Eşimden çok soğudum?

Merhaba 9 ay hamilelik yaklaşık 15 gündür lohusayım. Eşimle çok severek evlenmiştik ailem onunla evlenmemi kesinlikle istemiyordu öyle böyle senelerce birliktelik derken nasip oldu. 2 senelik evliyiz memleketi bıraktık Antalya’ya taşındık çalışacağım dedi bende ilk başlarda onla geldim destek olmak için birlikte çalıştık maaşımı, mehirimi hiç bir şeyi gözetmeden onunla paylaştım çünkü evlilik bir olmaktı bana göre böyle olmalıydı. O hiç birinin kıymetini bilmedi şimdi analık hakkım var doğum parası 60k küsür onu istedi kart borcumuzu kapatmak için gözüme gelmez üç beş kuruşluk insan değilim ben. Ben bunca şeyi yaparken onun bana nankörlük ve saygısızlıkla dönüş yapmasından bıktım. Doğum yaptım yanımda olmadı kendine özen göstermiyor çok yoğun çalışıyor işten geldikten sonra uyuyor eve bir ekmek aldığı yok ne benimle ne çocukla ilgilenmiyor. Geçen gece ciddi anlamda yorgunum dilim sarkmış uykusuzluk yorgunluk tüm evin sorumluluğu bende uyandırdım sadece bezini değiştirmesini istedim bana etmediği küfür kalmadı gecenin o saatinde ona bela okuyarak saatlerce ağladım elimde bebek ile kalktım çaresizce kendim değiştirdim. Ağzından güzel söz çıkmıyor, ilgisiz, küfürbaz, aşırı gamsız, sürekli beni sinir etmek istiyor ona defalarca söylüyorum emziriyorum bebeğime geçiyor sütüm kesilecek etkileniyorum yapmaya devam ediyor. Leş gibi kokuyor dün gece odaya girdim bebekte benimle odada uyuyamadık kokusundan gittim el kadar bebekle oturma odasına açtım uyudum. Hiç bir desteği yok maddiyat zaten yok huzur yok eve gelince huzurum bozuluyor. Annem benimle kalıyor bu süreçte sürekli onunla konuşup kendisini düzeltmesi gerektiğini söylüyor ama adamın umrunda bile değil. Annem memlekete gidecek 40’mız çıkınca sende gel diyor böyle adam olmaz dedi. Gitsem mi bilmiyorum ama aşırı soğudum ve boşanmayı düşünmüyor değilim. Aramızda 10 yaş var beni çok yoruyor artık kendimi çok üzgün ve yalnız hissediyorum. Sürekli bana ettiği küfür hakaretler beynimin içinde dönüp duruyor aşırı yaralayıcı olmaya başladı. Lütfen bana yardım edin delirmek üzereyim😭
Eşimden çok soğudum?