Güncellemeler
+1 yıl
Anneme kedileri atarsanız ben evden giderim size de bi kuruş para vermem dedi halbuki onun zaten parasına muhtaç değiliz annemi böyle böyle korkuta korkuta 8 sene oldu 2 kedi bizim evde büyüdü şimdi bi tane de yavru getirdi 3 kedimiz oldu o yavru da büyüdü ama artık kafam almıyor arkadaşlar 2 senedir sivil havacılık okuyorum açıktan doğru düzgün hiçbir derse çalışmıyorum ablamı döveyim desem ablamdır dövmek istemiyorum dövsem zaten babam gelir uçakla başıma bela olur yani fikirlerinize açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
😄😄kusura bakma ama okurken çok güldüm. Yüzümü güldürdün Allah razı olsun çok makbule geçti..
Dışarda besleseniz olmaz mı
😊 olmaz onlar güya eve alışmışlar.. eve alışınca dışarda yapamazlarmış..😒😏yersen tabii
Disarda yapamazlar enginar evet seni anliyorum ama
@Sunrisee_ fışarda sahilde poz vermeye benzemez bu işler mermecim 🤭😅🤗 ızırıg bebesi seni
Kedilere sokagami salacan zalim hilali salin sokagaa🤣🤣🤣
@Sunrisee_ evlenip gurtulacam gız ondan beppe
Kurtul valla ya
Belki sen asiri huylusundur , hic boylede duymadim kedi temiz hayvandir derler hatta dilleru puturlu kendinu temizler killarini da yutuyordu sanki. Bende kedi alacakdim sindi okuyunca tirstim ya, ben kis tuylu dusunuyorum o kum nie heryerde sizde yaaa koydun yerden cikiyormu patisini temizleyin cis sonrasi
Çiş sonrası pati temizliği mi 😕😒 bütün gün peşlerinde mi dolancaz? Hangisi hangi saatte çişe kakaya gidiyor vs hiç belli olmuyor ki.. herkesin işi gücü var onu asla takip edemessin onu takip etmek için gerçekten işsiz vasat bi insan olman lazım asırı huylu falan değilim 8sene oldu artık bıktım tabii canım kedi temizdir balkona kumunu koy gider yapar ama balkonu kapısını bi kapalı unut hemen evin içine scar.. kıllarını yutuyor mu sen tom ve jerry de falan mı gördün ne yapyın ne kıl yutmadı tm yalar lendini de yutar kılını evet de yani hayvan baya bi kıl döküyor halıyı bi süpür kaldır süpürgenin altını o fırçalar nadıl tüy topluyo bi bak kafayı yemeye ordan başlarsın zaten ya kafayı yemeye yemeklerin üstüne düşen kedi tüyleriyle başlarsın o ladar diyorum kedi temiz tamam temiz ama tüy en büyük problem
Ya domatesi yıkadım tabağa koydum tertemiz domates hazır havlu peçeteyle kurulsdım bak lükse bak hazır havlu peçeteylr domates kurulayan bi insan evladı bi ben varım niye çünkü evimizde kedilerin tüyleri var yapışmadın etmesin diye ona rağmen masaya tabağa koydum domatesi üstüne tüy geldi kedi tüyü yani daha insan delirmemek için ne yapmalı söyler misin
Saçma bir sebep gibi gözüksede cidden haklısın bence
Ya domatesi az önce yeni yıkafım ellerimle tabağa koydum üstüne kedi kılı sinmiş olacak iş değil
Allah sabır versin
Ben bile bıktım sizin evden okuyunca 😄
Hiç kedi beslemesek neyse dicem. Demek ki sizinkiler çok pis. Hiç temizlik yapmıyor. Rulo yapmıyor. Temizlik yapılsa o kadar kıl olmaz.
Evet bizimkiler pis herkes çalışıyor evde
Annem beyaz eşya satış danışmanı
Ablam koton merkezde müdür yardımcısı
Kız kardeşim felsefe öğretmeni
Rulo falan var bu arada istediğin kadar süpür temizle evi kedinin tüyüne çözüm yok.. devamlı hayvanın tüyünü aldırsan hayvana günah veterinerde stresten hayvan bi hal oluyor
Aldırmasan tüyler uzunsa gündr 7000 kez de süpürsen evin içinde bi tur gezmesiyle her yer yine aynı olur bizde 8 10 yıldır var kedi
3 tane kedi var diyorum sence süpürmeyle geçer mi.. geçenlerde eve bahar temizliği iki tane temizlikçi geldi evi kırkladılar halıları sağı solu saatlerce temizlediler daha iki gün önce bu anlattığım evet ev temiz oldu ama kediler evde bi tur koşu yaptılar yine sağ sol penaltı gol kardeşim yanlış anlama da öyle bi dünya yok yani
😂 Bizim evde şu an 1 anne 4 yavru, 2 de öksüz yavru var. Öyle bir sorun yok. Geçmişte de besledi. Tüyleri aldırılmaz zaten kökten dökülüyor. Hem cinsleri hem de kullandığınız mamada ötürü dökülüyordur.
En iyisi sen ayrı eve çık. Tartışmaya gerek yok bence
Tm kardeşim haklısın anlıyorum seni
bıkar.
Deniz seki ye benziyorsunuz 🙂 🤭