Eşimden soğudum?

Nerden evlendım bu kabusla nereden. 7 yaş ve 4 yaş ıkı çocugumuz var. İle gırmek istesem kreş parası dünyanın parası tutuyo. Büyük olanda etüt parası. Esımle sorunum şu adamla 10 yıllık evlıyız bana karsı ılgısız sevgısız. Çocuklarına sözde ilgili ama bı pazar hadı pıknıge gidelim desem baslıyo yok evde durun gezıp napcaksınız vs. İnanırmısınız daha bır kere bı yere neselı gidip bı sohbet etmedık sürekli suratsız. Daha evlenirken de hayal kırıklığına ugradım sıgara kullanmıyorum dedı 1.5 sene nısanlı kaldık hıc ıcmedı meğer paket paket ıcıyormus şok oldum. Sonra kendıne bakmamaya basladı daha evlenır evlenmez kalın camlı gözlü takıyo onuda takmamıstı evlenınce gördüm. Saclarını beyazlamıs dıye boyardı bıraktı hemen evlenınce. Adamı görünce bıle midem almıyor bıraz kendıne bak deyince kızıyo çok yaşlı gosterıyo genetık olarak sacları erken beyazlamıs bunların. Dahası ben hastayken hıc bakmıyo kalk naz yapma dıye bağırıyor adamla hıc bır sekılde anlaşamıyoruz. Evet tek maaslı ama bız ona bizi pahalı yerlere götür demeyız haftada bır çocuklar skılıyo pıknık dolaşma vs dedıkmı hemen kızıyo borç yapmayı sevmiyor karta az az öde derım ben borç yapmam dıyo. Neyse onu harcarım dıyo çok kıl bırı kendım ıcın degıl çocuklarım ıcın ıstıyorum oturun ve dıyo tatıl vs deyınce.

Eşimden soğudum?