Annemin beni sevmediğini hissediyorum?

Arkadaşlar annem beni sevdiğini söylüyor ama ben ondan o hissi alamıyorum erkek kardeşimi daha çok seviyor gibi beni sevdiğini asla hissedemiyorum bu yüzden erkek kardeşimle annemi çok kıskanıyorum. Annemde benim çocuk gibi davrandığımı düşünüyor ama annemden sevgi alamıyorum hissedemiyorum ben üzgün olduğum zaman ağlarken bile gelip yanıma beni teselli etmiyor kendi odasının kapısını kapatıp uyuyor beni hiç umursamıyor hiç sevmiyor gibi hissediyorum ama aynı şey kardeşim yaşasın hemen onun yanına gidip onu teselli ediyor bende annemin sevgisini hissedemediğim için hep ona içimde bir nefret kin duyuyorum napcam bilmiyorum beni hiç sevmeyecekmiş gibi geliyor kendimi çok eksik hissediyorum ona duygularımı da anlatamıyorum böyle olunca mesafeli gibiyiz düzgünce konuşamıyoruz onun karakterinden dolayı bende ona çok kızgınım ve düzgün bir iletişim yok aramızda oda genelde benimle konuşmaz zaten sadece bağırır
Güncellemeler
+1 yıl
Bende üzgün olduğumu onun beni sevmediğini düşündüğüm zaman genelde kendime veya ortama zarar vererek anlatıyorum kendimi o an istemsiz oluyor sinirleniyorum ağlıyorum ama hiç bir şekilde beni sevmiyor
Annemin beni sevmediğini hissediyorum?