• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Evli kadının babasından para istemesi ve alması eşine saygısızlık mıdır?

1yenimesaj
1yenimesaj Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
111
Yapay Zekaya Sor

Sizce böyle mi

Güncellemeler
1 yıl
Süper soru 🖤
Evli kadının babasından para istemesi ve alması eşine saygısızlık mıdır?
Babalık Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • suskunyürek76
    suskunyürek76 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 93%
    1 yıl

Aslında evli olduğu için eşinden istemesi ve alması gerekiyor lakin günümüzde bazı eşler eşlerine soğuk olmakla beraber umursamaz ve ihtiyaçlarını görmezden geliyor o yüzden hanımlar da eşlerinden istemek zorunda kalıyor bu da beyefendiye saygısızlık olmuş olmuyor çünkü durduk yere hiç bir kadın eşi dururken babasından para istemez. burada asıl saygısızlık hanımefendiye yapılmış oluyor çünkü evlilik müşterek bir müessese o yüzden tatlı da da acı da da her zaman sırt sırta verip hayata devam etmeli eşler işte o zaman aile kurumu çok güzel bir yere gelecek ve bunun gibi hadiseler meydana gelmeyecek. Umarım bu durum düzelir. Mutlu ve huzurlu bir aile hayatı dilerim.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evli bir kadının babasından para istemesi ya da alması, doğrudan eşine saygısızlık değildir bence… Ama mesele ne yapıldığı değil, nasıl yapıldığıdır. Eğer eşinden gizli, onun bilgisi olmadan, arkasından çevriliyorsa o zaman güveni zedeler, saygıyı sarsar. Ama açık, dürüst ve ihtiyaç dahilindeyse, bir baba evladına destek olmuş diye kimseye hesap sorulmaz. Her evlilikte inişler çıkışlar olur, bazen dışardan bir el uzanır ve bu da gayet insani bir durumdur. Saygı, paradan önce gelir; ve o saygı da gizlenmeyen, paylaşılabilen şeylerle ayakta kalır. Yani sorun para değil, samimiyet ve açıklıktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu durumun “saygısızlık” olup olmadığı, tamamen ilişkinin dinamiklerine, çiftin birbirleriyle nasıl anlaştığına ve değer verdikleri şeylere bağlıdır. Bazı çiftlerde evli kadın, ailesinden maddi destek almayı normal karşılar ve bu eş tarafından da sorun olmaz. Çünkü güven ve anlayış ön plandadır.

Ama bazı ilişkilerde ise eş, maddi konularda bağımsızlık ve karşılıklı saygı bekleyebilir; bu yüzden böyle bir durumda kendini rahatsız hissedebilir.

Önemli olan, bu tür meselelerde açık iletişim kurmak, hisleri paylaşmak ve ortak bir nokta bulmaktır. Eşler birbirini anladıkça saygı da artar.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı.

Eşinin suçudur ihtiyacı var ki istiyor kadını o duruma getirmeseymiş

2
    1 Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      1 yıl

Eic için Teşekkür ederim 🌹🌷

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bence direkt olarak “saygısızlık” demek pek doğru olmaz 🙂 Her ailenin ve her evliliğin dinamiği farklı. Bazen kadın ya da erkek, ihtiyacı olduğunda ailesinden destek alabiliyor. Burada önemli olan gizli saklı yapılması mı, eşle paylaşılması mı? Eğer her şey şeffaf ve karşılıklı anlayış çerçevesindeyse sorun yok diyebilirim. Güven ve dürüstlükle hareket edince ilişkiler daha sağlıklı yürür. Her iki tarafı da yargılamadan, empatiyle yaklaşmak önemli. İyi bir iletişimle her şey çözülebilir 💪✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

69

Cevap

• Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Dün Eşim bana para vermiyor babamdan isteyeceğim konusunun devamı galiba bu :) eş para vermiyorsa asıl saygısızlık burada başlıyor sonuç olarak bir kadın evde çalışmıyorsa veya çocuk bakıyorsa istekleri ihtiyaçları olabilir kendini bu konuda kötü hisseder internetten gördüğü bir şeyi almak isterse alamaz o anlık yemek yapamıyordur ev işi yoğundur kendini şımartmak ister Dışarıdan yemek söylemek ister söyleyemez böyle bir durumda erkeğin kadına maddi anlamda yalnız bırakmaması gerekir kadın her şeyi satın alsın çok para harcıyorsun demiyorum ama cüzi bir miktar bile olsa kadına para verip verilmeli durum el verdiğince.

2
    1 Yorumla
    • Narine67
      Narine67
      1 yıl

Qmqn saygısızlığı olacak daha al derler

Yorumla
  • msg8686
    msg8686 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evlilikte adamın parası kadının parası diye bir ayrım olmamalı bence. Evin bütçesinde her iki tarafın da söz hakkı vardır. Bir de bizim toplumumuzda erkek evin geçimini sağlamak zorunda olan taraf olarak kabul edilir. Batı toplumlarındaki gibi ortak sorumluluk anlayışı da yok. Bu nedenle kadın babasından para isteyince aslında sadece kadın değil kocası da istemiş gibi oluyor. O nedenle evet eşine hiç danışmadan gidip babasından para istemesi saygısızlıktır bence. Eşinin onayını almışsa o başka.

1
    2 Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

O 120k maaş alırken ben 40k alıyorsam bu nasıl bir ortaklık olacak? Böyle olsa bu sefer de " Karı parası yiyor" dersiniz

Yorumla
    • msg8686
      msg8686
      1 yıl

@Frankenstein16 ben demem diyen varsa ona söyle o 120 sen 40 diye bir şey olamaz benim için ikinizin toplamda aylık 160k geliri var demektir. Hayat arkadaşlığı bu demektir.

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bence eşi ona saygısızlık etmiş ki parasız bırakmış. Eşinin çalışmadığını biliyorsan ihtiyaçlarını karşılayacaksın.. yani hayat arkadaşlığı böyle bir şey. Eve geliyorsun hazır sıcak yemek, çamaşırların yıkanmış utulenmis, katlanmış, bunlar kendiliğinden olmuyor.. kızın babası da ekonomik olarak zor durumda sanar onları destek olur ama adam bir de emekli ve çalışmıyorsa damat kızın babasına ayıp ediyor demektir asıl..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evli bir kadın babasından para istiyorsa ve de alıyorsa bu kadının değil erkeğin suçudur ihtiyacı olmasaydı almazdı, erkek olarak eşinin ihtiyaçlarını bilmesi ve kollaması gerekiyor bence... Eşinin istemesini beklemeden ona para vermesi gerekiyor

5
    4 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

En mantıklı yorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkürler 😊🥰

Yorumla
    • 2Yüzlüİnsanlar
      2Yüzlüİnsanlar
      1 yıl

ee kadında pısırık olmasın alsın o zaman

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Evde kedi besler gibi beslemesi mi lazım yani?

Yorumla
  • Mountain-Inn
    Mountain-Inn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Benim karım babasından para isterse benden soğudu mu acaba diye düşünmeye başlarım. Tabii bunlar ilişkinin iç dinamiklerine göre değişir şeylerdir. Görevimi yapmadığımı ve rezil olduğumu da düşünebilirim. İsteme olayının öncesindeki son ilişki dinamikleri burada belirleyici olur.

0
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Açıkçası ben istemediğim halde babam para veriyor bazen ya da mesela şunu alcam diyorum ertesi gün alıyor getiriyor. Yapma desem de evlensen de evladımsın olmaz diyor. Eşim başta kızıyordu ama biri "niye kızıyosun bunlar hep ev ekonomisine katkı boş ver var ki yapıyor" dedi eşim kızsa da ses çıkarmıyor şimdi

0
    1 Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Ha ben de çalışıyorum durumumuz da iyi çok şükür ama babam durmuyor wkdksk

Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Yorumlara bakınca fikrim değişti bence saygısızlık. Normalde alması taraftarıydım çoğu kadın veremiyorsa bakamıyorsa alır demiş çok az kişi o da çalışsın demiş. Bugün babasından alan yarın onuda yüzüne vurur kadın milleti 💆

0
    7 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Bununla ilgili +18 bı laf var anla sen

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      1 yıl

Yarası olan gocunur fkkf. Az bir kısımdan değilde çoğunluk olarak bahsettiğim kişiysen gocun tabii 😃

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Hayır o değil erkeğe söylenecek laf şu ( sana özel demiyorum 😄) yemeyecgn y... n altına yatma die bı laf var madem maddi olark yeterszsn neyine güvenip evlenion

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Senin yorumuna karşılık böyle diyorum yalnz

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      1 yıl

Eee bu kadın içinde geçerli bir durum. Adamın hali durumu ortada madem gözün yükseklerde niye evleniyorsun. Kendinde bir şey yokken vasıfsız takılıyorken nasıl böyle bir istek oluyor da bu durum normalleştiriliyor. Ki diyelim ki zengindi para bu bugün var yarın yok sen sırf birisini maddiyatı için sevdiysen ufak bir düşmede zaten gideceksin bakıyorum bakıyorum kadının haklı olma durumu yok. Çünkü ortada sevgiye dair en ufak kırıntı yok. Konu para çoğu kadının dışarıdan gördüğü hayatı istemesi gibi sonra da gerçek sevgi derler onların sevgisi para 😃.

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Senin bahsettgn kişiler Dilan Polat gbi hayat yaşamak isteyen tipler sence bn bu soruda bundan mı bahsediyorum veya bu sorudaki pembe kullanıcılar bunu mu kastediyor

Yorumla
    • ouzinyo
      ouzinyo
      1 yıl

Sözleri onları gösteriyor. Bana göre herkes istediği hayatı seçebilir yaşamak isteyebilir. Ancak kişi evlendiği insanı niye rencide ediyor. İyi bir eş insanı vezir de eder rezil de işte. Benim çoğu olarak bahsettiklerim kesinlikle onu kastediyor bu arada 😃. Ayrıca yazdığımda normalde alması taraftarıydım dedim fikrimin değişmesi yorumlardan ötürü. Baba ile kızı arasında ben karışmam. Burada bir sürü detay var ne için istedi niye aldı bana niye demedi aldığıyla ne yaptı benim istemediğim mi bana hediye mi bana hediye ise çok fazla rahatsız olurum tartışma çıkar. Eve bir şey ise benim onay vermediğimse gene tartışma çıkar. Kendine bir şey ise beni ilgilendirmez ama sırf kendine bir şey almak için niye babasından para istiyor kendisinin eli ayağı mı tutmaz olmuş. He ortak bir karar almışızdır bir şey alacağız borç olarak isteyebilir. Sorun tek düze ama çok şey kapsıyor

Yorumla
  • yenideneyimlerr
    yenideneyimlerr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Maalesef saygısızlık ama eşi vermiyorsa veya düşünmüyorsa bu daha büyük saygısızlık tabii maddi durumu sıkıntılıysa bir şey diyemem

1
    0 Yorumla
  • Ustabilir
    Ustabilir Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Degildir alabilir
    Ata dörttür kendi anne baban eşinin anne babası
    Sonuçta onların da evladı çoçugu oluyorsun (artık) çoçuguna harçlık vermiş nesi kötü olabilir ki

0
    0 Yorumla
  • Maviufuklar
    Maviufuklar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 72 , eic 100%
    1 yıl

Belki eşi hoş görmeyebilir...

Ama benim kızım benden para isteseydi seve seve verirdim.

İsteseydi canımı bile verirdim.

Eğer bir kızım olsaydı.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Babanın durumu iyiyse arada harçlık alabilir ama eşin gözüne sokmadan, hatta duyurmadan yapmalı. Ne eş rencide olmalı ne de oradan gelecek paraya güvenmeli..

0
    0 Yorumla
  • Sohbetik
    Sohbetik Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Babamdan para istersem de alırsam da hiçbir zaman hiçbir kimseyi ilgilendirmez, fakat evliysem ve eşim bundan kırılacak bir yapıda ise zaten bilirim

0
    0 Yorumla
  • AudreyHepburn10
    AudreyHepburn10 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Babası değil de biz kız kardeşler olarak evli kız kardeşime hep hediyeler alır her şeyini biz alırız kocası cimri diye.. bir keresinde yol ücretini de ben ödedim kocan ayıplamasın diye dedim, o da evet dedi… sonra düşündüm de sen ve kocam ablama ayıp olmasın deyin dedim içimden… bazı kocalara saygısızlık değil bilakis işlerine gelir yazdığınız şey 😕 bence alıştırmamak lazım.. biz alıştırdık

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl

Bu babanızla sizin aranızda olan bişey yani sizin özeliniz

Buna hiç kimseler karışamaz

1
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Yani bi nevi, yaşamını birleştiriyorsun, ortak bi yaşam sürüyorsun ve eşle konuşup istemek biraz da olsa saygısızlık oluyor

1
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Soru beni üzdü,

Eşinin gücü var ama düşüncesizlik yaptıysa başka.

Bir hayat pahalı hani.

0
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.

Neden baba kız evlenince kapı bekçisi mi oluyor da bunu düşünüyor millet. 😃 Evlat hep evlattır isteyebilir.

0
    0 Yorumla
  • Cómo-estás
    Cómo-estás Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yok benim babam , eski mlima guvenmedigi icin ara sira harclik veriyodu. Ben is bulduktan sonra daha almadim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Eşi de geçtim kendine saygısızlık harçlık almak. Evliysen artık ya kendi paranı kazanırsın ya da sadece eşine muhtaç olursun ama ebeveynden çok gerekli değilse düzenli para almak garip.

1
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin sürekli annesinin yemeklerini araması ve hatta annesinden istemesi ile aynı şeydir

1
    0 Yorumla
  • muraterenist43
    muraterenist43 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 90%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.

Evli kadının babasından para istemesi ve alması eşine saygısızlık etmiş olur

1
    0 Yorumla
  • murtu
    murtu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Evli bir kadının babasından para istemesi yanlış

1
    0 Yorumla
  • isimsizdiss
    isimsizdiss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Elini geçtim kendisine saygısızlıktır herkesin kendi ekonomik özgürlüğü olmalıdır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Olaya bak. Bizimkinin tam tersi. Bizde de kızının lüks bir hayat yaşadığını gören kayınpeder sürekli kızından para istiyor.

0
    8 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Herkesin derdi başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne gibi anlamadım?

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Sen dedin ya bizi de babası somuruo başkasını da evli olsa da babası bakio onu diuorm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evet doğru. buda benim şansım. kızının avruplarda gezip tozduğunu, tatil yaptığını, altındaki iyi arabayı gören baba sürekli dilenci gibi kızından bekliyor. Zaten tanıdım tanıyalı hep insanlardan bekleyen biri. Bu da benim hatam; öyle birini görüp kızını aldım

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Eşinle aranda bı sorun yksa mesafeni koruycan babasıyla sonuçta kızıyla aran önemli onunla değil kızın suçu yk babası kötü die kız da mı kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ama kızı için ben değil ailesi daha önemli. beni ailesinin teline değişmez. Buna ne dersin?

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Ayrl demeyle ayrılık da olmuyor, imtihan işte yapck bsi yk maalesef

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Eşin ne iş yapıyor merak ettim doğrusu

Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Neden olsun? İster bekar ol ister evli ol , kaç yaşına gelirsen gel babadan para alabilirsin

0
    1 Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Çocuk musunuz 18 yaşında ebeveynlerin sorumluluğu bitiyor

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Eşi para mı vermiyor bu kadına yoksa eşinden para mı istemiyor bu

0
    0 Yorumla
  • Arteria_Coronaria
    Arteria_Coronaria Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.

Kendi mesleği olsun kazansın. Neden babasından istiyor ki.

0
    0 Yorumla
  • cikolatikek
    cikolatikek Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.

Hayır, kadın hala o ailenin çocuğu tabiki de alabilir

0
    2 Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Kadının kayıtlı olduğu kütük bile değişiyor nasıl o ailenin çocuğu oluyor?
      Hiç mi büyümedi?
      Kadınlar kendi ayakları üzerinde durmayı neden beceremiyor?

Yorumla
    • cikolatikek
      cikolatikek
      1 yıl

Soru o değil. Soru babasından para isteyebilir mi? Evet isteyebilir. Çünkü hala babası

Yorumla
  • SenaÖz9753
    SenaÖz9753 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 82%
    1 yıl

Ne alaka isteye bilir zor durumda ise evli arkadaşım var babası düzenli para veriyor her ay abisi de

0
    0 Yorumla
  • Yardımcıbirisiiii
    Yardımcıbirisiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

evet. evli kadın babasından para istiyorsa bu kocasına çokta saygı duymadığı anlamina gelir

0
    0 Yorumla
  • MaviHayal99
    MaviHayal99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    1 yıl

yok değildir ihtiyacı varsa sıkışmışsa alabilir

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Eşinde var olduğu halde vermemesi uygun bir durum değil.

0
    0 Yorumla
  • Japoness
    Japoness Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı.

Kocasından habersiz yapmamalı , hatta istememeli , kendi imkanlarıyla yetinmeli

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Gerekli olduğu yerde eşi destek veremiyorsa babasından isteyebilir.

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Yoo neden saygısızlık olsun. Eşi yokken babası vardı

0
    0 Yorumla
  • uzmnhavaci
    uzmnhavaci Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Babasından istemesinde ne var ya. Heleki babasının durumu iyi ise

0
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.

Neden niçin aldığına bağlı ve bunu eşinin bilip bilmemesi bunlar önemli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bosabn o kocadan ayni trol soruları degistirerek soruyorsunuz

1
    2 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Soru cevap platformunda ne sorcgmizi da artk size sorcaz,

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Kocaları ATM olarak görmekten vazgeçin artık...
      Oraya gidelim Para...
      Pazara gidelim Para
      Tatile gidelim Para
      Faturalar ödenecek para
      Sonra da "bu adam neden gergin? Benimle neden ilgilenmiyor " oluyor...
      Bir düşün yakamızdan

Yorumla
  • DarylDixon07
    DarylDixon07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    1 yıl

Eşi o kadını oduruma getirdiyse saygısızlık değildir

2
    0 Yorumla
  • Mutsuz53
    Mutsuz53 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Babam bana aylik atar. Esimden de alırım. Ama babamin bana atmasindaki amac altinlarimin bir kısmını verdim minibüs aldik onun bana kalan gelirini atar

0
    0 Yorumla
  • AŞK--ADAMI92
    AŞK--ADAMI92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    1 yıl

Bir zaman sonra saygısızlık olur. Baban eşine gizliden durumu söyleyip eşine para vermiyor musun derse işin sonunda kavga çıkabilir. Tabii bu ailenizin içindeki yapıya bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Benimki utanmaz evlenince iş bitmiyor kızlar babasından para isteyebilir diyor

0
    0 Yorumla
  • seherceker
    seherceker Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Verebilir babası degilmi insan babasından alamicaksa kimden alacak evli olmamda bu durumu değiştirmez ama böyle bir durum var babanın durumu iyide kötüyse alinmaz

0
    0 Yorumla
  • Huseyin3406
    Huseyin3406 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    1 yıl

Bence istememesi gerekiyor. Erkeğin de buna muhtaç bırakmaması gerekiyor. Eşinin yüzünü kızartıyor

1
    0 Yorumla
  • monilifera
    monilifera Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

bende ayıp olmaz neden ayıp olsun babası bana göre eşten daha yakın normal bence ihtiyacı varsa

1
    0 Yorumla
  • Damlanızzz
    Damlanızzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Evli değiliz sevgili olduğum hâlde masraflarımı kendi karşılıyor benimkimi anormal acaba 😅

2
    0 Yorumla
  • berksan6060
    berksan6060 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

Hayır gayet normal bence sonuçta sıkışmış olabilir evli çiftler normal bence başka nereden alacaklar..

0
    0 Yorumla
  • dilan05
    dilan05 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

bir kez eşimin haberi olmadan istemiştim hem babam vermedi hem de öğrenince eşim patladı

0
    6 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Baban nedn vermedi ve eşin nasıl öğrendi

Yorumla
    • dilan05
      dilan05
      1 yıl

o damat falan fistan baya bağırdı çağırdı zaten sevmiyor eşimi vermedi kapattı eşime söyledim istedim ama vermedi diye o da haliyle neden istiyorsun kayınpederden para mı istenirmiş falan da fişman

Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

E kendisi verseymis de istemene gerk kalmasayms

Yorumla
    • dilan05
      dilan05
      1 yıl

kendisi veriyor zaten her istediğimi de alıyor bir dediğimi iki etmiyor beni kırmamak için borç içinde artık ben utandım istemeye ondan babamdan istemiştim ne kadar borç içine sokmuş olsamda durumun farkında olsam da yine de lüks harcamalarımdan vazgeçemiyorum

Yorumla
    • AudreyHepburn10
      AudreyHepburn10
      1 yıl

Aynen cimridir muhtemel

Yorumla
    • dilan05
      dilan05
      1 yıl

@AudreyHepburn10 adam aylık 30 alıyor benim kendi harcamam 150ydi

Yorumla
  • Redline7
    Redline7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    1 yıl

Koca ne halta yarıyor babanızdan para almayın

0
    2 Yorumla
    • 1yenimesaj
      1yenimesaj
      1 yıl

Demekki evdeki sandalyeden farkı ykki alinio

Yorumla
    • Redline7
      Redline7
      1 yıl

Olur mu öyle şey erkeğe sorumluluk yükleyin, öteki türlü eline geçeni çarçur eder

Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl

ihtiyac varsa başkasında isteyeceğine babadan ala bilir

0
    0 Yorumla
  • atesuluss
    atesuluss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

hemde çok büyük bir saygısızlık babandan para isteyerek erkeği yetersiz biri gibi görüyorsun

0
    0 Yorumla
  • NoluyoLanNerdeyimBen
    NoluyoLanNerdeyimBen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Değildir ama baba veya kocadan para istemek kadınların o güçlü imajını zedelemez mi

0
    0 Yorumla
  • Volkan3436
    Volkan3436 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Kocasında yoksa saygısızlık değildir ama söylemesi lazım bence

0
    0 Yorumla
  • alliyildimmi
    alliyildimmi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

baba kız arasındaki ikili ilişki sonuçta bence saygısızlık sayılmaz

0
    0 Yorumla
  • Söz_Cambazı
    Söz_Cambazı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Eşim babasından para alabilir. Sorun değil :) hatta mirası da alsın

0
    2 Yorumla
    • AudreyHepburn10
      AudreyHepburn10
      1 yıl

Şenim gibi adam kapının önüne konur ıyyy

Yorumla
    • Söz_Cambazı
      Söz_Cambazı
      1 yıl

@AudreyHepburn10 iyi ki seninle evli değilim 😃 bir kaşık suda boğarsın beni 😃

Yorumla
  • huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

eşi babasına muhtaç etmemeli

1
    0 Yorumla
  • Brk9494
    Brk9494 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.

Yerine göre değişir babada ailedir eşte ailedir

1
    0 Yorumla
  • Hatirsizadam
    Hatirsizadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 82%
    1 yıl

Saygizlik değil hakkidir

1
    0 Yorumla
  • Nupelda34
    Nupelda34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 102%
    1 yıl

Mantık çerçevesinde düşünün neden ayıp olsun

1
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Evet ikisinden de para istememek lazım.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli kadının babasından para istemesi ve alması eşine saygısızlık mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli kadınlar babasından harçlık almalı mı? 16 cevap verildi
Evli bir erkeğin eşine vermediği parayı annesine vermesi normal mi? 12 cevap verildi
Evli erkeğin parasında kendi anasının babasının bacısının hakkı yok mu gelininin cemkirmeye... 15 cevap verildi
Evlilikte Kadının erkeğin para harcamasına karışmaya hakkı yokmudur? 5 cevap verildi
Bir babanın oğlunun eşine para vermesi normal mi? 10 cevap verildi
Eşinizin babasından para ister misiniz? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨