Ailem yüzünden kendimi erkek gibi hissedemiyorum ne yapmalı?

Cahil aile ablam annem özellikle rahat durmuyor sosyal hayatım konusunda sürekli bir kurcalama uyandırma gayretindeler. Ablam zaten aileme yalakalık yapacak diye sürekli milleti stalklıyor saçma sapan şeyleri araştırıp anlatıyor sürekli. Milleti acayip stalklıyor aşırı kıskanç bende sevgilim kız arkadaşım olursa asla ailemin bilmesini ve kız arkadaşımın ailemi bilmesini istemiyorum bu yüzden arada kalıyorum. İşe gireceğim fakat bu seferde ailem nerede çalışacağımı bilmesin diye ne yapmam gerekiyor onu düşünüyorum. İş yerini arayıp beni rahatsız edebilirler falan diye. Normal arkadaşlarımı bile bilmiyorlar çünkü bı ara ablam mesela hiç göremediği arkadaşlarimi takibe almış aileme sürekli onlar hakkında laf taşıyor bı nevi dedikodu yapıyor sürekli. Görseniz okumuş ama cahil bakımsız kirli biri kız değil resmen erkek gibi duruyor tipi falan. Başkalarının hayatına kafayı takmış ne yapmalı nasıl kurtulurum bu dünyadan. Ben söylemek istesem zaten aileme anlatırım ablam yüzünden annem babam arkadaşlarimi bile bilmiyor. Çünkü onlar bilir oturu yerine bu benim bile merak etmedigım hayatlarını araştırıyor takibe alıyor sana ne oluyor gzekali kendi hayatı niye yok
Ailem yüzünden kendimi erkek gibi hissedemiyorum ne yapmalı?