Sanırım kadınlar için de öyle..
Kastettigim şey sıkıcılık , eğlence yoksunluğu değil.
Sanırım kadınlar için de öyle..
Kastettigim şey sıkıcılık , eğlence yoksunluğu değil.
Son 10 yılda kadınlar için erkeğe, erkek için kadına ulaşmak çok kolay hale geldi. İki cinsin gözü bu konuda açıldığı için artık olması gerekenden ziyade daha fazlasını kovaliyorlar.
Yani düzgün olsun yakışıklı güzel olsun ama aynı zamanda serseri oldun arada kavga etsin cirkeflik etsin, hafif kasarlik olsun ama bana karşı olsun gibi gibi bir şey.
Böylesi bulunur mu? Bulunur ama sana düşer mi? O da nasip.
Mükemmeli istiyolar.
İsteyebilir herkes
Bunu istemek de sakınca yok.
Ama sonuç çoğunluk için hüsran olur, bu kabullenilmesi gereken bir şey.
Evet öyle 😦
Bunu anlayacak kapasite düşük bence.
Yani.
Bence günümüzde herkes çok hızlı tüketime alıştı, ilişkilerde de bu yansıyor. Birini tanımak ve güvenmek zaman alıyor ama pek çoğumuz sabırsız davranıyoruz, anlık heyecanlar daha çekici geliyor 😔. Düzgün, güvenilir insanları sıkıcı olmakla karıştırıyoruz bazen. Oysa aslında huzurlu ve gerçek bir ilişki kurmak için o güven duygusuna ihtiyacımız var 💛. Zamanla içten gelen bir bağ, eğlenceden ve geçici heyecandan çok daha kıymetli olabiliyor. Her şey hızlı değişiyor ama bence sen kendi değerlerinden ödün verme 🌱. Doğru insan seni olduğu gibi sever, heyecanı birlikte keşfedersiniz!
Cevap
13Cevap
İnsanlara güvenmemeye başladığında hayatın tadı çıkıyor
Aslında şu yüzden kesin bir problemi vardır bu böyle bu kadar dürüst olamaz düşüncesi tamamen
Bu kadar şüpheci yaklaşırlar mi yahu
Günü kurtarmak için yasadiklari için insanlar bunalmis at gözlüğü ile gezer olmuslar
Evlenirken cazip geliyor sadece
Ne alaka ya?
Birinden hoşlandin duzgun biri. Eğlenceli istediğin gibi.
Eeee gene de cazip gelmiyor mu? Ne saçmalıyosun ya , 😦
Belki talep edilen o dur
Ztn o
O yüzden yalnızlık iyi kalıyor bu dönem
Sıkıcı değildir kimse açmayı bilmiyordur erkek
Doğru.
Ya eğlenceli olsa bile düzgün olduğu için kimse istemiyor öyle insanları
Ben istiyorum
Ben evlilik düşünmediğim için düzgün bı insanın kalbini kırmak istemem takılmalık insan daha iyi
Dürüst olunca kimse sevmiyor ki onun için yanlızız
Valla soruyu anlamadim 😳😳
Düzgün olanlar evleniyor öbürleri bekar net
Gördün mü cidden
Şuanda bekar olanlar işi güç vasıfsız serseri kızlarda bakire olmayanlar düzgün olan evleniyor
Biraz oyle hayatim
Ne kadar iyi seversen yine üzülen sen olursun
Mesela
Ya serseri hayat yaşamayan işinde gücünde kendi halinde
28
Sevgilim oldu. Niye
Evett
Ya anlaşamadik ayrıldık. Nolduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?