Annem Beni Seviyor Mu?

Annemin benı sevmedıgını dusunuyorum kım olsa zaten oyle dusunur. 3 Yasımdan beri siddet uyguluyor bana sevgı ılgı gostermedı babamla hep sorunları vardı babam annemı aldatırdı annem babamın pesınden gıder benı bırakırdı. Hala bana sıddet uygular dısarı cıkarım eve geldıgımde hosgeldın demez bana en son sarildigi zamani hatirlamam, eve geldıgım gıbı tehdıtler bagırısmalar cagırısmalar. Asla susmaz. Benı bacım beter eder, f4hıseymısım gıbı lanse eder , daha 5. sınıftayken zorbalık gorurken agladıgım ıcjn kolumu kırar. Karsısına gecıp ılerısım kurmaya calıstıgımda ıse kavgaya donusturur bagırır cagırır, benı neden sevmıyorsun dedıgımde de sevmıyorum der neden ılgısız sevgısızsın dedıgımde bana senı en basından cezalandırmam gerekıyordu der ama ortada bır sey yoktur. Babama her sınırlendıgınde sınırını benden cıkarırdı. Evlılıklerını toparlamak ıcın dogurdu benı evlılıklerı toparlanmadıgı ıcın omru boyunca benı sucladı. Bana ılgı gostermıyorsan sen kendıne anne dıyemezsın dedıgımde ıse sıddete basvurur. Asla sevdıgını soylemez hıssettırmez. Sankı karsımda ølu varda nefes alıp verebılıyor gıbı. Kendı dogurdugunun yabancısı. Ben evladına gercekten deger veren seven bır kadının kızına boyle davranabılecegını dusunmuyorum.
Annem Beni Seviyor Mu?