Siz olsanız böyle kötü gününüzde yanınızda olan birini unutur musunuz?

Sevgilimle 6 sene önce tanıstık. İşsiz evde bunalmış biriydi online oyun oynuyordu tüm gün. Benimle oyun da tanıştı. Hadi iş bul diye motive edip sabahları erken kalkıp onu arıyordum işlerini halletmesi için ve işe girince de sabahları kalkıp hayırlı işler yazıyordum veya uyanmadıysa arıyordum. Babasıyla kavga edip evden çıktı ve arkadaşıyla ayrı eve çıktı. Sonra arkadaşıyla sorunlar çıktı borç yapıp ona kitlemiş ve ev sahibiyle kavga etmiş evden atılmıs ikisi. Ev buldu ve bu sefer kira ve ihtiyaçlar çok geldi. Ara ara maddi yardım ettim işsiz kalmıştı corona zamanında iş yeri yeni gelenleri hep göndermiş. Neyse 1-2 sene ayrı yaşadı sonda annesi döndürtmüş onu eve. Annesine benden baştan bahsetmiş beni biliyordu. Geçen sene annem kanser olduğunu öğrendik. Sevgilim annesine anlatmıs ve sağolsun annesi numaramı alıp yazışıyoruz arada yanımda oldular. Uzak mesafe diye ailem karşı ilişkiye. Yanıma geldi sevgilim ve babamla tanıştı ikna etmeye çalıştı. Şimdi kavgalıyız. Sizce beni unutmuş mudur? Sevmiyor mudur artık? Ben zor günümde destek olan birini unutamazdım heralde. Sevgilim hep diyordu kötü günümde yanımda olan tek insan sensin emin ol hiç unutmayacam bi evlenelim seni mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yapıcam. Şimdi 1 aydan beri konuşmuyoruz kavga ettik ve beni engelledi. Kavga konumuz gereksiz bir şeydi ve boşuna büyüdü birikmiş konular hepsi taştı

Siz olsanız böyle kötü gününüzde yanınızda olan birini unutur musunuz?