Şunu anlamıyorum siz evlenmeden önce hiç mi bir insanın kişilik karakter durus gibi özelliklerine hiç bakmazsınız bir evlilikte tartışmalar kavgalar olabilir ama saygısızlık hele ki aile büyüklerine olmaz Narsist bir insan olduğu be ben merkezli bir yapıya sahip olduğu belli kadın erkek farketmez sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın o insanlar sonuçta sana evlatlarını emanet ediyor yazık gerçekten ama durum buraya kadar gelmişse altında yatan çok şey vardır
05 Yorumla
Soran1 yılbana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti
...- 1 yıl
Uxul ne anlamadım
Soran1 yılEvet üzül...
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle sana sarılasım geldi 🤗 Çünkü böyle durumlarda hissettiğin karmaşayı çok iyi anlıyorum. Eşinin davranışları hem kırıcı hem düşündürücü olmuş. Bir kavganın ardından özellikle de aileye edilen sözlerden sonra gerilimin sürmesi çok normal. Bazen insanlar suçluluk hissedebilir ve bu yüzden uzak durabilirler. Ama bazen de gerçekten umursamaz ya da o an duygularını kontrol edemeyebilirler. Senin hislerin çok kıymetli 🌼. Kafanda onlarca soru olmaması zor. Duygularını açıkça konuşmak önemli, yoksa birikiyor. İyi ki paylaştın. Aranızda iletişimi güçlendirmeye çalışabilirsin. Arkanı dönüp geçiştirme duygusu büyümeden üzerine gitmek iyileştirici olur 💚.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok ayıp etmiş , aileni sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda böyle bir aile kavramı evliliği yıkar o evde huzur mutluluk olmaz
00 Yorumla Hep böyle miydi sadece bu sefer mı böyle davrandı. Annenle kavgayı paylaştığını düşündüğü içinde olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılYani eskiden gelir sohbet falan ederdi ama bu son iki gelişte yani annem bu sene toplasan ikinci gelişidir evime.
İkisinde de böyleydi ha ikisinde de hep kavgalıydık bu arada ben onun ailesiyle konuşmuyorum
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşin ailene karşı somurtkan ve sorumsuz hani sevmesen bile saygı duymak zorundasın bu böyledir Bizim kitabımızda
015 Yorumla
Soran1 yılYüzü yok belki
Soran1 yılBenim yanımda onlara küfür etti arkalarından
- 1 yıl
Ahlaksızca olmuş bence ne olursa olsun oda senin anne baban eşin için diyorum hayat her şekilde devam eder sevmesen de yine diyorum saygı duymak zorundasın sen onun ailesine bu şekilde yapiyormusun asla yapmazsın çünkü düşünceli ve saygılı birine benziyorsun bunun bu davranışı seni ondan uzaklaştırır
Soran1 yılGörüşmüyorum gelmiyorlar gitmyom bnde
Soran1 yılBilsem
Soran1 yılbana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti kaç kere
Soran1 yılYahu biz düşman gibiyz özellikle Ramazan dan beridir duzelmedik çok kavga oluyor
Soran1 yılYok sağol
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Umursamaz davranmış. Annene anlattığını tahmin ediyor herhalde
030 Yorumla
Soran1 yılEvet ama annem kızacak diye düşünmüş olabilir mi
Soran1 yılUtanma yok yanj
Soran1 yılÜzülme korkma da yok
Soran1 yılEvet kavgda kaç kare ailemi kattı
bana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti
Soran1 yılYa eften puften. Ev işi o bu su laf ediyor cevap versem kavga çıkarıp hemen onlara laf atıyor vala bende artık iade ediyorum
Soran1 yılNasıl yani inan üzgünüm
Soran1 yılYok değil niye sordun ki abi
Soran1 yılSimdi
Soran1 yılNe kadarlık evliydn
Soran1 yılİsteklerini yapmaya çalış diyorsun ya zaten bir şey istediği yokki her şeyi inadıma yapıyor inadına bir çeyiz esyami çıkarıyor. Kafasına göre hor kullanıyor.
Soran1 yılEvet abi galiba sana başka bir soruma da yorum yapmıştın
Soran1 yılYani bir iki günde değişmez ki
Soran1 yılAllah iyi bir şekilde mutlu bir şekilde sürdürsün inşallah
Soran1 yılYok abi biz o tarz şeyler yok
Soran1 yılSizde bu durum olduğu için mi sorun yaşandı
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılAdamın planları vardı demekki aganigi naganigi yapacaktı
018 Yorumla
Soran1 yılDüzgün konuş konu bu değil
- 1 yıl
Benim konum değil eşinin aklındaki iş miş misafir gelince bozuldu diye tripmatmil
Soran1 yılYok yok
- 1 yıl
Başka ne diye trip yapar soğurmuş büyütmüş en kıymetlisini sana emanet etmiş kadına
Soran1 yılbana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti bu kişi
- 1 yıl
Oturup konulacaksın annene babana benim nasıl davranmamı istiyorsan sen de benim anneme babana öyle davranacaksın yoksa bende senin ailene sürat yaparım
Soran1 yılResti çeker emin ol. Banane dicek
Soran1 yılBu arada ailesiyle konuşmuyorum onlarda gelmiyor k
- 1 yıl
Ozanan rüzgar eken fırtına biçer
Soran1 yılİşte benim hatam yok kardeşim ailesi beni kovdu
- 1 yıl
Benim dediğini sana uygulamalı göstermiş
Soran1 yılNaisl yani benim suçum yokki
- 1 yıl
Benim ne düşündüğümün pek önemi yok kocan ailesini haklı buluyor sanki
- 1 yıl
Sadece tahmin
Soran1 yılAa evet evet onu işlediler ondan oyle
- 1 yıl
Senin karın yok muuuu ne …. Dir oooo
- 1 yıl
Bize neler neler söyledi
Soran1 yılHaklısın
1 yılKavgayı devam ettiriyor demekki daha sonra pisman olur sorun etme üzerine de gitme bence
058 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum da annem ne yaptı
- 1 yıl
Senle olan kavgasini annene mal ediyor işte annenin suçu değil onun suçu yok ona öyle davranarak sana ceza veriyor
Soran1 yılHaklısın karakteri öyle bana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti
- 1 yıl
O yüzden de sende ona göre davranırsın
Soran1 yılOnunkilerle konusmuykrum gtmyorum gelmiyorlar
- 1 yıl
Ona şişiyor zaten kendi aklinca kisasa kisas yapıyor oda sen onun ailesiyle görüşmüyor konuşmuyorsun diye oda öyle yapacak kendi aklinca
Soran1 yılYa hu yaşta ve nokta atışı tespitlerin var kardeşim. bunu yapan 39 yaşında.
Üstelik ben onlarla görüşürken inanki çok hürmet ederdim geldiklerinde..
Annem sorguya mı çekecek diye düşündü bilmiyorum inanki- 1 yıl
Yok yok tum amaci seni üzmek baska amacı yok atalar boşuna dememis akıl yasta değil baştadır diye
Soran1 yıl:(( annem üzüldü Elbette...
Peki ne yapacağım nasıl çözüm olur- 1 yıl
Çözüm olarak birincisi sen anneni el üstünde tutmaya devam edeceksin hatta eşin varken tüm yoğunluğunu annene vereceksin
Soran1 yılbı buçuk kilo kıyma almış doldbi açtı kıymayı buzluğa koymayın belki evdekilere lahmacun yaosrim dedi. Yaptır dedim. Bana ne dedim.
Bunu yapan cimri biri inanki.
O kadar cimri ki ilk defa gördüm bunu yapacağını.- 1 yıl
Annen varken mi lahmacun yaptıracak
Soran1 yılÖyle yaptım inanki
Soran1 yılYok annem dün gotti. Dr gelmişti uğradı bna bnde onunla gittim sabah döndüm
Soran1 yılDün fırında tavuk yaptım annemle yedik birazda ona bıraktım gittik. O mu zoruna gitti acaba
- 1 yıl
Geçmiş olsun canim bak sadece tahminim ama eğer o lahmacun yapılırsa yemeğe kendi ailesini davet edecek bence
- 1 yıl
Cimrilik varsa elbette yenilen icilen zoruna gider
Soran1 yılYok getrmez buraya onları ben evdeyim.
Soran1 yılBu cimri kişi ailesine de öyle idi ama ne oldu da 450 TL kıyma almsi onalra
- 1 yıl
Sen annene tavuk yedirirsen oda kirmizi et yedirie işte
Soran1 yılHajksin ama o günkü menüm oydu
Soran1 yılCanım annem...
Bu adam beni uzup bezdirip kacirtmak istyo- 1 yıl
İnandıramazsın ayrica sorun et tavuk değil sen ne yaparsan yap annene özel yapıldığını zaten düşünecektir yani bi sonraki gelmesinde makarna salata da yapsan bize böyle pisirmedin bu daha lezzetli ozenmissin denilir
- 1 yıl
Annem bosanmadan once bu tür şeyleri hep yaşadık o yüzden biliyorum yani neyse konuşmak istediğin zamanda tkp edebilirsin
Soran1 yılEvet dedi yemin ederim
Soran1 yılKıyamam ablacım on yaş küçüksün hsklsn her şey de de
- 1 yıl
Keske hakli olmasam da mutlu yuvan oksa
Soran1 yılKeşke...
Ama çok zor
- 1 yıl
Tahmin ediyorum senin durumunu inanki
Soran1 yılDaha işin çok küçük keşke bunların hiçbiri seni tahmin edemeyecek kadar aklın havada genç keyifli mutlu bir çocuk olsaydnı sen
Soran1 yılYani keşke empati kurmak zorunda kalmasaydın böyle şeyler seninle başından geçmeseydi annenin başından geçmeseydi
- 1 yıl
Bence aksine iyi ki tecrübe ettim ki ilerde kime nasil davranirim nasil seçici olurum ve nasil davranirim benim için daha iyi oldu
Soran1 yılKıyamam sana Allah size de yardımcı olsun
- 1 yıl
Amin saolasin bence şu an buna senin daha fazla ihtiyacın var
Soran1 yılBen ne yapabilirim ki senin annen çalışıyor muydu
- 1 yıl
Evet memur idi hala devam işte kendi evimizi baştan kurduk öyle diyeyim kimseden de fayda yok
Soran1 yılTek çocuksun değil mi.
Maalesef bana kalmadı bugün işten tanımayacağım ve puanım var yine de oturup ders çalışablryom.
Ay partka çocuğu getrdim aglamaamk için gözümü sağa sola kacryorum- 1 yıl
Evet tek çocuğum yaa kiyamam niye ağlayacaksın
Soran1 yılYaşadığım her zorlanmış duyguya
- 1 yıl
Haklisin ama sana aglamak yakismaz sana dik durmak yakışır artik tek değilsin çocuğun var onun için ve kendin için dik duracaksın duygunu bi kenara bırakıp mantik kullanmaya baslayacaksin emin ol mantik kullandığın zaman daha üstün daha başarılı oluyorsun
Soran1 yılKalbim kaç diyor aklım dur.
Ama kalbimin çırpınışları aklımı susturmaya calsyo..- 1 yıl
Zamanini bekle o yüzden dedim ya mantığınla hareket et diye bi meyveyi cicekken koparirsan solar gider olgunlasmadan koparirsan yenmez çöp olur ama meyve olgunlasinca tadindan yenmez değeri de olur
- 1 yıl
Sende kendini meyve yerine koy sen daha çiçeksin
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yani dedin ya kacmak istiyorum diye işte önce şartları oluştur kendini garantiye al kimseye muhtaç olmayacak duruma gel ondan sonra istediğine rest cekerek istediğin hayati yaşarsın
Soran1 yılAma öyle şartlarımın olgunlaşma imkanı yok ki...
- 1 yıl
Elbet olur biraz dayanmak zorundasın çocuk biraz büyüsün önce bi iş bakarsın kendine ona göre sirayla kariyerini yaparsın
- 1 yıl
Çocuk kaç yaşında
Soran1 yılOf 30 yaşındaym çocuk beş..
- 1 yıl
Olsun nolcak hem çocuk çok küçük değil iki üç sene en fazla sen çok da istediğin yerlere gelirsin işine karışmak gibi olmasin haddimi asmayim ikinci çocuğu yapma geleceğe odaklan başarırsın
Soran1 yılİş yook ki. Üstelik bir başıma bir çocukla geçinmek çok Zor.
- 1 yıl
İşte senin gibi kadınlar için kurslar var destekler var kosgeb gibi bulunduğun yere uygun iş imkani olur gidip başkasının yaninda calismak haklısın sana getirisi olmaz ama iyi fikirler sayesinde kendi işinin patronu bile olursun
Soran1 yılÜniversite bitirdim:(( biseye yaramadi
Soran1 yılAh kuzum kıyamam sana.
Ne güzel umutlu knsyosun ama :((- 1 yıl
Umut ve cesaret başarmanın yarısıdır
Soran1 yılVallahi ikisi de yok
- 1 yıl
Olur once kendine güvenen birisi ol özgüvenini yükselt
- 1 yıl
Ben senin duygularını tahmin edeyim kendini ise yaramaz cirkin kilolu bi işe girse beceremez resil olurum kokusuyla çalışıp basarisiz olurum herkes guler aşağılar anca evde otur kocanin getirdiğini ye çocuk bak büyüt böyle goruyon demi
1 yılBendede vardı ondan benmki de aynıydı damatlar genelde kaynana sevmez emin ol kendi anneleri gelse en güzeli olsun ister aman el oglu işte 😊
018 Yorumla
Soran1 yılEe evlilik devam mı
- 1 yıl
Öldü valla benmki yaşasaydı zaten asla devam etmezdim aldatılınca akıllanıyor insan 😢
Soran1 yılGerçekten mi kad senelik evlydin naisk öldü
- 1 yıl
8 sene evli kaldım öldügünde duydum abisinin karısıyla ilişkisi varmış abisi ögrnnce kndni astı
Soran1 yılSonra ayrıldın mi Allah aşkına detaylı anlat sn ayrılıp gttin sonra bu öldü ama abisi mi vurdu
- 1 yıl
Canımın içi ben ayrılmadım hiç kendini astıgı gün ögrendim abisi ilişkilerini ögrenmiş abisi öldürmesin diye kendini asmış ben öldügü gün ilişkilerini ögrendim
Soran1 yılAy iki şok yasaisn yani
- 1 yıl
Sorma ne şok ne şok 3 senedir psikiyatrik tedavi görüyorum bacım şu an keike dedigim tek şey var keşke agzına etseydim keşke sevmeseydim keşke ailesine kendimi ezdirmeseydim
Soran1 yılNe kadalrik evli kaldın
Soran1 yılAy abiisnin karısı ne oldu. O adamda yıkılmıştır inşallah çocuk yoktur senidne abisininde
- 1 yıl
8 sene
- 1 yıl
Var benim 3 onunda 3 tane o yurt dışında boşandılar kaçıp gitti güvenligim yok diye evlatlarıyla
Soran1 yılÇocukları da götürdu vay be ona koymamış olay
Soran1 yılE sen calsyo musun.
- 1 yıl
Şimdi görsen hayatı yerinde neşesi keyfi allaha bıraktım benm evlatlarım babasız kaldı o bilir işini bir evladm engelli
- 1 yıl
Hayır malesrf
Soran1 yılNasıl bakıyorsun onalra oeki
Soran1 yılAllah'ın terazisi şaşmaz abla. Allah büyük
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı cümleleri hiç anlamadım ama sen de onun ailesine mesafeli ol her şey karşılıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAptal insanları nereden buluyorsunuz. Bukadar yüz vermeyin ailenize hakaret ettirecek kadar
00 Yorumla
1 yılKavga ettiğinizden gelmemiştir. Ama ailene küfür etmesi çok büyük saygısızlık, birde sen üzül diye dediyse, seni hiç sevmiyor kocan..
00 Yorumla
11 ayAilenin sınırın çizgin olduğunu söyle ve senin için de olsa iyi davransın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu dağ ayısını hangi ahırdan buldun
06 Yorumla
Soran1 yılBı gör nasıl da havali
- 1 yıl
Edepsiz arsız ve kibir budalası tiplerin ortak özelliği; dediğin
Soran1 yılMaalesef öyle...
Ailede terbiye edilmemiş.
Ama heba olan ömür...- 1 yıl
Yazık etmişsin kendine hatun
Soran1 yılBu keyfî bir tercih değildi..
Kader
O zaman çile çekmeye devam
Ne diyelim
Kendince ailene tepki yapıyor kendi haline bırak
03 Yorumla
Soran1 yılİnan bıraktım bilmiyorum yani ne olacak
Soran1 yılKeşke...
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılSen fazla yüz vermişsin
02 Yorumla
Soran1 yılYok yemin ederim
- 1 yıl
Yaptıgı çok yanlış bence bunu bilmesi lazım
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSiz rahat konusun diye gelmemiştir bence
06 Yorumla
Soran1 yılEskiden öyle değildi
- 1 yıl
Kafasında bir şeyler vardır o zaman
Soran1 yılNe işte
- 1 yıl
Valla erkekleri anlamak zor bu konuda ne düşündüğünü
Soran1 yılSende erkensn
- 1 yıl
Ben evli değilim ama 😄
1 yılNedenini sormalısın bence
01 Yorumla
Soran1 yılKuzum aieksyle görüşmüyorum.
Ama annemin en suçu var ki
1 yılNormal
01 Yorumla
Soran1 yılNiye nasıl
Sevmiyor onları belli ama böyle davranmak çok ayıp
04 Yorumla
Soran1 yılKüfür etti ksc kere
Soran1 yılO gün edince bnde ettim karşılık
Soran1 yılbana kavgada da sen uxul diye ailene dil uzatcam dedi kaç kere ona ailemi neden katıyorsum demiştim oda öyle demişti..
1 yılUmrumda değil
01 Yorumla
Soran1 yıl;((
1 yılYol yakınken boşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBırak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026