Güncellemeler
+1 yıl
En basitinden bir çocuktan hoşlanıyorum tam konuşma başlıyo bu bana bakmaz ben erkek gibiyim diye düşünüp geri çekiliyorum artık çok yormaya başladı sevilecegime inanmıyorum kendimi basit herkesin elde edebileceği biri gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birazda kız arkadaşlar edin onlarla zaman geçir onların düşüncleriini giyim tarzlarına bak erkek gibi hissediyorum derken? ruhsal olarakmı yoksa başkamı
Kızlarla zor arkadaş oluyorum çünkü etrafımdaki kızlar da bana pek sıcak bakmiyo. Erkek gibi hissetmek derken sürekli " yürüyüşü bile erkeksi, çok belli erkeklerle arkadaş olduğu, basit kız, kız dediğin hanım hanımcık olur yazık annesi babası kızım var diye seviniyo" gibi şeyler duyuyorum. Bi olay yaşadım altı yaşindaydim taciz edildim. Ailemin hala haberi yok o gün üzerinde pembe elbise vardı. O günden sonra ne pembe giydim ne de elbise. Hep siyah giydim erkeklerle arkadaş olmaya çalıştım kız gibi olursam tekrar yaparlar diye düşündüm. şu an o halime çok üzülüyorum. Ama böyleyim degisemiyorum. Ne olduğunu bilmeden beni ucuz insan olarak görmeleri canımı yakiyo
Varya keşke arkadaşım filan olsaydın senin gerçekten kafan yorulmuş ben okurken anladım arkadaş olsaydım deme şeyimde dediklerini okuyorum anlıyorum ama diyecek bir cevabım olmuyor tanımadığım için hiç yakın arkadaşın yokmu derdini anlatabileceğin ben şu an gerçekten çok üzüldüm malum aptal geri kafalı bir ülkede olduğumuz için herkes önyargılı egoist. Karakterini ya da fiziksel özelliklerini bilmiyorum ama bence insanların sırf onlar istiyor diye değişme sen kendin ol eğer sen istiyorsan onada kimse karışamaz en büyük hakkın ama ben gerçekten üzüldüm senin adına üzülme sebebimse buradan bir şey yapamıyor olmam yardım edememem
Kimse gerçekten beni sevmiyo herkes ihtiyacı olunca geliyo çok arkadaşım var ama aynı zamanda çok yalnızım. Kardeşim dediğim insan benden çıplak fotoğraf istedi daha geçen hafta, üstüne cevrendekiler sana ucuzsun dedikçe kendini sucluyosun. Birinin sevebileceği bı insan değilim sanırım bu benim şansım.
kardeşim ya nerede oturuyorsun sen bu nasıl bir kafa yapısı lan bir tane adam yokmu orada insan gibi diyalog kurabiilecek o kardşin dediğin çocuğa bbirşey diyecektim şimdi yaş kaçtı bu arada yaşıtımmısın çünkü bu yaşadıkların harbi benim yaşımda bir insan yaşayamaz akrabaların filan yokmu kuzenlerin yakın şehir neresi
Bana taciz eden kişi kuzenim zaten. Ailede tek konuştuğum annemle babam onlar da olanları bilmediği için laf çarpıp duruyo
19 yasindayim
Vallaha daha diyecek soracak birşeyim kalmadı inşallah iyi olursun muhabbet etmek istersen buradan yazarsın bana o kuzenininde ya kardeşim ya lan delirecem tek önerebileceğim banada iyi gelen bir şey spor yapabilirsin ben yaparken kafam dağılıyor hemde rahatlıyorum öneririm
bende 19 yaşındayım üniversite okuyonmu ne yapıyon
Teşekkür ederim alışmam lazım zaten kuzenim karşı komsumuz 13 sene geçti bir zahmet alışim zaten
Mezuna kaldim
bende bu yıl seçecem biryer bakalım eskişehir Ankara muğla filan
İyiymiş
Ben dominant kızlardan hoşlanıyorum şahsen hoşuma giderdin bence 😊
Sevilmeyi hak etmeyen biri gibi hissediyorum kimse beni begenmeyecek. Kimse gerçekten sevmeyip sevip gibi yapacak. Bugüne kadar kimse beni olduğum gibi sevmedi hep eleştirildim.
Ya insanlar zaten öyle ki herkes. öyle sevilmeyi bu kadar da umursama bence sen kendini sev çünkü gerçekten sevildiğine emin olabiliceğin tek sevgi bu. İnsanlar menfaat uğruna neler neler yapıyor
Ben altı yaşındayken öz kuzenim tarafından taciz edildim hala kendimden nefret ediyorum. Mal gibi hissediyorum kendimi sevemiyorum olmuyo
Hem bu söylediklerini seni basit yapmaz
Bu senin suçun değil ve geçmişte kaldı tramva olmuştur evet ama bunu yenmek için çabalamalısın
Haklısın ne diyim
Kendini üzme lütfen
Mutlu olabiliceğin zamanı kendini üzerek harcama görmezden gel seni üzen şeyleri
Bende çok yalnız birisiyim arkadaş olabiliriz istersen yadırgamam da seni yani 😊
19 yaşıma geldim asamiyorum her şey dün gibi aklımda bana onu yaparken söyledikleri hep kulağımda psikolojik destek en iyisi galiba
Evet günümüzde herkese bi piskolog şart bence 😂 dışardan baksan çok mutlu biriyim bende ama bazen içim kan ağlıyor diyorum piskologa gidicem sonra diyorum kendi başına başarmalısın sen daha güçlüsün bundan
Olmuyo işte yardım almak şart
Ben genel olarak daha iyim artık sosyal fobimi desem aşırı çekingenlik mi desem bunu aşmam lazım sadece. Bide arada bi çok fena bunalıyorum yalnızlıtkan başka bi sorun kalmadı bende aştım gerisini
Sosyal fobi de çok zor bilirim el ele psikologa
Eskiden hiç konuşamazdım ama artık biraz rahatım yüz yüze. Ama hala bi kızla vs tanışmak vs istesem gidip arkadaşlık vs kuramam yol tarfi vs havadan sudan şeyleri konuşabiliyorum artık 😂
E iyi yine duzelmissin az da olsa
Evet )
Sende yalnız isen arkadaş olmak istermisin? Yalnış anlamıyorsan tabi
Nasıl mutlu oluyorsan öyle ol