Uygulamadan kaydedip çıkacağım ama olmuyor bu ekran çıkıyor hiçbir şey dedüzenleyemiyorum bilgisayarı yeniden başlatayım dicem bu sefer çalışmam kaydedilmemiş olacak napıcam ya aglicam şimdi

Uygulamadan kaydedip çıkacağım ama olmuyor bu ekran çıkıyor hiçbir şey dedüzenleyemiyorum bilgisayarı yeniden başlatayım dicem bu sefer çalışmam kaydedilmemiş olacak napıcam ya aglicam şimdi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanırsam word yanıt vermiyor çok uzun süredir işlem yaptın ve hiç kaydetmedin
Evet ya sabahtan beri
Napıcam
Kaç dk dir boyle
20 dakika olmuştur
Bilgisayarı kapatıp açsam silinir mi
Bak şimdi açık konuşalım wordu kapatıp açman gerekiyor ama kurtarma ihtimalimiz düşük fazla seçeneğimiz yok beklersen düzelmez
Bilgisayar in fişini çekip kapat deniyelim ama gitme ihtimali yuksek
Biraz daha beklesem düzelme ihtimali var mı
Ben ihtimal vermiyorum o yüzden sordum 20 dk olmuş beklersen uygulama zaten kapatacak ya da böyle kalacak
Peki o zaman bilgisayarı kapatmaktan başka çarem yok
Ama fişini cek aniden kapansin
Gitmiş her şey
Ağlıyorum
Sakin hiç bir şey yapma
Bilgisayar yeniden başladı ve word u açtın ekran bos
Sol tarafta bir kutucuk var mı?
Normalde olmayan ama şu an gelen bir kutucuk
Aa tamam kurtarılmış kaydedilmeyen dosya diye çıktı
Tıkla ona🙃
Allah razı olsun çok sağol ya 🤣🤣
Hemen kaydet🙃
Ay evet ya ölsem böyle hata yapmam artık 15 dakikada bir kaydederim jdudtvzvsfzf
Sana tavsiyem eğer böyle uzun çalışacaksın arada Ctrl ve s tuşuna basıp kaydet eğer donarsa anı elektrik kesintisi sonrası kurtarılma ihtimali var. Eğer olmazsa sol yukarida dosyaya tikla oradan bilgi ye tıkla orada açılan yerde yönet var onun altında kaydedilmemiş dosya olur oradan kurtarirsin
Word > Tercihler'e gidin. Kişisel Ayarlaraltında Dosya Konumları öğesini seçin. Dosya konumları'nın altındaDosyaları Otomatik Kurtar'ı seçin ve > seçin. Dosyaları otomatik olarak kaydetmek istediğiniz konumu bulun ve aç'ı veya Seç'iseçin.
Bunu yap otomatik kaydeder
Tamamdır otomatik kaydeti yaptım çok teşekkür ederim tekrar
Rica ederim 🙂