Mekanda bir çocukla tanıştım, okursanız mutlu olurum?

İlk kez böyle bir şey yaşadığım için ve çocuktan gereğinden fazla hoşlandığım için size danışmak istedim. Kuzenimle birkaç gün önce eğlenmeye bir mekana gittik. Gecenin sonuna doğru bir çocukla bayaa kesişmeye başladık. Yavaştan birbirimize yanaşmaya başladık dans falan ediyoruz beraber. Daha sonra ismimi memleketimi vs sordu. Çocuğu yanağından öptüm, sonra öpüşmeye başladık. Ama bana o kadar farklı hissettirdi ki. Sanki mekanda yeni tanıştığım biriyle öpüşüyormuşum gibi değil de 3 yıllık aşık olduğum sevgilimle öpüşüyormuşum gibi falan o derece güzel ve uyumluyduk. Bir ara tuvalete gittik, gerçekten tuvalete gittik yani bir şey yaşanmadı normal gittik geldik:) Bana gereğinden fazla yanaşıp dokunmaya çalışmadı. Dans edip arada öpüştük sadece. Çıkışta da bana hesap ödetmedi kendisi ödedi. Onun da yanında iki arkadaşı vardı, beşimiz beraber çıktık mekandan. Mekan çıkışında da midyeci abiyle darbuka çalan bir abi var. Darbuka çalıp eğlendik, midye yedirdi bana falan. Midyenin parasını ödemeye gelince, sanırım çocukların yanında nakit yokmuş "abi ibana atalım parayı" falan diyorlardı orada bi kargaşa oldu. Bende "tamam bende var öderim ben" dedim çantaya yeltendim para çıkarmaya. Çocuk hemen hayır hayır diyip çantayı açmama engel oldu. Gerçekten kibar ve centilmendi. Bu benim hosuma gitti bilmiyorum daha önce hesap ödeten erkeklerle karsilastigim icindir belki. Neyse sonra çözdüler işi. Vedalaşırken de "İsmin de çok güzel sen de güzelsin" dedi yanağımdan öptü. Daha sonra mesaj attı eve döndün mü diye. Geceyi falan konuştuk ve o da benim gibi farklı hissettiğini çok güzel ve uyumlu olduğumuzu falan söyledi. O günden ber konuşuyoruz daha çok birbirimizi tanıma odaklı sohbet ediyoruz, film izliyoruz, oyun oynuyoruz vs. Ama ben hoşlandım bile nerdeyse. Sürekli kendime bu çocukla mekanda tanıştın kendine gel diyorum. Çocuğun da benden hoşlanmasını o kadar isterdim ki. Hem okulu hem işi olduğu için hayatının biraz yoğun aktığını, akşamları görüşebileceğimizi söyledi. Daha önce de aramızda 101 muhabbeti dönmüştü ikimiz de seviyormuşuz falan.101 ayarlayalım bir gün gidelim dedi. O şekilde konuşuyoruz şu an düşüncelerinizi merak ettim😔
Mekanda bir çocukla tanıştım, okursanız mutlu olurum?