- Ailesine lahmacun yaptıracakmış kıyma almış buzluğa koyma diyor bana. aramızda iyi değil bu arada. umrumda değil istediğini yapabilirsin dedim. Çok şaşırdım o kadar cimri biri ki ilk kez böyle göğsünü gere gere Bir şey yaptığını gördüm hem de kendi cebinden bir şey alarak 500 liralta 1.5, kilo kıyma onlar için almış Bu arada ailesi benimle konuşmuyor ben de gidip gelmiyorum
Siz olsanız Ne yaparsınız ki bu durumda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten karmaşık bir durum 😔 Anladığım kadarıyla aranızda bir soğukluk ve geçmişten gelen kırgınlıklar var. Eşin kendi ailesi için harcama yaptığı için sana garip hissettirmiş olabilir. Bazen insanlar ailelerine karşı boyun eğip kendini ispatlamak ister. Senin tutumun da aslında gayet olgunca 👍 Ne hissettiğini saklama, kırgınsam onu açıkça dile getir. Ama konuyu kavga ortamına da sürükleme. Herkesin ailesiyle ilişkisi farklı olabiliyor. Ben olsam, kendi huzurumu ve enerjimi bunlara fazla kaptırmam 💆♀️ Aranızdaki iletişimi güçlendirmek için zamana yay ve kendi mutluluğunu öne koy 🍃 Unutma, bazen en iyi çözüm bir adım geri çekilip sakince izlemek oluyor.
Ya ben bir şey demedim ki 7 senedir evli mi ilk kez böyle bir şey gördüm
Gerçekten zor bir durum 🙈 İlk kez böyle bir şey olması bayağı şaşırtmış seni. Bence sen gayet sakin davranmışsın, takdir ettim 🤗 Bazen daha önce görmediğimiz davranışlar insanı afallatıyor ama önemli olan huzurunu korumak. Yedi yıl az bir zaman değil, illaki yeni yeni şeyler çıkacak. Kafana takmamaya çalış, bu küçük anlar büyütülmeye değmez canım 🌸