Cevap görselde ama siz yinede cevap verin 🤭

Cevap görselde ama siz yinede cevap verin 🤭

Evliyim zaten ama şimdi olsa bende kaçardım. Özgürlük bitiyor. İstediğini yapamıyorsun, isteğin yere tek başına gidemiyorsun. Hayat bitiyor sorumluluk başlıyor ondan sonra.
Herkesin geçerli bir nedeni vardır mutlaka, kişisel olarak evlilikten kaçmıyorum elbette evliliğe giden bir yol bulamıyorum, haliyle bu yolda tek başına yürünmüyor, aile yaşamını seviyorum asılsız eğlencelerlede ömrümü geçirmedim, ama son zamanlarda insanlar çok fazla bireyselleşti ilişki insanı bulmak doğru iletişim ve frekansı yakalamakda kolay olmuyor, uyum anlayış hoşgörü çevresinde kendini yetiştirmiş o olgunlukta biri olursa daha farklı olabilir tabi ki, duyguda olmalı elbette, evlilik ciddi bir hayat ve bu iki kişilik belki bir ömür yaşanıyor doğru zamanda doğru insan olsun...
Beni kaçıracak zengin biri arıyorum 😂
Bak çok mantıklı 🤭 yeni rota oluşturuluyor
Korkuyorum diyemem ama insanlar aynı evin içinde yaşamaya başladığında bişeyler değişiyor galiba güzel pijama
Teşekkürler ☺️ aynı evde her şey monotonlaşıyor galıba
Şu yorumu başa tutturmalı :))
🥰😘😘
Canım ne tatlı bir fotoğraf, pijamaların şahane 😊💙 Evlilikten kaçma isteği bazen özgürlük kaybetme korkusundan ya da toplumun baskısından olabiliyor. Kimisi de duygusal olarak hazır hissetmiyor, sorumluluklar ağır gelebiliyor. Benim gençliğimde de etrafımda evlenmekten çekinen çok kişi vardı. Önemli olan, evliliği kendi istediğin ve hazır hissettiğin zamanda düşünmek. Kimseyi aceleye getirmemek bence en güzeli 💫 Sen de eğer kaçıyorsan, bence kendine zaman tanı ve hislerini sorgula. Her şey gönlünce olsun! 🦙✨
Cevap
77Cevap
Terlikler çok iyiymiş :P ben kaçmıyorum ama evlilikten daha önemli dertlerim var
bana göre son zamanlarda her iki cins de evlenmekten korkup çekiniyor.. zira kiminle konuşursak konuşalım, insanlara güvenmemekten yakınıyor.. Bu da biriyle bir ömür boyu aynı yastığa baş koymayı Zorlaştırıyor.. sadece erkekler olarak ele alırsak erkeklerin özgürlüğüne ve bağımsız davranmaya daha fazla düşün olmaları, evlilik düşüncesinden biraz daha uzaklaştırıyor..
Güven en büyük problem. Herkes karşısındakine güvenmemekle suçluyor kim doğru belli değil
Hep yanlış anlaşılmışız , ama hep.
İlk adımı atan kim?
Kadını anlaması istenen kim?
Olmayanı sadece bir gülümseme görmek için var etmeye çalışan kim?
Evlilik teklifini yapan kim?
Ve bütün bunları yaptığı halde hala daha daha fazlasını yapması beklenen ama koşulsuz yapması istenen kim?
Ve hala erkek evlilikten kaçıyor.
Yaşanacakken imkansız kılan da erkek dimi?
Erkek hiç bir hemcisinin aklıyla hareket etmez fakat kadın hemcinin yanlışı ile hala yaşamaya devam ediyor ve hiç sorgulamadan.
İyi geceler…
Evlilik herşeyi öldürür çünkü.. Yoksq evlenmekte birsey yok.. Ama hem kadın hem erkek nefes alanları olmalı.. Birbirinden bağımsız ama birbirine ait kalmalı.. Bunu yapabilen evliler var ama istisna :))
Buna bende katılıyorum evlılık bitiriyor bazı şeyleri
Bazı şeyleri değil.. Herşeyi bitiriyor.. Surdaki sorulardan ya da etrafındaki insanları gözlemlemen kqfii.. İnsan bilinci bir evlilik sürdürecek kapasitede degil.. ve bunun sevgiyle alakası da yok... Bunu basarabilen insan çok az.. Uzun süren evliliklerde de katlanma ya da kabullenme hali oluyor.. Maalesef:))
Katlanıyorlar bence tek mantıklı açıklaması bu
Bu hayatta katlanmak zorunda kalmak çok acı bir şey :)
Güvenmiyorum , ileride boşanmakla uğraşmak istemiyorum. Benden sıkılabilir , ben ondan sıkılabilirim.
Bende asla güvenmiyorum
😞😞
yo kaçmıyoruzki.. kızların istediği erkek modeli gizemli p. ç veya kaslı yakışiıklı ... vede bu kişilerin onlara tapmasını sevmesini bekliyor
hoş geldin kaçak
Hoşbulduk kaçak çay içmeye gittik
Gelmissın ya yeter☺️ kaçma bıdaha
Olsamda olmasamda pek bir önemi yok zaten
. Günaydın bu arada
☀️günaydın
Masrafından kaçar 😅 düğün nişan kim uğraşacak ama ben kaçmam yine de sade nikah isterim yazık değil mi bana kız merhamet et 😂
Sade nıkah düşünmem lazım
Sevmeyen insanlar evlilikten kaçar sevenler değil, ben sevdiğim insanı bulur bulmaz evlenecem mesela 😅
Bas nikahı kız 🤭😉
Basacam kız seni de çağıracam 😂
Yakışıklı sadıcı vardır belkı 😉
Kız belki nikahıma çift olarak gelirsin belli mi olur 🙄
Nekadar umutsuzsam artık 😂😂🤭
Umut her zaman vardır 😂
😘❤️
🌼😘
Pijamayla kahve içmeye giden kadın hayatı tesbih yapıp sallıyodur. Böyle kadınlara sahip çıkmak sevmek mutlu etmek boynumuzun borcu olsun :) tebrik ettim.10 üzerinden 8 verdim 2 puan kırdım :) pijama pembe olsaydı 10 to 10 olurdu :)
Sorrunun yanıtı :) cesaretli kız yok biraz deli biraz çılgın olmalı. Olursa evleniriz
Şimdi, bu sorunun cevabı bende sabit te, soran sen olduğun için yazamıyorum 🤦
😂
Peki:) teşekkürler
Yaaa böyle bakkala bile gidemem utanırım 🤣
soruya cevap vereyim bence erkekler özgürlükleri için kaçıyor ama şimdiki aklım olsa bende kaçardım
Ben giderim eve gelir gelmez çekerim pijamayı 😅
Pişman olma aman soruyu görüp
Ne bileyim arada pişman oluyorum 🙈🙈
Olma sen 😜
☺️☺️❤️
Erkekler evlilikten değil sorumluluk almaktan kaçarlar evlilik öyle basit bir şey değil o sorumluluğu almaya hazır hissetmeyen insanlar zaten evlenmemeli..
sen niye kaçtın evden, hastaneden :d bizim sorunumuz kadınların cidden belirsiz yaşaması, sorumsuzluğu ve ilgisizliği ayrıca ne yapsan etsen beğenmiyorlar sürekli bi homurdanma
Maddi kaygılar, iş hayatının yoğunluğu ya da geçmişte aile içinde kötü deneyimler yaşamış olmak da etkili olabilir. Ayrıca evliliğin kolay bir şey olmadığını, ciddi bir bağ ve emek gerektirdiğini düşünüp, hazır olmadığını hissedenler de vardır.
Kaçmıyorum sen sürekli beni engelliyorsun... kurbanda geliyor musunuz
Yani geliyor musun?
Sende engelle bence. byy
Yoo engellemicem sen de engelimi kaldırmışsın zaten yoksa soruyu göremezdim :)) e o zaman masayı kuruyorum
Çünki bir kere evlendim en ağır şekilde kullanıldım kalsın daha
Maddi kaygısı yoksa özgürlüğünün kısıtlanacağı düşüncesinden korktuğu için kaçar çoğu erkek.
Parası olan güçlü olan erkek evlilikten Kaçmaz aksine evlilik ister
Kadınların kafasındaki evlilik anlayışı ile erkeklerin hayali olan evlilik yaşantısı aynı değil. Erkekler romantik bakıyor, kadınlar pragmatist.
Aga açıkçası kadınların afta tafrası bitmiyor ya.. Minimalist, ne istediğini bilen ve anlayışlı biri denk gelirse neden olmasın..
Ben bu nedenlerle evlenmiyorum.
Kimse kusura bakmasın kızlar ben 17 yaşımda evlendim ve evlendiğimde gün evimi ayırdım hiç bir mesleğim yoktu gittim inşaatlarda amelelik yaptım o yaşta sorumluluk aldım ben ve şu an iki oğlum var ikiside subay ben 23 yaşımda askeriyeye baş vurdum ve şu an hala uzman jandarma olarak Suriye görev yapıyorum herkesi aynı kefeye koymayalım lutfen
Erkeklerin evlilikte sorumluluk yükümlülüğü daha fazla olduğundan kendine güvenemeyen erkek evlilikten kaçabiliyor. Belki bunda maddi sebeblerde etken olabiliyor.
Yani ben istediğim kişiyi buldum sanırım ama işte ne bileyim böyle özgürlüğümü kaybetme korkusu ne bileyim böyle mesleğimi filan zorlansam da bırakmak istemiyorum açıkçası bi de ne bileyim
yay burcu musun
Ben aslında kaçmıyorum ama mesefeliyim çok ciddi bir müessese ama ben ciddi bir yapıda değilim.
terazi ikizler veya kova
erkeklerde sevgi diye bir kavram yok ben artik inanmiyorum, herkesin isi gucu cinsellik
Sorumluluk kolay bir şey değil özellikle evlilik nafaka masraf hepsini yanlış biri için yapmaktansa yapmamak daha mantıklı
Kanka pijamalarimiz aynı ya jdkfm ama ben üstünu alabildim altı yok sen nerden aldın altını da alıp takım yapayım 😆😆
Çok basit siz yönetmek istiyorsunuz erkek yönetilmeyi sevmiyor o yüzden erkekler evlilikten sizin çenenizden kaçıyor evlenmiyor
Çünkü tüm eşitlik derken bütün maddi yük erkeklerden geçer birde Allah korkusu kalmadı evlilik güzel ama gerçek evlilik bulmak zor bence
Aklım evlenemediklerimde kalır diye korkuyorum.
Erkek kaçıran kizlar var ondan olabilir
Örmek ben 😂😂
Günaydın
seni gören bilen kaçmaz ki kuzum:))
Yanlızlıga baya alıstım ve duzen tutturdum ondan dolayı sanırım.. Bıde guven problemim var
Kızlar kciyor ve iki üç yaş üstü olmasın diyen ergenlerle. Dolu
Kaçmam şahsen maddiyyat çok önemli eşime karsı mahcup olmak istemem
Evlendim boşandım. Boşanmamın ve evlilikten kaçmamı tam olarak anlatan bir foto olmuş evet 😂
Büyük sorumluluk ve kendini biliyor isen karakterini evlilik adamı mı bekar ona karar vermek
hiçbir erkeği begenmiyorsunuz evlenmekten kaçmayan ama erkek yok diyorsunuz :D
Cevap terlik ve pijama da 🙂
Pijamama laf tok🤭🤭
Hiç olmazsa sosyallesiyorsun 😄
Hıhımmm😅
Bazı kadınların kafasına odun vursak bile evden cikartamiyoruz 🤭🤭😀😀
Paramı tek yemek istiyorum ortağa gerek yok
Çok mantıklı
Ben mi kaçıyorum sen beni biliyorsun
Biliyorum 🙂
Kaçanlar da var tabi maddi sıkıntılardan dolayı özellikle
kendi burç grubumda kendini geliştirmiş kafa uyumlu birini bulursam kaçmam. para sıkıntımı çözersem de kaçmam
Evlilikten kaçan erkek bedensel hazlar pesindedir birde masrafa girmek istemez. Sorumluluk yok masraf yok istediğiyle takılır sonunu düşünmez
Hayatımda çok eksiklik var maalesef evlenmek için yetersizim
Günümüzde evlilik tamamen bir ticarethaneye döndüğü için
Kaçmıyorum …. Günümüzde insanlar sorumluluk almak istemiyor
Kaçsınlar çokta umrumdaydı 😢😢
Kendi bilir hıhhh😉
Kaçmıyorum. Bulamıyorum ve denk gelmiyor...
Erkekler inanmadığı kişiden kaçarlar
Her anında yanında olmak ister... Doğru...
Pijama mantıklı hareket he
Kaçmıyorum, sadece istemiyorum.
Para ve doğru kişi yok
Büyük sorumluluk şu an hazır değilim imkansız
Evlilik aman allahım amannn böyle iyi 😀😀
Görsel de evet kacariz tabi
kendi paramla başka bir kadından akıl alamam
Evet bijama üstüne kaban elindede milksheka tam yıldız Tilbe kombini 😂
Kaçamıyorum🤩
Kapmışlar seni
Closed kapalı😀
Ben kaçmıyorum. Sevdiğim ile olsun
Böyle mutluyum, dertsiz başıma neden dert alayım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?