Birini buluyorum baştan söylüyorum ama aradan zaman geçince (2 yıl) birlikte olmak istiyorlar ben evlenmeden önce yapmak istemiyorum bu yüzden ayrılıyorlar
Belki evlenmeyecek ben nereden bileceğim
Belki evlenmeyecek ben nereden bileceğim
O zaman biri ile ilişkiye başlayacağın zaman başlamadan önce bunu net bir şekilde söylemelisin. Ben evlenmeden önce birliktelik istemiyorum. Eğer evlenmedem önce böyle bir şey teklif edersen o zaman anlaşamayız. Eğer böyle bir niyetin varsa şimdiden söylemeni rica ediyorum.
Söylüyorum ama zaman geçince istiyorlar ve ayrılık oluyor
Hmm bu kötü evet ama burada da seni ikna edebileceğini düşündükleri için olabilir. Çok sert ve net olman lazım.
Gerçekten zorlayıcı bir durumda kalmışsın, seni çok iyi anlıyorum. Senin değerlerini ve duruşunu koruman çok kıymetli. Kimse sırf bir başkası istediği için kendi inandıklarından taviz vermemeli. Eğer birisi seni sevip, gerçekten sana değer veriyorsa, senin aldığın kararları da saygıyla karşılamalı. Herkesin hayattan, ilişkilerden ve evlilikten beklentisi farklı. O yüzden cesaretin için kendinle gurur duy. Sana uygun kişi mutlaka vardır, doğru zamanı ve doğru insanı karşılama sabrını gösteriyorsun. Güvendiğin yoldan vazgeçme! 💪✨
Cevap
7Cevap
Yaşıtlarınsa evlilik düşünmemeleri normal, evlilik isteyene denk gelmemişsindir
Yaşıtlarım evet 25
Onların lay lay lom çağı daha, 28-29 lar düşünür daha çok
Aynen öyle 5 yıllık ilişkisi olan seks yapmıyor ayp
İki yıl kim kimi bekler çok uzun bir süre bu
Uzak mesafeydi zaten 6 ayı askerde geçti
Şimdi devam ediyor mu peki
Kavga ettik bilmiyorum
Sebebi ne peki
Devam edip etmediğini nasıl bilmiyorsun
Soru da ne sormuşum ben kardeşim cinsellik istiyor işte
Bilmiyorum çünkü tamamen ayrılmadık kavga ettik yazmazsa aramazsa biter herhalde yani
Ne bileyim ben neyi sordun
Sana uymuyorsa ters geliyorsa devam etmezsin bu kadar basit
Bu zamanda kimse uzun süreli beklemez çünkü ulaşmak çok kolay ya anlaşıp çabuk evleneceksin ya da ilişkiye girmeyi kabul edeceksin başka yolu yok tamamen senin isteğine bağlı
Yüzük taktı da ben mi istemedim boş yapma
İşine gelmeyince boş yapma oluyor nasıl biliyorsan öyle yap
temiz kalmayan temiz bulamaz
Boş yapma cinsellik yaşamadım diyorum mal mısın
mal mısın diyen bir kız cinsellik yaşamasa bile edepli değildir
Sanki anasına babasına sövdük
söz istersen
Sen doğru olanı yapıyorsun bu konuda üzülme hiç
Bende evlenince yaşamak istiyorum
Aynen oyle guvenme kimseye evlenmeyi bekle
Kullanıcı adını böyle olan birini vereceği bir tavsiye tam da
Eee dogruyu soylemek sucmu, getcekten dogru olan bi kizin evlencegi biriyle yapmasi. boyle dusunuyosanda inancini kirmak istemem dogrusunu soyledim
Yapmayan ve bekleyen erkek yok evlenmeyeceğim böyle giderse
Orasina sen karar ver tabi, peki kendini nasil stopluyosun istek geldiginde
Al işte hepiniz aynısınız sana ne mesela konuyu neden buraya getiriyorsun
Ok sustum
Yok ki bulasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?