40 yaşındayım. Kendimi bildim bileli her daim kavga bagirislarina şahit oldum. Babam okumamı istemedi. direndim ve okudum. Okul öncesinde birisi ile tanıştım ve ben okurken annem babam ayrıldı. Hayatımdaki insan karşıladı her şeyimi o dönem. Ailemden kurtulmak için bu insanla evlendim.4 sene sonra bebeğimiz oldu. beni aldattı ve ayrıldık. Şu an eşi de kendisi de alkol bağımlısı. Ben ayrılınca ailemin yanına geçtim. Ama öyle kötü şeyler yaşadım ki. çalışıyorum tüm paramı babam elimden alıyor vermezsem kavga çıkıyor. Annem sürekli şikayet ederek oğluma bakıyor. ayrildigimda oğlum 2 yaşında idi. arkadaslarimla dışarı çıksam kıyamet kopuyor vs.8 yaşına gelince oğlun ayrı eve çıktık. 3 sene sonra ev satıldı ve aldığım maaş 47 bin
Baba evine dönmek zorunda kaldım
Eskisi kadar olmasa da düzen benzer. maddi destek sağlıyorum onlara. ha bu arada borcum da var oğlum hastalandı bir dönem. Onlara üzülüp buzdolabı oturma odalarını değiştirdim. Tabi ki alttan işlediler. Oğlum 12 yaşında aynı yatakta yatıyoruz. Dun de babam birisini bul evlen dedi. memnun musun bu hayattan dedi. çocuğunl aynı yatakta. Ne yapayım mecburum dedim. senden bir halt olmaz. Evlenmekten başka çaren mi var dedi. Ben evlenmek istemiyorum. oğlumla daha dik yaşamak istiyorum ve cocugum da çok üzülüyor olanlara. Ben travmaliyim cocugum daha travmali. nedir yolu. nedir bunun çıkar yolu. fikirlere ihtiyacım var. not muhasebeciyim
Baba evine dönmek zorunda kaldım
Eskisi kadar olmasa da düzen benzer. maddi destek sağlıyorum onlara. ha bu arada borcum da var oğlum hastalandı bir dönem. Onlara üzülüp buzdolabı oturma odalarını değiştirdim. Tabi ki alttan işlediler. Oğlum 12 yaşında aynı yatakta yatıyoruz. Dun de babam birisini bul evlen dedi. memnun musun bu hayattan dedi. çocuğunl aynı yatakta. Ne yapayım mecburum dedim. senden bir halt olmaz. Evlenmekten başka çaren mi var dedi. Ben evlenmek istemiyorum. oğlumla daha dik yaşamak istiyorum ve cocugum da çok üzülüyor olanlara. Ben travmaliyim cocugum daha travmali. nedir yolu. nedir bunun çıkar yolu. fikirlere ihtiyacım var. not muhasebeciyim
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıldılar 1 sene sonra tekrar evlendiler.35 yaşında kız kardeşim var 1 lirası geçmez. İtiraz edince annem ama senin çocuğun var zıtlasma der
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer