Kocam surekli annesigile gidiyor?

Merhaba dostlar, hem erkek hem kadinlarin durust tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen. Ben 7 aydir evliyim, esim ailenin en kucuk cocuguydu evlendikten sonra ailede cocuk kalmadi herkes evli barkli. kaynanamgile 30 dakikalik mesafede yasiyorum. Kayinbabam tır sürüyo ve haftanin 5 günü tırda yatiyo sadece hafta sonlari evde kaliyo. Kayinvalidemde hafta ici yani pazartesiden cumaya kadar yanliz evde. Kendisinin ehliyeti yok, yasadigimiz ulkenin dilinide bilmiyo ve anlamiyo. Yani her gun sabahtan aksama kadar evde. Bizi normalde haftanin 1,2 gunu yemege cagirirdi bizde gider yer cay icer tekrar evimize gelirdik. Bende esimde surekli evden calisiyoruz, haftanin 1 gunu en fazla buroya gidiyoruz. Bu hafta sonu eşimle cok buyuk kavga ettik, eşim ailesinin bizim eve geldiginden rahatsiz oldugumu hissetmis, ve aileme cay icmeye gidelim dediginde gitmek istemedim bi kac kere. 7 aydir ailesi 3 kere bize geldi bunun 3ü bahcenin cimlerini bicmek ve duzenlemek icindi. Geliyolar is yapip gidiyolar en fazla 2-4 saat. Nedense ben cok samimiyet kurmak istemiyorum ve mesafeli olmak istiyorum. Bana bugune kadar bir kotulukleri yanlislari asla olmadı hep kendi kizi gibi davrandılar. Biz esimle cok buyuk kavga ettik konu bosanmaya kadar geldi ve en sonda barisip duzeldik ve kavga sonucunda esim bana annesi yanliz oldugu haftanin 5 gunu ve bu durum istisna oldugu icin 2,3 gune bir annesine gidip ne var ne yok diye sorup eve girip 1 saat oturup tekrar eve gelecegini soyledi. 7 aydir bu yoktu, bundan sonra boyle yapmak istiyor. Ben ise evde kalmak istemiyorum ben evdeyken onun annesine gitmesi hosuma gitmiyo ve 2,3 gune bir olmasi. Simdi dusunuyorum ben mi abartiyorum yoksa haklı miyim anlayis mi gosteriyim bilmiyorum aklimda 100 şey

Kocam surekli annesigile gidiyor?