Ailemden nefret ediyorum siddet goruyorum yardim edin?

Arkadaşlar ailem hayatımı mahvetti şu an onlara ağza alınmayacak şekilde sövüp çok iğrenç işkence yöntemleri kuruyorum aklımdan

Annem herşeye bağırır çağırır döver sinir ve ruh hastası öldürmek istiyorum bu kadını ona anne falan demek istemiyorum ölmesini istiyorum artık vallahi ölsün artık bıktım bu kadından bıktım öldürsün biri şunu lütfen artık ölmesini istiyorum bu piskopattan kurtulmak istiyorum bilgisayardan kalkmayınca sandalyeyle dövüyor beni mutfağa girip birşey yesem tekme tokat dalıp oklavayla dövüyor terlikle dövüyor birgün geberteceğim bunu harbi geberteceğim döve döve öldüreceğim onu

Babam affedersiniz ama salağın teki birşey bildiği yok kavga filan çıkınca oturup bacak bacak üstüne atıp izler herşeye bağırır en ufak şeyde kavga çağırır herşeyi berbat eder gereksiz biri

Abim keşke doğmasaydı oda ayrı bir şerefsiz sürekli annem ve babamın yanında oluyor sürekli bağırıyor çağırıyor dövüyor biraz daha büyüyünce onu döve döve geberteceğim parçalayacağım onu şerefsiz herif birde beni hayvan yerine koyuyor bir kafes yapalım içine koyalım diyor varya işkence yapa yapa geberteceğim onu o şerefsizi geberteceğim onu

Hayatımı mahvettiler beni pısırık olarak yetiştirdiler kimseye karşılık veremiyorum hep eziliyorum birde annem ve babam acayip çirkinler şeytana benziyorlar bende çok çirkinim hayatım mahvoldu bunlar yüzünden mahvoldu lütfen bir çözüm önerin ağlıyorum şu an sinirden öldürmek istiyorum hepsini üniversiteye kadar dayanamam daha çok var en kısa zamanda bir çözüm bulmam lazım lütfen yardım edin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
24 yasindayim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım edin ben bu evde yaşamak istemiyorum şimdi gene kavga çıkardı bıçak çekti kolumu hafiften kesti psikopat karı vallahi öldürmek istiyorum onu huzurevine mi yatırsam ya da yaşlanmasını bekleyip öldüresiye dövüp öldürsemmi işkence mi yapsam Arkadaşlar gene kavga çıkardılar bu sefer şerefsiz abim gene gelip babamı savundu yurda yerleşmek istiyorum artık lütfen biri yardım etsin
Ailemden nefret ediyorum siddet goruyorum yardim edin?