Dün böyle bi olay yaşadım sizce arar mı beni?

Boşanma aşamasındayım, (5 yıldır) sevgilimle 4.5 ay oldu. İşe girmemi çalışmamı istemiyor (kendi uzman çavuş) dün telefonda konuşuyorduk annesi geldi yanına ona da verdi telefonu (tanışıyoruz) ne zaman evleneceksiniz, eskisi bitecek diye sordu bende daha çok yeniyiz filan dedim birbirimize alıştığımızdan mıdır uzun gibi oldu ama daha 4.5 ay oldu dedim. Neyse akşam bu beni whatsapp ta çevrimiçi görür görmez aradı.(Kız kardeşimin telefonu bozuldu benimkinden arkadaşıyla konuşuyodu bu da aradı beni dedim böyle böyle, ekran görüntüsü istedi attım. Sonra bana sen ne zaman boşanacaksın ben seni mi bekleyeceğim işte senin çok arkadaşın var hep onların lafına bakıyosun çalışmak istiyosun dedi bende sen benim geçmişte ne yaşadığımı bilmiyosun evet çalışmak istıyorum dedim. O da ben geçmişi olmayan birini bulurum o zaman dedi. Bende bul o zaman diyip telefonu kapattım. İyi yapmamış mıyım sizce? Bu arada seviyorum arkadaşlar ya ne yapmalıyım? Arar mı beni sizce? Pişman olup günaydın mesajı atmadı çünkü 😥😪

Dün böyle bi olay yaşadım sizce arar mı beni?