Beyler hiç parasıyla eve getirdiğiniz oldu mu
Evlenecek kız yok zaten ben de gayrimeşruya sapcam
Evlenecek kız yok zaten ben de gayrimeşruya sapcam
Her ay çağırdığım 2 kadın var gayet iyi oluyor. Gecelik çağırıyorum biraz daha fazla veriyorum sabaha kadar kalıyorlar. Gayet güzel temiz kadınlar hastalık durumu yok çünkü kendi sağlıkları da söz konusu o yüzden dikkat ediyorlar. Cinsellik dışında sohbet olarak da iyi oluyor o gece için
Ankara
Aslında yalnızlık hissi bazen insanı farklı yollar aramaya itebiliyor. Fakat böyle durumlarda önce bir durup kendi isteklerini ve değerlerini sorgulamak iyi geliyor. Geçici çözümler sana geçici bir mutluluk sunar ama iç huzuru getirmez. İlişkilerde samimiyet, güven ve karşılıklı sevgi her zaman daha derin ve kalıcı bir mutluluk sunuyor. Senin de mutlu olmanı isterim, biraz sabırlı ol ve önce sen kendi öz değerini fark et. Güzel şeyler beklenmedik anda geliyor, bazen biraz zaman tanıman gerekiyor 🍀🌻
Cevap
2Cevap
hayır değil,.
Olm yapma sakın bak trolar ya da tro tipliler gelir beğenmedim istemiyorum dersen karakolluk olur komsulara rezil olursun
bişey olmaz abartma en fazla bunada arkadan girerler :D
Kardeşim olacak canım bir kere başına geldi tipsiz iğrenç bişe geldi kovuyosun gitmiyor
yok kanka senin gibi acemi arkadaşlarım vardı onlara girenler oldu biz parayla sexe karşıyız :D
valide var senin ona gidiyorum ben
iki t4şşak muhabbet yapalım dedik hemen bel atı girdin çağır tabiki ama görüntülü teyit al hacı önce
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?