Kişilik & Karakter Erkekler prenses mi oldu artık iyice 😃 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda 😃 Güncellemeler1 yıl 👸🏼👸🏼 Erkekler prenses mi oldu artık iyice 😃 ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hepsi annesinin prensesi artık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 niye öyle oldu
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızlarımız hanımcı erkek diye diye erkeklerde kadın rolünü benimsediler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şimdide prenses diye dalga geciyorlar 😃 Yorumla
Franciskofaniyim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet biraz eril enerjinizi arttırın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl arttıracaz 😃 Yorumla Franciskofaniyim 1 yıl Trip atmayın kızları peşinizden kosturacaginiza siz koşun sonra kızlara şefkatle erkek adam gibi yaklaşın Yorumla Soran 1 yıl Oldu canım biz niye koşuyoruz 😃 Yorumla Franciskofaniyim 1 yıl Erkek avcıdir Yorumla Soran 1 yıl He avcı mamut avlıyoruz 😃 Yorumla
Hayalrüya657 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olmayan kişiler belki hala vardır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Belki mi 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dunyanın sonu geldi. İğrenc 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Geldi geldi diyorlar gelemedi bir türlü Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden gay seviyosun 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Ben mi seviyorum 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mal sin demek soruyu anlattığına göre s Yorumla Soran 1 yıl Gay seviyorum demedim ki 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sırıtma sinirlerimi bozuyorsun sevmiyorum hayır da demedin arıyorsun işte Got seven Yorumla Soran 1 yıl Got severim yalan yok 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet erkek kadın Got fark etmez Got olsun yeter ki sana mal Yorumla Soran 1 yıl Erkeğin ki daha güzel olur hatta , daha sıkı oluyor onların ki 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annenin duysa utanır nasıl bi varlık doğurdum diye fitrati kanı bozuk pislik herif Yorumla Soran 1 yıl Anneme niye söyleyim 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duyarsa dedim mesela ben annemi tanısam demiştim Yorumla Soran 1 yıl Ne diyecektin 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu erkek erkeğe ilişki yaşıyor derdim dümdüz Yorumla Soran 1 yıl Yuh 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annen ağlardı muhtemelen ama kimin umurunda pislik herifler pislik yapmaya devam eder Yorumla Soran 1 yıl Niye ağlasın ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek erkeğe ilişki normal mi Yorumla Soran 1 yıl Kız bulamıyoruz napalim 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam bak işine yazma Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ortam erkek görünümlü garip yaratıklar kaynıyor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
mtld7788 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Evet maalesef 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne olacak peki 😃 Yorumla mtld7788 1 yıl Erkeklere hormon bassınlar Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı , bassınlar testesteronu görün sonra siz 😃 Yorumla mtld7788 1 yıl Başka bi de sosyal medya ların hepsi kapatılsın ya da msjlaşma konuşma kalksın seçenek azalırsa bir de hormon basılırsa hahaha düzelir bak nasıl çözüm buldum Yorumla Soran 1 yıl Süpersin 😃 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bi cogu evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden öyle diyorsunuz 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi annesinin prensesi artık
😂😂 niye öyle oldu
Kızlarımız hanımcı erkek diye diye erkeklerde kadın rolünü benimsediler
Şimdide prenses diye dalga geciyorlar 😃
Evet biraz eril enerjinizi arttırın
Nasıl arttıracaz 😃
Trip atmayın kızları peşinizden kosturacaginiza siz koşun sonra kızlara şefkatle erkek adam gibi yaklaşın
Oldu canım biz niye koşuyoruz 😃
Erkek avcıdir
He avcı mamut avlıyoruz 😃
Olmayan kişiler belki hala vardır
Belki mi 😂
Dunyanın sonu geldi. İğrenc
Geldi geldi diyorlar gelemedi bir türlü
Neden gay seviyosun
Ben mi seviyorum 😃
Mal sin demek soruyu anlattığına göre s
Gay seviyorum demedim ki 😃
Sırıtma sinirlerimi bozuyorsun sevmiyorum hayır da demedin arıyorsun işte Got seven
Got severim yalan yok 😃
Evet erkek kadın Got fark etmez Got olsun yeter ki sana mal
Erkeğin ki daha güzel olur hatta , daha sıkı oluyor onların ki 😃
Annenin duysa utanır nasıl bi varlık doğurdum diye fitrati kanı bozuk pislik herif
Anneme niye söyleyim 😃
Duyarsa dedim mesela ben annemi tanısam demiştim
Ne diyecektin 😃
Bu erkek erkeğe ilişki yaşıyor derdim dümdüz
Yuh 😃
Annen ağlardı muhtemelen ama kimin umurunda pislik herifler pislik yapmaya devam eder
Niye ağlasın ya
Erkek erkeğe ilişki normal mi
Kız bulamıyoruz napalim 😃
Tamam bak işine yazma
Ortam erkek görünümlü garip yaratıklar kaynıyor.
😂😂
Evet maalesef
Ne olacak peki 😃
Erkeklere hormon bassınlar
Mantıklı , bassınlar testesteronu görün sonra siz 😃
Başka bi de sosyal medya ların hepsi kapatılsın ya da msjlaşma konuşma kalksın seçenek azalırsa bir de hormon basılırsa hahaha düzelir bak nasıl çözüm buldum
Süpersin 😃
Biraz öyle
Neden 😃
bi cogu evet
Neden öyle diyorsunuz 😃
Yuvarlak bu
Gayyyy
Yani prenses olmak güzel ya :)
Nesi güzel 😃
Çok kötü
Neden 😃