Annem beni sevmiyor mu?

Merhaba arkadaslar :) yeni üye oldum. Sizlere bir soru sormak istiyoruum. Hemen baslamak istiyorum. Annem cok farkli bana karsi. Ne yapsam hata olarak görüyor, bana kiziyor, bagriyor, küfür ediyor , beduualar ediyor. Artik ne yapacagii bilmiyorum. eskiden cok cevap verirdim artik onu bile yapmiyorum susuyorum tamam deyip geciyorum. ama bazen iste cevap vermemek elimde degil beddualar ettigide dayanamiyorum. o bedduayi o hakaretleri hak etsem tamam dicem icim yanmicak. Ama mesela yemek yapiyor ve ben et svemyiorum , yemekte etleri seciyorum onlari koymuyoru bu bile suc oluyor ya da oturma odasinda oturuyorum bu bile suc neden mi cünkü mobilylari cok kyimetli. ne yapsam ne desem yanlis anlyior. Artik dayanamiyorum öyle cok sey var ki şu an aklima gelmyior sinirden. Ama bana küfür etmesine dayanmyiorum. Beddualarina alistim , kücüklügümden beri ediyor cünkü. Ben hep kötü bir evlatiim ona göre, oysa evden ciktigim bile yok hep istedigi oluyor evden okula okuldan eve, bazen tamam ev isi yapmiyorum ama yapsam hemen azarliyo begenmedigi icin birsey sorsam kiziyor. Heves ediyor bazen insan baska annelere, keske diyorum keske annemle bende birsey paylassam. Ama yok. Paylasamiyorum ona saygi göstermek bile iciden gelmiyo. Sevgi görmedim ben. Ne yapacagimi bilmiyorum, bu normal mi? sizde de mi böyle? Cok sogdum annemden onu seviyorum ama sogdum onunla ayni otamda olmaya tahmül edemiyorum hepp bagrip cagrio ama heeppp icim yaniyo nedne böyle neden?
Annem beni sevmiyor mu?