Gorucu olarak bulustuklarim oluyor. Ama olmuyor. Biri cay ictik, konustuk ettik. Tuvalete gideyim dedim. Dondugumde yoktu, gitmiş. Biraz bekledim tuvalete gitmistir, telefonla konusuyordur vs diye. Baktim gelen giden yok hesabi ödedim tam ciktim kapida geldi kusura bakma heyecandan ben seni unuttum, oylece çıktım dedi, hesabi halledeyim dedi. Ben hallettim dedim. Tekrar kusura bakma vs dedi. Hesap odememek icin mi yapti, gercekten heyecandan mi yapti bilmiyorum bununla boyle olmadi.
Bir digeri yemek yiyecektik gel senin ac karnini doyurayim yemek yiyelim dedi. Belki saka gibi dedi ama agir bir cumle bence. Ondan sonra daha bulusmadim onunla. Oyle olmadı.
Bir diğeri ilk basta her sey yolundaydi. Sonra ben, kendimden asagi birini istemiyorum. Soyle soyle birini, tercihen su su meslekte birini ve calisan istiyorum dedi oyle olmadı.
Bir digeri eve donecektik. Otobuse binecektim ben. Gel sende gidelim dedim. Otobusu bekledik geldi, ben seni bindireyim dedi. Sen nasil gideceksin dedim. Taksiye binerim dedi. Beni otobusle gonderdi, kendisi taksiye bindi.
Demiyor ki beraber taksiyle gidelim, oyle birakayim seni. Ya da taksi cevireyim demiyor. Otobusle gitmek benim icin sıkıntı degil, surekli kullaniyorum zaten. Ben o da benimle binecek, biraz daha vakit gecirecegiz sanarak bindim o kadar kalabaligin icine yoksa ben de rahat rahat taksiyle dönerdim o yaninda olmasa bile.
Yani olmuyor bilmiyorum. Erkeklerin kriterler mi cok yuksek, begenmiyorlar mi, dort dortluk birini mi ariyorlar. Hani cogunda bir centilmenlik, kibarlik gormedim. Guya beni unutan mi dersiniz, ac karnini doyurayim diye asagilayan mi dersiniz. Gorucu de dedik belki iyi aile cocuklari cikar karsima orada da isler kotu. Bilmiyorum ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer