Pişman olur mu ve ne yapmaliyim?

Nisan ayınsa benden sebebsiz yere ayrılıp Haziran ayinda kapıma geldi, kuranın üzerine mi el bas adı, annesinin üzerine yeminler mi etmedi, inandım affettim. Son bir aydır bana karşı çok soğuk davranıyor, ve kendimi ister istemez ona ayrılmak mı istiyorsun sen niye böyle davranıyorsun derken buluyorum, iki gün önce yine aynı şekilde davrandı ve bende konuşmak istemedim, bana derdin ne senin yazdı bende eğri aradım, hayatım bi sorun varsa çözelim yoksa uyuyalım dedi, var dedim sorun, sorun senin tavırların, offlamalar tamam uyuyalım falan, dedim ne istiyorsun kendin sordun, bana niye böyle davranıyorsun, beni sevmiyor musun dedim seviyorum dedi, e neden o zaman ya ayrılmak mı istiyorsun sen dedim sustu sadece sustu arkadaşlar belki on defa sordum, artık tüm duygularımı söyledim, hiç dusunmucek misin bana verdiğin sözleri başkasına tutarken dedim, bunları konuşarak zorlaştırmayalım dedi, daha evet ayrılmak istiyorum diyemeyen insan bu saat önce seviyorum diyen insan, sana hakkımı helal etmiyorum dedim ve suratına kapadım, bitti, iki gündür telefonum kapalı, resimlere ona buna bakıp uzelmek istemiyorum, tamamen telefonumu kapattım. Bana ulaşmak istemez zaten, sadece instagramdan. Çıkarmalı mıyım onun mu çıkarmasını beklemeliyim, sizce pişman olur mu. Ben onun her koşulda o kadar çok yansında oldum ki onu çok sevdim ve daha önemlisi inandım.

Pişman olur mu ve ne yapmaliyim?