Annem beni sevmiyor sanırım?

Az önce annem uyanıp niye uyumuyorsun yarın misafir gelcek diyip bela okuduktan sonra girip buraya içimi dökmek istedim. 22 yaşında üniversite okuyan, annesi babası ayrı, 3 kız kardeşten biriyim.. Annem babam ayrılalı 8-9 sene kadar oldu ve devamlı annemle kalıyorum. Ama ben dahil kardeşim ve ablam da annemle anlaşmakta güçlük çekiyoruz. Annem bizim için çalışıp didindi yıllardır. Ama sadece o. Sevgi, şevkat nedir görmedik annemizden. Annem karakter öyle, çok çalışıyor yoruluyor falan diye pek takılmıyordum ama yaşım büyüdükçe canımın yandığını farkettim. 3.5 yıllık bir ilişkim var. Baba tarafından uzaktan akrabam erkek arkadaşım ve ailesi de kendisi de sülalede çok saygı gören ve sevilen insanlar. Annem bunu bildiği halde hiç istemiyor onunla birlikte olmamı. Ablam geçen sene evlendi ve onun da istemiyordu. Maddi durumları çok iyi olmadığı için. Neyse sadece içimi döküp sizlerden yardım istemek için yazdım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama ne olursa olsun annemi hep çok seviyorum..
Annem beni sevmiyor sanırım?