zengin ve kriminal erkeğe yavşamak için onlara iltifat sözcükleri uydurmuşlardır. uzun zengin ya da kriminal olmayan efendi adamı da aşağılamak için yer aramışlardır. Kadınlar yine aynı sadece kelimeleri değişiyor.
13 Yorumla- 1 yıl
O kadinlar bencen en akillilari😄 canım olan biziz
- 1 yıl
Bu klavye neler yaziyor boyle 🤣🤣
Duzeltme: O kadinlar bence en akillilari, canım olan biziz
Cevap sahibi1 yılBeni kimse ilgilendirmez ben yalnızlıktan şaşmam kimseye bulaşmam
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTüm erkekler prenses ise bazı kızlar kraliçedir 🤌😄😄 nasıl sence bu cümle mantıklı mı? Bunu cevapla sırada mülakat var 😄
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılAyyynenn kesinlike tüm erkekler prensestir yakında cinsel organlarimizi da degisecegimize dair söylentiler var çok kötü bir durum
00 Yorumla Sen prensini bul, diğerleri başkasına kalsın.
10 Yorumla
1 yılTüm erkekler niye prenses oluyor abi, Nereden çıkardınız? canınız sıkılıyor herhalde :)
10 YorumlaHepsi diyemem ama şu dönemde bir çoğunun prenses olduğu kesin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar prens olmasaydı erkekler de bu duruma düşmezdi.
Kadınlar yapıyor bunları...10 Yorumla
1 yılEli üşüyen'e bile prenses diyen kızlar var onlara katılmıyorum
10 Yorumla
1 yıl%99.999 😂 o küçük ihtimal karşıma çıkmazsa evde kalırım daha iyi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben prensim, Küçük Prens, Duygusal Prens! 😅10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılPrenses erkekler nasıl oluyor ne yapan birisi senin için prensestir
10 Yorumla Toplanın prensesler kızların saçını başını yolmaya gidiyoruz 💅💅🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Ben seni yumruklarim ajsjsjsj
- 1 yıl
Kız seni varya yolarim haa 😂😂😂😂
1 yılAbazanliğin en tavan yaptığı dönemde ne prensesligi aq
10 Yorumla
1 yılHayır tabi ki ama doğru düzgün erkek az sayıda kaldı bizi de bulamadı gitti
00 Yorumla
1 yılPrensessem tacım nerde kralsam tahtım nerde peh...
00 Yorumla
1 yılEvet şimdiki erkeklerin çoğu prenses oldu doğru düzgün bir erkek adam zor bulunur hale geldi
00 Yorumla
1 yılEvet erkek dediğin astığı astik kestiği kestik sert maço ve biraz da gaddar olmalı 👍
00 Yorumla
1 yılMerhaba çok bilen birini arıyordum size birkaç soru sormam mümkün mü acaba
00 Yorumla
1 yılTümü denilemez tabi ki ama simdi ki erkeklere bir şeyler olmus.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı.
1 yılErkekleri prenses yapan onlara prenses gibi davranan kızlardır
00 Yorumla
1 yılAslında öyleyiz bence özellikle Türkiyede yüzde yüz diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürko erkolarını kastediyorsan evet hepsi prenses hepsi barbie
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO değil de böyle bi soru nasıl bu kadar görüş aldı
- 1 yıl
Kuyruk acıları var🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılPrenses mobbinginizden bıktık. Anca ümitcan uygun tiplerine değer verin siz.
23 Yorumla- 1 yıl
Herseyin bir ortasi var umitcan uygun falan karistirma simdi
Cevap sahibi1 yılOrtasını ayarlayamayan sizsiniz. Gidip ümitcana kozların yazdığı yorumlara bakabilirsin
Cevap sahibi1 yılKızların*
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen bütün erkekler prenses , sapık , lanet bir şey ama kadınlar ooo mükemmel hiç kusur yok her konuda mükkk 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayran olduğunuz avrupalılar etek giyiyorlar ve makyaj yapıyorlar ayrıca kibarlar, onlarda mı prenses?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyyy ağzından çıkanı kulağın duysun aşko ne prensesi ayol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılne oluyor olum kadınlar erkeklere sallamaya başladı hayıdır istediğinizi bulamadınız mı
12 Yorumla- 1 yıl
Karaktersiz kadınlar böyledir. Yapacak daha iyi işleri olmadığında birilerini aşağılamaya yer ararlar. Ne kendi ne karşı cins farketmez. Dediğin gibi istedikleri olmadı diyedir bu kuyruk acısı.
Cevap sahibi1 yıl@User017372103 haklısın
Gizli Üye(18-24)1 yılLgbt bireylerine yapışıyor sunuz sonrada genelleme yapıyor sunuz erkeğe denk gelmemissiniz 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet maalesef bazılarımıza iki harf fazla vermiş ebeveynlerimiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler prenses oldu. Kızlar , Askere biz gidicegiz 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu gidişle bütün erkekleri prenses yapacaksınız yaa
00 Yorumla
1 yıltepki almak için uç sorular sormak mantıklı keşke benim aklıma gelseydi
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂🤣🤣
1 yılDeğil bazıları kütük gibi odunken bazıları prenses tir ama bu hepsinin olduğu anlamına gelmez tabikii
00 Yorumla
1 yılsadece prenses olan erkekleri insan olarak görüyorum. malewife twink supremacy.
10 Yorumla
1 yılHyr genelde kızların ilgi duyduğu rabet ettikleri erkekler öyledir
00 Yorumla
1 yılPrenses demeyelim de kendini düşünmeyi fazlasıyla abartan erkek diyelim bence
00 Yorumla
1 yıl- Hepsini bir tutmak doğru olmaz :)
00 Yorumla
1 yılBiz Ana kuzu muhallebi çikolata çocuğuyuz hepiniz dalgamı geçiyorsun canım
00 Yorumla
1 yılIyileri kaptilar bize kalmadi prensesler kaldi
00 Yorumla
1 yılEşitlik sağolsun 😂 yıllar ca feminist ler içinde bu hale getirdi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Aynen prenses bi susun artık yaaa
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u 1 yılHem de pamuk prenses 😹.
18 Yorumla- 1 yıl
kızların hiçbiri prenses değil de erkekler nasıl prenses oluyor? gerçek dışı düşünce
- 1 yıl
Biz kadınlar kraliçeyiz. Erkekler ise pamuk prenses 😹.
- 1 yıl
çok hayalperestsin :)
- 1 yıl
Espri yapıyorum 🤪.
- 1 yıl
prensesler sapık olmaz hem madem tüm erkekler prenses oldu hiçbirinin sapık da olmaması lazım :D
- 1 yıl
Erkekler prenses diye her şeyi yapabileceğini sanıyor 😏.
- 1 yıl
sen hiç binlerce yıllık insanlık tarihinde bir erkeğe sapıklık yapan prenses duydun mu?
- 1 yıl
Erkekler prenses 😑.
- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılBirileri bizi prenses biri sanıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Ay hiç güleceğim yoktu 😂 😂 😂
- 1 yıl
Allah daha çok güldürsün 🤣
Tetiklemek için mi soruyorsun bu soruyu
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği