ya siz ölüp gebereceksiniz ortalama olarak benden önce benim hayatıma niye karışıyorsunuz. sınava hazırlanıyorum tamam 3. girişim. ama yani ne diyim. yok işte çalış yok milletin çocuğu çalışıyor yok para Yok şu. yok sana yemek.
Allah benim belamı doğarken vermiş tiroidlerimle maalesef metabolizma yavaş. dolayısıyla kilo alıyorum durmadan veremiyorumda. bu Allah'ın cezası ailem kafayı kilomla bozmuş yok hareket etmiyorsun yok evde yatıyorsun sırt üstü ya bi bırakın Allah'ın belaları tiroid yuzunden ayakta duracak halim olmuyor anında uykum geliyor. bitkinlik yaşıyorum. bu oe çevre ve çocukları yüzünden geleceğim yanacak neymiş çocukları çalışıyor. annelerine deste deste para getiriyor. ulan onlar okulu bırakmış terk etmiş zamaninda.
herkesin hedefi farklı. ben size hedeflerimi söylemiyorum diye niye üstüme geliyorsunuz Allah'ın belaları Allah'a havale ediyorum sizi
Allah benim belamı doğarken vermiş tiroidlerimle maalesef metabolizma yavaş. dolayısıyla kilo alıyorum durmadan veremiyorumda. bu Allah'ın cezası ailem kafayı kilomla bozmuş yok hareket etmiyorsun yok evde yatıyorsun sırt üstü ya bi bırakın Allah'ın belaları tiroid yuzunden ayakta duracak halim olmuyor anında uykum geliyor. bitkinlik yaşıyorum. bu oe çevre ve çocukları yüzünden geleceğim yanacak neymiş çocukları çalışıyor. annelerine deste deste para getiriyor. ulan onlar okulu bırakmış terk etmiş zamaninda.
herkesin hedefi farklı. ben size hedeflerimi söylemiyorum diye niye üstüme geliyorsunuz Allah'ın belaları Allah'a havale ediyorum sizi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
öncelikle sakin ol. sınava 3. girişin olabilir çok doğal bir şey bu. hatta iyi bir şey. pes etmiyorsun hedefin var ve bunun için çabalıyosun. böyle devam et ve bu sene istediğin yeri kazan. inan şehir dışında ailenden uzakta kafan çok rahat olucak. kilona gelirsek çok geçmiş olsun hastalığın için ama her gün okuldan gelince ya da biraz daha erken kalkıp okula gitmeden önce 1 saat yürüyüşe çıkabilirsin. kahvaltıda da serpme yerine kendine bir tabak hazırla yeşillik ağırlıklı. aynı zamanda az ve çpk sık ye. öğlenleri meyve yersen çok güzel tok ttuuyor. ya da yoğurda çiya tohumu ekle. o midede şişiyor ve tok tutuyor. hatta spor salonuna yazılabilirsin. ben de çok zayıftım başlamaya da utanıyodum ama 1 aya vücudum şekillendi. vücudum güzelleştikçe daha özgüvenli oldum. üniversiteye fit başlarsan da senin için çok yararlı olur. hayatınd abaşarılar hiç pes etmee azmini kaybetme
okul biteli oldu bayağı 3. giriş. yemek konusunda midemde stok yapmışım gibi algılıyorlar. dolayısıyla yeme içmeyi kısıtlıyorlar. vermiyorlar yemek falan
Evde durdukça gözlerine batıyoruz çünkü bir baltaya sap olmadığımızı düşünüyolar benim babam bundan daha beter insanı depresyona itiyor
inan bu slktan daha beter olamaz. bu Allah'ın cezası eyt çıktı diye bütüngun evde 45 yaşında adam. hoş çalışıyorkende gün olarak 2 3 gün çalışıyordu haftada kendisi şanslı gelip burada haftada 6 gün sürünmemi istiyor. kendi çalışmıyor üstüne annemi 40 yaşından sonra işe gonderdi
Sizin sırtınızdan geçinme gibi bir amacı var sanırım aynı senin durumundayım.. ben size baktım sıra sizde diyodu annemin bütün maaşına el koyuyordu 5 yıl sömürdü kadın vefat etti şimdi bana aynısını yapıyor ama inada bindirdim çalışsam da kuruş vermem kısaca bunlardan adam olmaz
inanıyorum Allah bı gün acımasızca belalarını verecekler. yalvaracaklar onlarla konuşayım diye. Allah'a inanıyorum güveniyorum. emekli maaşı alıyor kira geliri var diye bana bize bişi olmaz ne yaparsak yapalım sanıyorlar.
ama onların bi hesabı varsa Allah'ında vardır
Hiç bir insan ile boşuna birlikte olmazsın
? n
Acı çekerek öğreniyorsun
ne demek istediğini anlamıyorum
Kitap okumayı sever misin
Kitabi senin okuman lazım gelip burada boş yapmışsın dediğinden bir b*k anlaşılmıyor
Sana Bir kitap önerecektim
Tam da senin yaşadıklarına ilgili
Bu seviyesiz cevabınla
Bu hakkını kaybettin..