Nişanlıyım ama nişanlımla asla tek başımıza vakit geçiremiyoruz çünkü nişanlım her buluşmamızda ailesinden birini çağırıyornapıcam?

Ve bana diyor ki ailemle anlaşabiliyormusun anlaşamıyormusun ona bakacağım diyor eğer anlaşamazsam heralde nişanı atıcak ben bu durumdan çok sıkıldım sürekli üç kişi buluşuyoruz dayısının oğlu nişanlım ve ben ya da nişanlım arkadaşı ben hep yanımızda birileri var haftaya denize gidelim dedi ama üç kişi gideceğiz nişanlım dayısının oğlu ben bu durumdan oldukça sıkıldım ben neden onlarla anlaşmak zorundayım ben nişanlımla mı evleniyorum onlarla mı bunaldım napmam lazım herkesi memnun edemem herkes herkesle anlaşamaz ama biz artık yan yana vakit geçiremiyoruz bile evlenince bunlar dahada artacak gibi duruyor birde evlendikten sonra aile apartmanında kalacağız iyice çıkmaza girdim kendimi iyi hissetmiyorum bu konuyu nasıl konuşacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Nişanlıyım ama nişanlımla asla tek başımıza vakit geçiremiyoruz çünkü nişanlım her buluşmamızda ailesinden birini çağırıyornapıcam?