Sizce bu çocukla olur mu okursanız ve fikrinizi yazarsanız sevinirim?

Benim kuzenim halamın kızı vefat etti 2 ay falan oldu muhtemelen o gün cenazede bi çocuk sürekli bakıp durmuş ben pek bakmiyodum farketmedim annem dedi bana neyse işte köye geldik halamlarin evinde o ara boş yer yok diye oğlan benim yanıma oturdu sanırım sonra ben kalktım işte ertesi günü babamın demesine göre babama senin kızın yaşı kaç demiş neyse bidaha görmem nasıl olsa bi halamın oğlu evlenicek işte sözlenicekmis bu ayın sonunda o zaman görürüm diyodum bayramda halamlara gittik babaannem götürdü aslında neyse oturduk üçümüz kalkarken oğlanlar denk geldi şaka gibi birazda orada oturduk ailesi falan yandan baktılar bana halam eniştem vs falan oğlanın teyzesi ve annesi baya kurnaz babası biraz sakin işte bizde saf tabi e oğlanda o kadar saf değil biraz orada önüne bakiyodu sadece işte aşağıda araba falan sürerken baya şeytan gibiydi anasına çekmiştir dedi annemde bende dedim ki bu çocuk illa ben istiyorum dicek çocuga benzemiyor dedi derse anası onu evden kovar sen biliyonmu dedi annemde bide çok eskiden halası ve dayım ayrılmışlar pek konusmuyoduk biz onlarla benim sana dediğim gibi onlarda anlatmıştır halanla söz attılar diye olmaz diyodur onlarda dedi neyse işte oğlan bi kaç kez baktı ordada ama ben çok gerildim biraz napıcam bide annesinin sözünü dinleyen bi çocuğa benziyor
Sizce bu çocukla olur mu okursanız ve fikrinizi yazarsanız sevinirim?