Sizce bu kadar baskı görmem normal mi?

Arkadaşlar merhaba ben 3 yıllık devlet memuruyum kısaca ailemi özet geçeyim annem gözünü mal hırsı bürümüş agresif bi kadın babam da sinirli maddi olarakta oldu bitti bizi mağdur eden bi insandı paraları oldukça yatırım yapıyolar ve elinde kuruş para kalmıyor ikisinin de her yıl bu durumu yaşıyoruz ve bundan ötürü evi ben geçindiriyorum a dan z ye her şey benim sırtımda. 2 yıldır konuştuğum ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var henüz aileme açıklamadım açıklamama sebebim de bazı günler erkek arkadaşımla buluştuğum için eve geç gittiğim günler oluyordu bu konu yüzünden annemle defalarca kez tartıştık benim size sormak istediğim soru 25 yaşındayım evin bütün maddi manevi sorumluluğu benim üstümde çok güzel kullanıyorlar beni her anlamda ama eve geç gelince de annem bana ermediği küfürü hakareti bırakmıyor sizce bu yaptığı normal mi sonuçta yetişkin bi insanım kız olsam bile nerde ne yapmam gerektiğini bilirim. Bir başka sorum da erkek arkadaşımı açıkladıktan sonra annem sürekli demekki sen onunla buluşuyordunda eve geç geliyordun imalarıyla başımın etini yiyecek ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim

Sizce bu kadar baskı görmem normal mi?