Aile & Toplum Annemin kocamın yanında absürt gezmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Normalde çok umursamam ama annem uygunsuz dolaşıyor Güncellemeler1 yıl Soruyu güncelliyorum annem dediğim kişi kaynanam oluyor ve oğlunun yanında aşırı absürt geziyor Annemin kocamın yanında absürt gezmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Neler giyiyor ve kocanın buna tepkisi ne oluyor. Sonuçta o senin annen, yaşlı başlı kadın. Kocan ona mı bakacak. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tayt felan kilolu birisi hatları belirgin Yorumla PeachLicker 1 yıl Çekici birisi değildir ama dimi? Tayt giyebilir çok normal, dışarıda onlarca insan var inanılmaz seksi giyinen, aklı kaysa onlara kayar. Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ama kadın 48 yaşlarında bana garip geldi Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu zamanlarda var annelerde Bir sıkıntı cidden yalnız değilsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi ya baya tuhafıma gitti zaten Yorumla Emremre0616 1 yıl Evet bizimde öyle ama farklı bjr durum burada yazamadım şimdi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Absürt bizde de teyzesi o şekilde dolaşıyor yanımda 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşimin teyzesi absürt geziyor yanımda Yorumla Soran 1 yıl Senedede var yani aynı durum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet maalesef Yorumla Soran 1 yıl Nasıl kurtulcaz ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşabilir miyiz biraz Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum Yorumla
em8fb Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl En kötüsü anneniz kocanıza göz dikmiş olabilir bide kocanızın tepkiside önemli kocanız hiç rahatsız olduğunu söylemiyor mu siz ve eşiniz annenize söyleyin işte kocamın yanında daha düzgün kıyafetler tercih edin bakalım tepkisi ne olacak 0 0 Yorumla
evligzde Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ne olacak çok da abartı değildir zaten 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Taytla felan geziyor Yorumla evligzde 1 yıl Ne olmus Yorumla Soran 1 yıl Vücudu belirgin oluyor Yorumla EsmerBeyli 1 yıl Zevke gelemez mi görünce Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Ne kadar absürt geziyor ne giyiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tayt felan benim kaynanam ayrıca Yorumla
Prokax0983 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ne gibi absürt 0 10 Yorumla Prokax0983 1 yıl Annede sıkıntı var bence seni kıskandırmak istiyor olabilir Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Prokax0983 1 yıl Ne gibi kıyafet giyiyor Yorumla Soran 1 yıl Tayt gibi hatları belli olan Yorumla Prokax0983 1 yıl Libidosu yüksek olabilir mi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Prokax0983 1 yıl Dekolteli giyip frikik fkan veriyormu veya değişik hareketleri var mı Yorumla Prokax0983 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Kadın benim kaynanam bu arada bilgin olsun Yorumla Prokax0983 1 yıl Tamam illaki birlikte olduğunuz zman oluyor ama Yorumla
uzaylınızgeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Kaç yıllık evlisin 0 1 Yorumla uzaylınızgeldi 1 yıl Sizin evde mi hep kalıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaynana o normal 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Tayt felan ama türbanlı annem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzel işte damat yanında özgürlüğü yaşıyor Yorumla Soran 1 yıl Benim kaynanam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eee tamam oğlunun yanında rahat kadın Yorumla Soran 1 yıl Ama çok samimiler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anne oğul olacak halleri yok ya Yorumla Soran 1 yıl Neyse söyleyemediğim durum var iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Neler giyiyor ve kocanın buna tepkisi ne oluyor. Sonuçta o senin annen, yaşlı başlı kadın. Kocan ona mı bakacak.
Tayt felan kilolu birisi hatları belirgin
Çekici birisi değildir ama dimi? Tayt giyebilir çok normal, dışarıda onlarca insan var inanılmaz seksi giyinen, aklı kaysa onlara kayar.
Bilmiyorum ama kadın 48 yaşlarında bana garip geldi
Bu zamanlarda var annelerde Bir sıkıntı cidden yalnız değilsin
Dimi ya baya tuhafıma gitti zaten
Evet bizimde öyle ama farklı bjr durum burada yazamadım şimdi
Absürt bizde de teyzesi o şekilde dolaşıyor yanımda
Anlamadım
Eşimin teyzesi absürt geziyor yanımda
Senedede var yani aynı durum
Evet maalesef
Nasıl kurtulcaz ya
Konuşabilir miyiz biraz
Olur
Bekliyorum
En kötüsü anneniz kocanıza göz dikmiş olabilir bide kocanızın tepkiside önemli kocanız hiç rahatsız olduğunu söylemiyor mu siz ve eşiniz annenize söyleyin işte kocamın yanında daha düzgün kıyafetler tercih edin bakalım tepkisi ne olacak
Ne olacak çok da abartı değildir zaten
Taytla felan geziyor
Ne olmus
Vücudu belirgin oluyor
Zevke gelemez mi görünce
annenin kocanda gozu var
Ne kadar? İçlerle mi
Ne kadar absürt geziyor ne giyiyor
Tayt felan benim kaynanam ayrıca
Ne gibi absürt
Annede sıkıntı var bence seni kıskandırmak istiyor olabilir
Ne gibi