Aile & Toplum Kadın südyenle evde gezebilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor annem aksam oldugu zaman evde südyenle geziyor ben kücüklükten itibaren böyle yeni degil yani. merak ediyorum acaba her kadin böyle mi normal mi yani sizce? Güncellemeler+1 yıl ... Kadın südyenle evde gezebilir mi? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle olmaması lazım sonuçta yaşın büyük 0 22 Yorumla Soran +1 yıl farkindayim evet ama alismiş öyle gidiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç kendisiyle konuşmadin mi Yorumla Soran +1 yıl 26 yasindayim yok konusmadim hic utanır diye. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden rahatsız oluyorsun annen kaç yasinda Yorumla Soran +1 yıl rahatsız olmadim da acaba herkes mi böyle diye merak ettim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya bizde öyle değil ama ev ortamında belki kendini öyle rahat hissediyor baban ne diyor duruma Yorumla Soran +1 yıl babam karismiyor birsey demiyor yani. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm sürekli sutyenli de olmaz yani Yorumla Soran +1 yıl sürekli derken 2 aksamda bir yani.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm ilginç ama kendisiyle konuş sonuçta artık küçük değilsin anladığım kadarıyla bu konudan sikayetcisin Yorumla Soran +1 yıl konussam bile sen cocugumsun ne olcak ki ya dicektir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde muhafazak bir aile misiniz Yorumla Soran +1 yıl normal bir aileyiz yani annem kapalı disarda. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm kapalıysa neden böyle yapıyor ki bende rahatsız olurdum Yorumla Soran +1 yıl anliyamiyorum malesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın neden rahatsız oluyorsut peki Yorumla Soran +1 yıl rahatsiz degilim annem sonucta kafama takildi herkes mi böyle dmeek istedim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bizde öyle değil olsa kendisini uyaririm Yorumla Soran +1 yıl anladim peki tesekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma kafana 👍 Yorumla Soran +1 yıl tamamdır 🖒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu güncellendi heralde kafanda daha soru işareti var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle olmaması lazım sonuçta yaşın büyük
farkindayim evet ama alismiş öyle gidiyo
Yaşın kaç kendisiyle konuşmadin mi
26 yasindayim yok konusmadim hic utanır diye.
Sen neden rahatsız oluyorsun annen kaç yasinda
rahatsız olmadim da acaba herkes mi böyle diye merak ettim.
Yok ya bizde öyle değil ama ev ortamında belki kendini öyle rahat hissediyor baban ne diyor duruma
babam karismiyor birsey demiyor yani.
Hm sürekli sutyenli de olmaz yani
sürekli derken 2 aksamda bir yani..
Hm ilginç ama kendisiyle konuş sonuçta artık küçük değilsin anladığım kadarıyla bu konudan sikayetcisin
konussam bile sen cocugumsun ne olcak ki ya dicektir.
Normalde muhafazak bir aile misiniz
normal bir aileyiz yani annem kapalı disarda.
Hm kapalıysa neden böyle yapıyor ki bende rahatsız olurdum
anliyamiyorum malesef
Haklısın neden rahatsız oluyorsut peki
rahatsiz degilim annem sonucta kafama takildi herkes mi böyle dmeek istedim yani
Yok bizde öyle değil olsa kendisini uyaririm
anladim peki tesekkür ederim
Takma kafana 👍
tamamdır 🖒
Soruyu güncellendi heralde kafanda daha soru işareti var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!