Öl diyen aile neden böyle davranır ve çocuk neden şeytanlaşır?

bir çocuk var çok sevdiğim birden hastalık geçirmiş güçten düşmüş korkmaya başlamış yemek yiyemediği tuvalete gitmekte zorlandığı ve ayakta durmakta güçlük çektiği için ailesine yalvarmış yanımda durun beni hastaneye götürün yardım edin bana diye ağlamış sen nasıl adamsın korkak bok demiş abisi ablası da bunu yatırıp kesicen hiçte çekilmiyor demiş annesi de ben senin doğmanı istemedim hastaydım zaten o gün uzak dur dedim babana baban dinlemedi sen doğdun şimdide senle uğraşıyoz demiş çocuk annecim ateş ölçer verir misin çok üşüyorum yatağın içinde bile donuyorum demiş annesi direkt gırtlağına yapışmış silkelemiş vurmuş çocuğa senin yüzünden uyuyamıyorum uykusuz kaldım hem sen bebekken sana bakmaktan hem de şimdi bakmaktan diye abisine de gitme yanımda dur beraber duralım dediği için abisi de itmiş yere düşmüş ayağa kalkıp abi diyince bir tane geçirmiş suratına yerde baygın durmuş sonra kalkıp duvardan destek alarak koltuğa oturup uyumuş babası gelince de babasına yalvarmış baba ben ne derseniz kabul ediyorum acizim şerefsizim ailenin yüz karasayım demiş babasıda üzülüp hastaneye götürmüş acile acilde hava verebiliriz sadece bide serum takarız diyip serum takıp hava verip göndermişler düzelmemiş daha sonra randevu alıp hastaneye gidicekti çocuk babası bıktım artık sen de yav işe mi gidiyim seninle mi ilgileniyim hepimiz mi sana benzeyelim diyip kapatmış yüzüne telefonu çocuk hastaneye giderken zorlanmış bu sefer velisi gelmeli bide o anlatsın derdini demişler çocuğa yardım etmeden gönderdiler daha sonra çocuk büyüyünce kendi kendine çözdü bu hastalığını şimdi onlar hasta çocuk onlara karşı şeytan gibi davranıyor su istiyince kafalarından aşağıya döküyor hasteneye götür diyince erenköyü arıyorum sizin sorununuz piskolojik diyor bunlara deli raporu aldırıp paralarını yiyicem bunlara müstahak diyor şu an bu çocuk hem çok kaslı hem çok sağlıklı hem de öfke manyağı çok kindar burcu da balık bu çocuğun normalde balık burçları kindar olmaz ailenin etkisi mi yoksa piskopat mı
Öl diyen aile neden böyle davranır ve çocuk neden şeytanlaşır?