Ailem tarzım konusunda baskı oluşturuyor erkekmişim gibi hissediyorum?

Selam arkadaşlar. Maskulen bir tarzım var ve ailem özellikle de annem bunu çok eleştiriyo. Dış gorunusumden bahsedeyim saçlarım yıllardır küt bazı kısımları kazınmış renkli boyamayı seviyorum, piercinglerim ve dövmelerin var. Annem bu tarzımı hep basit kız olarak algıladı ağır başlı olmam gerektigini söyler hep. Ama ben zaten çok soğuk bir insanım ciddi duruyorum genelde arkadaşlarım erkek. Bana sürekli erkek gibisin konuşmam bile farklı diyolar laf etmedikleri bı yuruyusum kalmıştı o da erkek gibiymis. Sizin için ciddi bişey değil belki ama resmen sayelerinde kız gibi hissedemiyorum hep dalgasına züppe , serseri falan diyolar artık gerçekten kötü hissediyorum. Kendim gibi değilmişim gibi ne zaman kendimi güzel hissetsem dişil enerjimi yüksek bulsam o lafları tekrar duyup kendimi erkek çocuğu gibi hissediyorum ve kadınsı kıyafetleri kendime yakıştıramıyorum. Ne yapmalıyım artık çok rahatsız hissetmeye başladım.

Güncellemeler
+1 yıl
En basitinden bir çocuktan hoşlanıyorum tam konuşma başlıyo bu bana bakmaz ben erkek gibiyim diye düşünüp geri çekiliyorum artık çok yormaya başladı sevilecegime inanmıyorum kendimi basit herkesin elde edebileceği biri gibi hissediyorum
Ailem tarzım konusunda baskı oluşturuyor erkekmişim gibi hissediyorum?