Sevdiğim kızın annesi beni seviyor mudur?

Herkese selamlar biraz uzun olacak öncelikle ben 24 yaşında bekar bir erkeğim ben Ekim ayında askere gittim ve o zamanlar asker eğlencesi yaptım bizim akraba var annemin halasının kızı onlarıda çağırdık onlarda geldi tabi annemin kuzenin kızı var çok hoşuma gitti neyse eğlence yaptık bitti kız 17 yaşında bu arada ben annesine istek attım sosyal medyadan kabul etti takiplestik falan ben askerdeyken resimleri falan paylaşıyordum ilk zamanlar sonra durumlarıma kalp atmaya başladı annesi yani resimlerime sözlerime falan 1 tane falanda gönderimi beğenmişti ama babam erkek kardeşim ve ben vardım o resimde ardından tabi kızın kuzeniyle kanka gibiyiz kuzeni hikaye paylaştı kizla beraber ben onu beğendim annesi ailesi ile beraber gönderiler atmış onları beğendim sonra kızı ile beraber arabada giderken gönderi atmış onu beğendim bugün tekrar hikaye paylaşmış işte çalışırken falan hepsine kalp attım duruma kolay gelsin... abla yazdım 🥰 bu emojiyi attım sonra mesajıma sağol kuzum allah razı olsun yazmış sonra Şafak kaç yazdı bende bitirdim falan yazdım öyle mi çok sevindim yazmış bende allah razı olsun yazıp gönderdim 1 2 saat sonra son mesajida görmüş yani sizce benim kızında gönlüm olduğunu biliyor mu acaba işe girip istesek kızını verir mi sizin düşünceleriniz nelerdir bu arada 17 yaş küçük derseniz çevremde 18 yaşında evlenip hamile olan insanlar tanıyorum?

Sevdiğim kızın annesi beni seviyor mudur?