İnsan ailesinden bıkar mı?

Kızlar Bir Adım Öne Evet ben bıktım artık gerçekten , nedeni de evimizde 3 tane kedi olması. Evet komik bi neden diyebilirsiniz ama gerçekten kedili ev, ilk günlerde güzel, ama belli bi süre sonra dünyanın en lanetli yeri haline dönebiliyor
Sofra hazırlarsın tuzluğun üstünde bi bakarsın kedi kılı
Yüzünü havluya silersin bi bakarsın yüzün kedi kılı olmuş
Sabah kalkarsın ağzına burnuna kedi kılı girmiş..
Kıyafetleriniz atlet don vs ne varsa kedi kılı olur
Evinizin koltuklarını zaten patileriyle anasını bellerler mobilyaları vs
O kedi kumu evin her yerinde olur patilerinin aradında kalır, evin her yeri ondan olur.. istersen 75 kez evi süpür yine de evin her yeri kedi kılı ve kumuyla dolar.
Yemek tencerelerinizin kenarında ve hatta bazen yemeklerinizin içinde kedi tüyü olur bunun olma olasılığını ben size söyleyeyim %99.9 bunları yaşarsınız
Ben artık sıkıldım gerçekten annemle de şimdi tartıştım ya dedim istediğim kızı bana istersin ya da ben giderim bi dul kadın bulurum bir daha da benim yüzümü göremessin diye annemi de şimdi tehdit ettim bu kadar basit bi sebepten evde problem yaşıyorum bana bi akıl verebilir misiniz

Kedilerin evimize gelme sebebi ablamdır ablam şeytanı eve kedileri getirdi yamadı bize iki üç gün yemek su verdi sonra temizliği bakımı anneme yükledi kendisi kotonda yoğun çalışıyor bütün işi anneme kitledi annem kabul etmeseydi bunlar olmayacaktı
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme kedileri atarsanız ben evden giderim size de bi kuruş para vermem dedi halbuki onun zaten parasına muhtaç değiliz annemi böyle böyle korkuta korkuta 8 sene oldu 2 kedi bizim evde büyüdü şimdi bi tane de yavru getirdi 3 kedimiz oldu o yavru da büyüdü ama artık kafam almıyor arkadaşlar 2 senedir sivil havacılık okuyorum açıktan doğru düzgün hiçbir derse çalışmıyorum ablamı döveyim desem ablamdır dövmek istemiyorum dövsem zaten babam gelir uçakla başıma bela olur yani fikirlerinize açığım
İnsan ailesinden bıkar mı?