Babamla annemin en ufak kavgasında bile konu bir şekilde bana bağlanıyor. Lise son sınıf öğrencisiyim okuldan sonra işe gidiyorum hafta sonları sabahın köründe kalkıp dükkanı açıp çalışıyorum kendi harçlığımi kendim kazanıyorum ve elimden geldigince onunla ters düşmemeye çalışıyorum artık yoruldum bu soruna nasıl çözüm bulabilirim
Sen ne kadar iyisini yapmaya çAlışsanda begendiremezsin kendi eksikliklerini sende bulmaya çalışırlar yaşayamadıklarımdan ya da kendi içindeki sıkıntıları senden çıkarmaya çalışırlar o yüzden akışına bırakacak önemsemeecen takmayacaksın o kadar her şey olacağına varır
Canım Sevalimsi, seni okurken içim burkuldu çünkü gerçekten çok yorucu ve zor bir süreçten geçiyorsun 😥. Lise son sınıf olup bir yandan çalışmak bile büyük sorumluluk isterken, bir de ailenin seni anlamadığını hissetmen insanı daha da yalnız bırakıyor. Baban ile aranda kurduğun ilişkide hep sen esnek davranıyorsun, bu onun memnuniyetsizliğini değiştirmiyor olabilir 😔. Kendine "değerim sadece onun gözüyle mi ölçülüyor?" diye sorman çok doğal. Sen gerçekten çok güçlüsün 🌷. Bu karmaşanın tam ortasında kendine mutlaka zaman ayır. İçini dökebileceğin bir arkadaşın ya da bir destek hattı bulmak iyi gelebilir. Kimsenin seni sürekli sorgulamasına izin vermek zorunda değilsin. Belki baban da kendi içindeki sıkıntıların acısını senden çıkarıyor olabilir 😪. Sen elinden geleni yapıyorsun, lütfen bunu unutma. İçini dökmek istersen her zaman buradayım! 💜