18 yaşındayım yaklaşık 3 4 senedir aileme karşı kötü davrandim?

Açikcasi derdimi anlatmak için yazıyorum çünkü bunları aileme anlatamadım bir türlü yapamadım o adımı. Onları yıllarca teknoloji yüzünden azarladim özellikle anneme cahilsin tarzı asagilamalarda bulundum bunun yükü altında eziliyorum annemi babamı bu kadar üzmem benim vicdan azabımı daha beter hale getiriyor çünkü anne ve babam benim her durumda arkamda oldu ama ben eşşeklik edip hep onları tersledim aşağıladım artık ne yapsamda bu vicdan azabim gitmeyecek gibi duruyor zaten babamla değil düzgün fotoğrafımız sarildigimiz an bile yok nerdeyse keza annemlede öyle önceden böyle iğrenç bir insan olmak beni o kadar üzüyorki keşke ölsem hatta yok olsam diyorum belkide ben olmasam daha mutlu olurlar çünkü onları hep üzüyorum ve hep mutsuz ediyorum hayatım boyunca bir kez bile ailemi mutlu ettiğini hatırlamıyorum gerek lgs gerek yks olsun gerek sevgi saygı olsun hiç mutlu edemedim ve bu beni çok üzüyor sanki ne yaparsam yapayım bu olanlar asla düzelmeyecekmiş hep böyle uzak kalacakmişiz gibi geliyor
18 yaşındayım yaklaşık 3 4 senedir aileme karşı kötü davrandim?