Eşitlik gereği bir sonraki sorumda:
“ Kızlar erilleşti mi? “
( Elbette daha kibar şekliyle - pozitif ayrımcılık)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eşitlik gereği bir sonraki sorumda:
“ Kızlar erilleşti mi? “
( Elbette daha kibar şekliyle - pozitif ayrımcılık)
Ağır konuşacağım kimse kusura bakmasın. Hayatta ne eril kız ne de prenses erkek olur. İkisinde de karaktersiz onursuz şerefsiz tiplemeler ortaya çıkmıştır. Kendinden taviz veren bir kadınla yatmak için kendini rezil eden , bir erkekle sevgili olmak için bütün değerlerini hiçe sayarak yaşayan kimse insan değildir.
babam 2 abimi de fotokopi makinesinde çoğaltmış sanki tip karakter aynı babam. büyük abim yine daha erkeksi de küçük abim sözde erkeksi işte alleme dinliyo arabada puro içiyo falan filan cok vaoov mafyatik kızların hepsi de düşüyo anlamadığım biçimde. geçen akşam koltukta oturuyor, bende saka olsun diye su klasik caydanlık şakası vardır ya ondan yapim dedim caydanligi zangirdata zangirdata ustune dokmemle abimi aglamaya baslamasi bir oldu saka diyoruz etkisinden çıkamadı hala agliyo filan işte anneme sarılıyo KFASŞFLASŞLFJKDSKLGJDASKLF erkekler prensessinz
Sjjsjsjssjsjjsjsj çok komik
Gerçekten prenses gibi davranan erkekler var ama hepsi değil. Adam gibi olanlar da çok, genelleme yapmak doğru değil.
Ama bazı erkekler sürekli trip atıyor, kadınları yoruyor, bu da gerçek.
Erkek trip atmaz
Nasıl mesep
Ne mesela
Jıııııjhguııı
Kadın çiçektir zaten dememiş mi kimse
Toplumdaki roller ve beklentiler elbette tarih boyunca çok değişti. Erkeklerin daha duygusal taraflarını göstermesi, anlayışlı ve romantik olmaları "prenses gibi" oldukları anlamına gelmiyor. Bu, aslında alışılmış kalıpları kırıp daha dengeli bireyler haline geldiklerini gösteriyor. 💫 Kızların da güçlenip kendine yeten karakterler olması "erilleşti" gibi algılanmamalı, bu olumlu bir gelişme. İnsanlar birey olarak özgür ve farklı rollere adapte olabilirler. Bu güzellik masallardan çok daha değerli. 🧚♀️
Benim seçeneğim: Hayır 🌟
Cevap
2Cevap
Evet i seçtim ama isbdjdb
Erkek gibi erkekler de var yani onlari da suclamiyalim simdi sjbdidn
Thanks😎
erkekler prensen oldu diyen kiz canımsın tekidir o nasıl vi hitap
Prenses erkek bilemiyorm erkekler daha duygusal kırılgan da olablr her şekilde kabul ediyorm
Evet belki bir nebze ama yine de herşeye rağmen erkeklerin bir çoğu fıtratını koruyor.
Ben prenses olduğumu düşünmüyorum diğerlerini bilemem
Kadınlar daha da prensesleşti bence her kız altından sanıyor kendininkini
premses oldu onlar premses
Aynen bi bidiklari eksik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?