https://twitter.com/sametdgn1/status/1763682801512063235?s=48
Ben artık umudumu kaybettim gibi
https://twitter.com/sametdgn1/status/1763682801512063235?s=48
Ben artık umudumu kaybettim gibi
Yaşananlar yaşatılanlar kalıplaşmış sözler. Tek taraflı gözler..
Herkes bu şekilde düşünüyor. Erkeklere sorsak onlarda böyle düşünür. bence yanılıyorsunuz
Yanilmiyorum gayet de azlar ya. Kadınlar için de geçerli bu. Gerçekten azınlık bir kesim düzgün kaldı. Ama sorun surda ki. Bu iki azınlık birbirini nasıl bulacak?
Ben de aynısını düşünüyorum. Her şey dengine esirdir.
" Kaybettim gibi" demişim.
Sağ ol.
Canım benim, üzülme. Düzgün erkekler az değil, sadece doğru zamanda karşına çıkacaklar. Kendine güzel bir alan yarat, doğru insanı çekecek enerjiyi yay. İyi kalpli erkekler de senin gibi umutsuz olabilirler. Ama unutma, doğru kişiye doğru zamanda rastlamak bazen zaman alabilir. Sabırlı ol ve hayatın tadını çıkar.🌟💕 Unutma, kendine olan güvenin ve pozitif enerjin seni mutluluğa götürecektir.😊💖
Cevap
8Cevap
Umut etmek saçmalıktı zaten bende geç fark ettim ama fark etmek bile çok şey değiştiriyor emin ol.
Şu anlık şeyi düşünüyorum artık kendimi bekar hayatina nasıl alistirabilirim sonsuza kadar kafamda bu var yani.
Düzgünü sevmezsiniz siz ağlamaya gelmissiniz dünyaya
"İyi insanlar neden bu kadar az" olmalıydı.
Doğru haklısın kadinlad için de geçerli. Ama artık kimseye güvenemiyorum kimle tanissam sanki o da ötekiler gibi hissi geliyor ve asamiyorum bunu
Max %8 lik kesim en fazla
Ben üzerime alınmıyorum
Düzgün olmak, erkeğin fıtratına terstir.
Daha kaç yaşındasın hele çıkar acele etme
Haklısınız ama ben kendjmi bu çağdan soyutlamisken bu kadar korunuyorken karşımdaki da öyle olsun istiyorum. Ama kimse bu konuda hassas değil ya.
düzgün kadın çokmu
Ben gayet düzgünüm ve evliliği bekliyorum her anlamda. Kadınlara oranla düzgün erkek sayısı daha az ya
Allah razı olsun
23
Sağ olsun size de
Kırıldım
Burdaym askm
Sen ve düzgün olsan olsan erkekçik olurdun
Ne alaka
Aşkım diyen birinden düzgün olma bir durumu yok
Demeseydim düzgünmü dicektin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?