Prenses erkeklere selâm olsun nasılsınız?

1. 💅 Hesabı asla ödemez. kasadaki kişiye ortak olucak ödeme demeyi dememizi beklerler

2. 🛍️ Kadının elinde ağır bir şey varsa almaz asla yoksa narin ojeli elleri hasar görür

3. 📱 Sosyal medya kraliçesidir. Snapchatta puan 100knin üstündedir.

4. 😤 Trip atmadan yapamaz. Küser ama nedenini asla söylemez. “Bilen bilir.”der.

5. 💖 Kendine ‘prenses’ der. “Ben özelim, herkesle aynı değilim.”der.

6. 🎭Fakir edebiyatı yapar sürekli ilk tanıştığı günden diğer erkeklerden farklıyım der.

7. 💬 İltifat bağımlısıdır. “Bugün çok yakışıklısın” cümlesi sabah kahvesi gibidir.

8. 🫶 Drama sever. Ufak bir konu bile Netflix dizisine döner.

9. 💋 Cool takılır ama ilgiyi çok sever. “İlgilenme” der ama ilgilenmeyince bozulur.

10. 💫 Her zaman haklıdır. Tartışmada %100 kazanma oranı.

11. 🏠 “Ağır işte çalışamam” modundadır. “Ben evde otururum, sen çalış canım.”der.

Güncellemeler
7 ay
kız halimle üniversite okuyup çalışıyorum şu an ki çoğu erkek evinde oturuyor iş yok diyip bulaşıkçılik yapıyorum bu arada ve hak ettigim maaşı almıyorum ama evde oturup adaleti nasil arayım
Güncellemeler
7 ay
Çoğu erkek benim yaşımda evinde oturup TikTok izleyip oyun oynuyor! Erkek olucaklar birde kendim en azından yatırım yapmaya çalışıyorum 4 ayda 1 gram altın alıyorum az az biriktirip eve dönünce de çalışıyorum geleceğe yatırım diye eşimle ev alayim diye beraber burada bahsettiğim konu erkeklerin kız olması
Prenses erkeklere selâm olsun nasılsınız?