Günaydın arkadaşlar eşim bana dön dedi çok pişmanım dedi çiçek aldı kapıma dayandı ağladı kabul ettim döndüm çok iyi davranıyor ama ailem beni sildi tamamen neyse ben döndüm ama eşime karşı çok soğuğum hala inanmıyorum eskisi gibi değilim soğuğum olan olayları kaldıramıyorum soğudum mu sizce ben? Artık boşanmak mı ıstıyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİy akşamlar ailen neden sildi seni acaba
Gururları var o küfür hakaret karşı gururlu olan kimse yakın olmaz
Sen kandırılmışsın yufka yüreklisin biraz korku endişe içinde ne yapacağını karar veremediğin için gönlünü kandırmış
Yaptığı hatalar küfür hakaretler can yakıcı davranması güvenini kırmış davranışları soğutmuş
Sevgi kalmamış
Öyle kişiyle barışmanı istemezdim
Dul kalacağım kim neder diye endişe ettiğin için varılmış da olabilirsin
Bi ay geçmeden sorunlar eskisi gibi devam edecek pişman olacaksın barıştığın gibi
Ve ailenin yüzüne nasıl bakacaksın ki ailen seni onun hataları yüzünden senden uzak duruyor senin yerinde hiç bi bayan olmazdı kabul de etmezdi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun için zaman lazım sonrasında pişman olabilirsiniz yani şu an ikilemde kalmış bulunuyorsunuz sizin gerçekten de Eşinize karşı bir şey hissedip hissetmediğiniz veya gerçekten de halen eskisi gibi onunla devam edip etmek istemediğinizi belirlemek için Geçmişi de bilmek lazım yani neler yaşandı neler oldu Neden bu noktaya gelin diye yani burada hem sizin meslekler hem ailenizin bakış açısı her şey etken şu an siz Arada kalmış durumdasınız eşinizi kabul ettiniz ısrarlarınıza dayanamadınız ancak aileniz sizinle görüşmek istemiyor Çünkü ailenizi karşınıza aldığınız ve Siz şu an aileniz mi yoksa Eşiniz mi arasında gidip geliyorsunuz dediğim gibi bunları netleştirmek için adam akıllıca oturup konuşmak gerekiyor burada bir mesajda sizin hayatınızdaki bu kadar önemli meseleler üzerinden yol almak size dönüşü olmayan hasarlar verebilir
00 Yorumla
Ne tür olaylar yaşadın bilmiyorum ama şunu unutma esin senin bütün geleceğin demektir eğer büyük sorunlar yoksa aranızı duzeltin kimseyi araniza koymayın. Mutlu olun mutluluk için çabalayın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSoğudunuz sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi aranızdaki olayları bilmiyoruz ki yanlış yorumlar da yapmak istemiyorum şu an herkes sadece sallamasyon bişeyler söyleyecek
01 Yorumla- +1 yıl
Önceki sorularıma bakabılırsınız
Yaşlar nedir çocuk var mıdır. Daha önce ne yaşanmıştı bilmiyorum anlatırsan dinleyip bilip yorum yapmak isterim
00 YorumlaNe kadar kasası karışık bişeysin yaaa. Senin için değil kapıya gelip dön demek senin gibi kararsız bişey kapiya kıyazdim
00 Yorumlaaçıkçası aynı yatağa girdiğinde içinde ki o kadınlık harekete geçmiyorsa ve zevk almıyorsan muhtemelen soğumuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNedir senin bu eşinden çektiğin. Eşinden başka soru da sormamışsın
02 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Çıkar aklında şu adamı. Kendine biraz meşkale bul
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Soğuma ya bu iyi bir şey değil soğursan aldatırsında
04 Yorumla- +1 yıl
Ben hıc hoşlanmıyorum ya aldatmam öyle bırı degılım de eşim bana gelecek vadetmiyor çocuk falan mesela barıştıgımjzı benım eve döndüğümü ailesine söylememiş bile
- +1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen bazı şeyleri unutmak zaman alır. Çok zor şeyler yaşamış olmalısın
015 Yorumla- +1 yıl
Aileme ve bana çok saygısız hareketler yaptı sımdı düzeldi gibi ama ben ınanmıyorum hep aynı duzelıcem dıyor duzelmıyor soğudum sanırım
- +1 yıl
Yok çocuk
- +1 yıl
Eşim bana sen kullanılmış ürünsün seni kimse almaz dıyordu bunu düşünüyorum sadece
- +1 yıl
Para o sadece paracı bana bakmıyordu sureklı harcadığı paranın hesabını yapıyordu
- +1 yıl
Yok o taksici bende ogretmenım taksıde tanıştık 6 ay sonra çok ıstedıgı ıcın evlendık
- +1 yıl
Hocam ayrılırsam pişman olurmuyum acaba bu yüzden bısey yapmıyorum suanlık ama çok ıfrenc bırı ya
- +1 yıl
Konuşalım o halde merak edıyorum
- +1 yıl
Ekledim
+1 yılÇocuk var mı? Kırılan hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yok eşime guvenmıyorum onun benı sevdıgıne ınanmıyorum
- +1 yıl
Aldatma mı varsı? Kaç yıllık evlilik?
- +1 yıl
Yok aldatma yok eşim küfürbaz saygısız paracı cimri iprenc varlık
- +1 yıl
Neden geri döndün o halde? Böyle biriyle yatakta nasıl birlikte oluyorsun?
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz? Yaşlar, tahsiller ve meslekler nede?
soğuduysan biraz daha dene bak olmuyor ayrıl mantıklı olan bu. kırılan cam vazo tekrar yapışmaz.
00 Yorumla
+1 yılBunu nasıl bir kafa ile yazdın acaba.
Genel de bu kafa ile çok şey yaşarsın sen00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Boyle dusunme zaman ver kendine. soguma degil kirginwin demek ki hala.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğuma zamanla geçer, yuvanı yıkma eğer çok büyük bir sorun yoksa (şiddet vs..)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönmek büyük risk simdi o nasıl olsa geri dönüyor diye hep aynı hataları yapmasın
00 Yorumla
+1 yılbiraz zaman gecain duzelir yuvani hemen bozma. ne yasandi aranizda bilmiyorum. ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sogumussan artık zor düzelir ama yinede bı dene derim
00 Yorumla
+1 yılYanı bir kere soğuyunca artık hiçbirsey eskisi gibi olmaz
00 YorumlaKopukluk olursa soğuma yaşanıyor, keşke iyi düşünse idin, yürümüyorsa zorlamamak gerek
00 Yorumla
+1 yılOlan olayları bilmiyoruz ilişki yi yasayan sensin hisseden de sen karar vermelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılbunu bilemezsin bir anda soğuduğunu düşündüren ne seni bu önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bence bi süre ara verin evliliğinize kafanızı dinleyin tekrar deneyin biraz birbirinizi özleyin sonra karar verin acele etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç biri ya eşin neden böyle erkekler var ya of kesin ailesi de onun arkasındadır
05 Yorumla- +1 yıl
Ailesine benım eve döndüğümü soylememıs bıle ve benım aılem döndüm diye benı sildi boşanıp gıtsem kabul eder babam sevınır hatta
Cevap sahibi+1 yılBabana dön ya madem baban arkanda duruyor işte ne güzel
Cevap sahibi+1 yılSen dönüp elinden geleni yapmışsın o hala seni küçük görüp seni ambalajı açılmış ürün olarak görüyor bu çok iğrenç
- +1 yıl
Evet onun ailesinin benım eve döndüğümden haberı yok hala şaka gibi karısıyla barışmış babası kızar dıye soylememıs ben aılemı sildim de geldım
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli haberleri olmadan bitmesi bence dön baba evine bak baban ne güzel arkanda durmuş dön oraya aç davanı bitsin devam ederse bide çocuğun olursa seni iyice gidemez olarak görür kötü davranır hayatını berbat etme
Soğumak boşanmayı gerektirmez. Evlilik sadece sevmek için değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sizin hissetmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen kocani nap bilion mu
S. k strapon tak ve kocanı sk01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAileni dinle
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Araya boşluk girince soğuma oluyor fakat evlilik bir başka
00 Yorumlasabah sabah rüyanızda mi görüyorsunuz bu hikayeleri
00 Yorumla
+1 yılBence baştan hata etmişsin dengin olmayan biriyle evlenerek. Seni evden atan adamin neyine güvenfin de döndün merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunlar tazeyken biraz oyle hissetmen normal zamanla bu hislerin degismezse o zaman bitmis demektir
014 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum uzun zamandır boyleydım ama Şu an sanki istemiyorum ev sanki benım degıl gibi sürekli eziyordu
Cevap sahibi+1 yılSuanda ayni evdesiniz di mi hala kotu davranmaya devam ediyor mu?
- +1 yıl
Aynı evdeyız ama hala para muhabbeti dönüyor bugün işe gitmedim bana işi bırakmadın dimi diyip duruyor sankı benımle hala para ıcın barışmış gibi
Cevap sahibi+1 yılYani bu sekilde devam ederse seni sogutur tabi rahatsiz oldugun seyleri soylediginde nasil davraniyor peki?
- +1 yıl
Kapı orada diyor dün yine dedı barıştıktan bır gün sonra benı asagılıyor sürekli hatta dün yine bulundu sabah ıse gıtmedım bana ınsallah ısı bırakmamıssındır dedı
Cevap sahibi+1 yılSurekli boyle davranirsa rahatsiz oldugun konulari soylediginde kapi orada derse zaten katlanilmaz yani kendini yipratirsin bu sekilde. Bir planin var mi peki ayrilik sureci icin?
- +1 yıl
Ben ona hıc guvenmıyorum arkamda destek olmuyor bı sorunum olunca köstek oluyor sürekli mesela dıyorum kı işe gıtmedım işi bırakma sakın dıyor bana
Cevap sahibi+1 yılHmm neden boyle davraniyor ki tatli bi kadina benziyorsun aslinda bir kac adim atsa sana ona bayaa yakinlascaksin belki de
- +1 yıl
Evet ama oda benı sevmıyor bence
Cevap sahibi+1 yılHmm sevisiyor musunuz peki yatakta nasil durumlar?
- +1 yıl
Ben regl oldum çok mutluyum sevısmek ıstemıyorum opusmek bıle
Cevap sahibi+1 yılHmm sizin aranizdaki bag bayaa kopmus o zaman sanirim cinsellikten kopma bu kadar ama bence :) daha genc bir kadinsin en etkili donemdesin bu konuda ;)
- +1 yıl
Ama eşimi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Esinle cozemeyeceksin cinsellik konusunu demek. Hem duygusal hem de cinsel olarak birinin sana destek olmasi belki seni biraz rahatlatabilir. Belki bu sekilde biraz katlanabilirsin.
Seks hayatı önemli hard olsa 30 dakika veya üstü olsa ondan iyisi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yokken başka erkeklerle konuşma demiştim sana. Ondan iyisini bulduğun için onu beğenmezsin artık
00 Yorumla
+1 yılSoguman için bir neden var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Aileme küfürler etti tehditler etti benı gelin sandığımla dışarı attı
+1 yılBu durumu eşin ile tartışsan daha iyi olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamazsan bişi sorabilir miyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Ayrılıklar bir soğukluk getirir zamanla ısınırsın
00 Yorumla
+1 yılBiz nereden bilelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biz nerden bilelim ablacım sen ne hissediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHangi sebepten terk etmiştiniz?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Her şey eskisi gibi olamaz zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu başkası bilemez.
01 Yorumla- +1 yıl
2 dk profiline baktım da sorunlu olan sensin bence. Aileden kaynaklanan sorun var, cabuk sevip çabuk soguyorsun. Aslında sevdigin yok, öyle inanıyorsun bir süre. Sonra vazgeçiyorsun. Bu tipler genelde narsist karakterlere tutulurlar sende de öyle olmus.
+1 yılikinci sans verme asla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Soğukluk girmiş aranıza.
00 YorumlaNe gibi olaylar oldu ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir. ateş burcu çabuk sogur burcun ne
04 Yorumla- +1 yıl
İkizlerim
- +1 yıl
ikizler zaten tam kararsız. bi gün seviyor bi gün sevmiyor ondanda emin degil :D
- +1 yıl
Yok ben sevdıgımı tam severim ama eşim böyle kendınden soğuttu ıyıce
- +1 yıl
ikizler burcu kız arkim vardi kendi kendine triplere girip ayrıldı :D girdigi triplerde şu, neymiş 7/24 beraber olcakmışız konuşcakmışız herkesın kendı hayatı yok mu var :D
+1 yılsoğumamışsın donmuşsun boşan git nafaka al
08 Yorumla- +1 yıl
Buda nafaka pesinde
- +1 yıl
evet para önemli
- +1 yıl
Senin zihniyetindekilere özel yasa cikio evli kaldığın kadar nafaka ödenecek artık geçmiş olsun
- +1 yıl
ne guzel knkm
- +1 yıl
@jskskskskjsne ne nafakası lan yasadıklaıımı yazmısım kımsenın parasına mınnet etmem bacım cocukları hersey paramı nafakamı
- +1 yıl
Bana nie küfür ediosun ben arkadaşa yazdım sana noluo
- +1 yıl
@jskskskskjsne ay gormedım kusura bakma nafaja pesınde dıyınce sınırlendım
- +1 yıl
Hey Allahm 😃
+1 yılSen bitirmişsin kafanda
011 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mı sizce ınancım yok
- +1 yıl
Yaşadığım için biliyorum
- +1 yıl
Kafasın da bitiren kadın nasıl olur ılk defa basıma geliyor artık eşimi yakışıklı görmüyorum çok ıgrenc huyu var karaktersız dıyorum ıcımden bana ne derse desın ınanmıyorum iki yüzlü gibi geliyor birde artık sevısmek ıstemıyorum regl oldum çok mutlu oldum sevısmıycez dıye opesım bıle gelmıyor
- +1 yıl
Bunlar net belirtiler işte ☺️ ben de yaşadım hepsini
- +1 yıl
Adet kısmı hariç 🤣🤣
- +1 yıl
Yaşadıktan sonra ne oldu
- +1 yıl
Yanı ayrılırsam pişman olmam degıl mı
- +1 yıl
Dilekçe verildi anlaşmalı
- +1 yıl
Ayrılırsam pişman olur musun ben olmam kesinlikle ama bu kadar done işe sana net cevap vermem zor
- +1 yıl
Pişman oldunuz mu
- +1 yıl
Asla olmadım olmam da
iyidüşün ani karar verme
00 Yorumla
+1 yılSoğuma bence
00 Yorumlaİstiyomusunuz
00 YorumlaAranızdaki sorun neydiki
00 Yorumla
+1 yılbeeeeeeeeeeenc boşan
00 Yorumla