Şöyle olup kadın düşmanı olmayan mütevazı birini bulmak çok zor. Türkiye'dekilerin çoğu götü göbeği salmış spora gidenleri de ilah sanıyor kendini

Şöyle olup kadın düşmanı olmayan mütevazı birini bulmak çok zor. Türkiye'dekilerin çoğu götü göbeği salmış spora gidenleri de ilah sanıyor kendini
yani, nasıl anlatacağımı bilemedim, spor yapan az türkiye böyle, yabancılarda el yüz yıkamak gibidir, ayrıca herkesin vücut yapısı genetiği farklıdır, sizin yorumunuzu isteyen de yok, kimse kimseye benzeyemez.
Soru benim istemiyorsab yazma kamil sanki senin fikrini soran olmuş gibi shsjdj
Tm elit şehirli ultra üstün efendimiz kıymetlimiz
Çünkü maliyeti ve göstermen gereken mental güç çok ileri seviye. Sitres kontrolü ve yediğini içtiğini ne olursa olsun koruman lazım. Bugün pazar akşamı arkadaşımın doğum günü ya şu pastadan yiyim şu pilava da yağ katıyım yutulmuyo dememen lazım. Rahatından feragat edip spora gitmen lazım gecenin ya da sabahın bir körü...
Ben olsam başlık parası isterdim. 400 gr+ da altın 💅 Kayın pederden.👸👸👸
Çünkü bizim millette disiplin ve irade yok. Bi öğrencim 23 yaşında,124 kiloydu, hayatı boyunca spor yapmamış, hep göbeğe yatırım yapmış bi ay spor yaptık, bi ayda 8 kilo verdi hocam niye bu kadar az deyip sporu bıraktı, hayır ne olacaktı 30 kilo mu verecektin, bizdeki mantık bu işte yiyim yiyim kilo almayım, bi ay spor yapıp yunan heykeli olayım, bu ülkeden bi cacık olmaz!
Biraz hayal kırıklığı hissediyorsun, o enerji satır aralarından geliyor 🌿 Türkiye’de erkeklik algısı hâlâ kas, ego ya da baskınlık üzerinden okunabiliyor. Sen aslında saygılı, mütevazı ve kendini ispat derdi olmayan birini arıyorsun. Bu az değil, sadece görünür değiller. Çünkü bağıran özgüven her zaman dikkat çeker, sakin öz güven ise keşfedilmeyi bekler ✨ Doğru ortam değiştiğinde karşına çıkan profil de değişir, buna inan.
Cevap
23Cevap
git bul tutan mı var
Bir erkek olarak bu çalışmanın karşılığını nasıl aldıklarını iyi biliyoruz efenim. Siz masum masum düşünmeye devam edin. Ayrıca karşılığı da şu oluyor...
@CptMac HAuahau bundan bahsediyorum. Öyle bir paylaşmış ki sanki sokaktaki 100 erkekten 90 nı böyle görünmek zorunda :D O kadar basitleştirmiş ki.9 Ben 9 sene kick box 12 sene de futbol oynadım. Antrenman sürelerim de 7-8 saat hayatımda hiç böyle kaslanmadım. Kimisi gide 1 saat vucut geliştirme çalısır haftada 3 kere destekleyici şeylerle böyle görünür. Cahile bir şey anlatmak zor :) Seni verelim buna :D
Bence senin vucut bu herifinkinden iyi, Emek var hocam tebrik ederim.
@CptMac bakılacak tipim sen niye kudurdun hayırdır?
Cahil senin babandır senin yalın geçmiş zaten senden böyle fizik isteyen olmaz zaten üstüne alınmışsın birde sksjdn
@CptMac 70 tane kadın takip etmişsin abaza gibi kim istesin seni işte bahsettiğim yürkiyede spor yapıp kendini ilah zenneden tipler sensin shsjs
@soran Adamın tipine laf ediyorsun, paylaştığın paylaşıma bak bakalım adamın tipi bile belli olmuyor. Ayrıca çocuk senin için kötü hiç bir şey de demedi neden sinirlendiğini anlamadım. Makarasını ben yaptım, şimdi böyle mesajlaşınca sorun benmişim gibi algıladım. Herkesin kendi tercihi ama konustukların yazdıklarınla örtüşmüyor kanks.
Böyle olmayanlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanarken böylelerinde ne ego var ne başka bsi vallahi
Dimi gözüm gönlüm açıldı biz böylesini göremicez galiba
Bu tiplerin yüzleri güzel değil. yakışıklı olmadıkları ıcın fiziğe yükleniyorlar. Çok fazla gördüm salonda konuştumda hatta
Yüzü güzel olanda var
Bunlar niye yuzunu saklıyo foto cekılırken.. demek ki tipleri ofsayt. Zaten ben spor salonunda cok goruyorum. tipini beğenmeyen adamlar fiziğine yükleniyor.
Baya yakışıklı bence yarısı var fotoğrafta?
Yanı bu adamı bılmemde bıraz genel konustum ben twitterda da cok goruyom vucudunu atan adam yuzunu saklıyo.. devlet memuru degılsen sacma yanı kendıne guvrnmen lazım

O kadar talep arz bana da olsa bende s.. ceker kullanirim. DOGA
Bu biraz spor yapınca olan şey. Sporuda anadan babadan para alan düzgün işi olmayanlar veya düzgün işi olanların işi. Herkesin spor yapma imkanı yok
Bizim ülkedeki goriller de kendini bi şey sanıyor bunların yanında
Ya yine erkeklerin spora gideni kendi İlla zannediyor kadınların en çirkini bile kendileri zannediyor Ona ne demeli
Haklısın en çirkin kadına bile hemcinsim fıstık gibisin yazıyor ajsjs
Aynen öyle Bizimkilerin de abazalığı birleşti mi kadın kendini tanrıça zannediyor haklılık Payı da yüksek biri burada selam yazıyor 3 saniye içinde 50 yorum alıyor
öyle biri neden sana baksın ki ilik gibi kızlar varken ayrıca kadın düşmanı olmasın demişsin de kızların çoğu erkek düşmanı o nasıl olacak
Biz gargameliz sanki, kadınlar abazalra savıklara tecavüzcülere incellere düşman sizse baya kadınların sizinle eşit olmak istemesine düşmansınız
eşitlik isteseniz neyse dicem de ayrıcalık peşindesiniz
Anaerkil düzen isteyen kaç kadın var ya
feministlerin amacı o zaten eşitlik istiyormuş gibi görünüp ayrıcalık istiyorlar
Ne ayrıcalığı istiyoruz ?
o göğüsler ne öyle lezbiyen misin bunlardan hoşlanıyon
Şimdi bu heriften yoktur spor yapanlarda çirkin kısa , kısa boylu erkek spor yapması sacma
Böyle olanların seks ve kadın geçmişi kabarık oluyor ama haberin olsun
Böyle olmayan tr erkeklerin de kabarık sanki evde oturup eşlerini bekliyorlarda trde çirkinler fazla egolu kadınıda erkeğide
Bizimkilerde hem genetik yok hem de bakımsızlar
Birde kıllılar bari kıllarını alsınlar
Onlara göre kıllı olmak erkeklik demek bakımsız olmayı erkek olmak sanıyorlar
Bu vücut sorunlu erkekte göğüs olmaz
Çok tatlı duruyor memesi aksjsjs
böyle bir erkek sana bakmaz
Şükrü Özyıldız'ı tarif etmişsin sanki
Buldun diyelim ne yapacaksın?
Konya’nın köyünde mi yaşıyorsun
Aynısı kızlar içinde geçerli zaten
Amma sıktınız git bul azgınlahana
buna da sutyen lazim
Cunku neden siz Adriana Lima degilainiz
Aynen adrianada bunu bekliyormuş bir fizik yapmayı bile mankenlere layık görüyorsunuz nasıl bir aşağılık komp. Varsa
Nerden bilcen ismimi ya sanki sosyal mwdya fenosuyum?
Sen kimsin ergen
Çünkü sen kıllı göbekli seviyorsun 😁
Kusammı hocam
Niye ki? Tüysüz 😳
Tertmiz görmüyor musun şu görüntü varken kıllı seven mi varmış
Evet kadınlar manmunHötü sevmez. Senin yaşın kaç?
23 , ven sevmiyorum kıllı göbekli erkek
Peki o da senin seçimin. Ama kıllı düşün derim 😁😎
Evet ya
Çok var
Çok doğru tespit
Umarım bulursun
Az değil
Haklısın
Niye coştun gizlican
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?