İnstadan bir çocuk ile tanıştık lütfen okuyun?

Çocuk bana istek attı ben de 2 gün sonra onaylayıp geri takip ettim. Sonra naber diye konuşma başlattı öyle öyle sohbet ilerledi. Takip ettiklerine baktığımda benden çok daha güzel sarışın kızlarla takipleştiğini gördüm. Çocuğa dedim ki bu mesajları sadece bana mı yazıyorsun yoksa başkalarına da mı o da dedi ki başkalarına neden yazayım seni gördüm önerimde beğendim dedi. Sonra boyumun uzun durduğunu boyun kaç dedi. Ben de ona dedim ki seninki de 1.92 den kısa duruyor. Çocuk dedi ki buluşursak boyumu daha iyi görürsün dedi, bir kahve içeriz dedi. Tanışalı 3 saat olmuş hemen buluşmak istediğini söyledi. Benden 1 yaş küçükmüş o da sıkıntı olur mu dedi. Ben genellikle kütüphanede olduğumu söyledim o da dedi ki birlikte gidelim o zaman. zaten o da lise son sınıfmış. Ona kütüphanenin yerini söylediğimde bilmediğini söyledi. Ben dedim ki hem senin okul da vardır haftasonuna ayarlasak daha iyi olur dedi sonra da dedi ki beni mi düşünüyorsun ben dedim ki ikimizin de işi var haftasonu daha iyi diye düşündüm dedim o da dedi ki sus, beni dusunuyorsun biliyorum konuyu biraz daha açıklayınca da peki dedi. Ardından nasıl erkeklerden hoşlanırsın diye sordu ben dedim ki erkek işlerine takık biri değilim mezun senemdeyim derslerim daha önemli dedim. O da dedi ki sevgili istemiyorsun galiba. Ben evet istemiyorum dedim. Ben dedim ki sende sevgili arıyorsun galiba. Dedi ki arayışta değilim sadece seni cidden beğendim dedi. Ben erkek işlerine takık değilim dediğimde dedi ki ben senin hayat planına karışmamayım seni tanımak güzeldi deyip takipten çıkardı beni. Sadece 3 saat konuştuk akşam. Beni takipten çıktıktan sonra kız kardeşime istek atmış ve naber yazmış bana yazdığı ilk mesaj gibi. Ben de kardeşimin hesabından yazdım ona hani tek benle konuşuyordun diye sonra da engelledim kardeşimin hesabından onu. Kendi hesabımdan onun hesabını bulamıyorum demek ki o da engellemiş. Ve ben çoğu kıza da aynı şeyi yaptığını düşünüyorum çocuğun tipi iyiydi bu arada ama tanışalı 1 gün bile olmadan sevgili konusunu açması, yok beni dusunuyorsun falan bana hiç cazip gelmedi. Siz ne diyorsunuz? Ama bana karşı üslubu da iyiydi onu da söylemiş olayım

Güncellemeler
1 yıl
He bide dedi ki ciddi bir şey olursa çıkartırım o kızları. Mesela sevgilim olursan çıkartırım hepsini dedi. Pardon da ben kukla mıyım sizce?
İnstadan bir çocuk ile tanıştık lütfen okuyun?