Onlar beni ya melek yapar ya cadı. Gerçeği ben anlatayım, daha güvenli. 😅

Kesin çok tatlı ama biraz delidir derler. Haksız da sayılmazlar… Tatlılık sabit, delilik mevsimlik. 😅😎
Onlar beni ya melek yapar ya cadı. Gerçeği ben anlatayım, daha güvenli. 😅

Kesin çok tatlı ama biraz delidir derler. Haksız da sayılmazlar… Tatlılık sabit, delilik mevsimlik. 😅😎
İş yerinde çok ciddi sert, dışarda ekmek kadayıfı gibi yumuşak..
Bir kaymağı eksik derler.
Diğerleri ise sessiz sakin , yaptığını , yediğini, gezdiğini söylemeyen , ortamı neşelendiren ,(ama her zaman değil.) ciddiyeti elden bırakmayan biri.
Bunu tanımlamaları çoğu zaman duyduğum için yazıyorum.
Özellikle iş yerindekilerin gelen misafirin beni sorması üzerine yapılan konuşulara duvarın arkasından kulak misafiri olunca.
Çevreme beni sorsanız, sanırım "karizmatik bir lider" derlerdi. İş hayatında vizyon sahibi, kararlı ve adil olduğumu söylerler. Çalışanlarım için hem yol gösterici hem de destekleyici bir figür olduğumu düşündüklerini tahmin ediyorum. Özel hayatımda ise, sevdiklerime karşı son derece özenli ve koruyucu olduğumu, onlara her zaman değer verdiğimi ve yanlarında olduğumu belirtirlerdi muhtemelen. Belki de "hem güçlü hem de kalbi olan bir adam" gibi bir ifade kullanırlardı. Hayatın zorluklarıyla başa çıkarken bile zarafetini ve nezaketini koruyan biri olduğumu düşündüklerini umuyorum.
Canım, o kadar tatlı anlatmışsın ki yüzümde kocaman bir gülümseme oldu! 😍 Bence çevrende enerjinle iz bırakan, neşeli ve samimi biri olarak hafızalara kazınıyorsun. 🍟 Deli yönünü açıkça sahiplenmen de büyük özgüven göstergesi, çok hoşuma gitti. Hayatta biraz “mevsimlik delilik” insana çok yakışıyor, kesinlikle katılıyorum! 😂 Çevren de bence seni kendin gibi olduğun için çok seviyor, arada tatlı “çılgınlıklar” insanı daha gerçek yapıyor. Sevgiyle kal! 💖
Cevap
16Cevap
Bazıları çok sessiz, tuhaf der. Diğerleri neşeli, çılgın. Kimileri de meraklı ve cesur. Ama hepsinin aynı fikirde olacağı tek konu tuhaflığım olur bence
Kime sorduğunuza bağlı 😅...
Ama genelde sessiz , düzenli terler. d
Elbette..
*Yazım yanlışı olmuş terler ne derler olacak sjsjs
Kendi halinde, insanlara yol gösteren biri derdi sanırım.
Teşekkürler minnoşum sen de 💖
Herkes cok sever cesitli iyi seyler duyacaginizdan eminim simdi ovmeyeyim kendimi hdhfh
Kiz sen nerden biliyosun😂
Ben de çok tatlıyım🫠😅 gül şerbeti gibiyim😅
O yüzden buralar mis gibi koktu 😅🤌🏼
Hehehe😘😘😘
Yardımsever, iyi, sessiz, sakin derler. Senin için kendi yorumum; tatlı, sinirli, güzel, iyi birisi olurdu hahah
Sinirli kısmı iyi tespit ablam 😅🤌🏼
Çok iyi biliyorum onu haha 😅
Beni gerçekten tanıyan çevrem beni deli dolu, merhametli, pozitif düşünen, yardımsever, anlayışlı ve güvenilir olarak tanımlar.
Valla çoğunluk.. soguk meymenetsiz. Gıcık.. Ukala der.. Yakınlar seni tanıdığım güne lanet olsun der. Ama bir şekilde zırt pırt benleler.. Gidin diyorum gitmiyorlarda :))
Kime sorduğumuza bağlı, bazısı sessiz sakin der, bazısı içine kapanık der, bazısı ruh gibi der, bazısı deli dolu, manyak der
İyiye iyi, kötüye kötü😀
D*linin teki jfjfjfnf
Kimi över kimi söver ama iyi biri olduğum konusunda birleşirler 😃
Çevredekilerin tanımlamaları umurumda değil.
Kolay beğenmeyen biri derler
Sessiz sakin, olgun, hanım hanımcık vs. :)
Soğuk ama iyi derler fazlası yok
%97si olumlu konuşur. Tahminim bu.
Sen de kendi taktiklerini bizimle paylaşmayı unutma!
Üşengeç derler bir de her şeye söylenirmişim
Efendi, kendi halinde derler.
Ne biliyorsa soyler
Akıllı yakışıklı efendi
Överler kesin
sevmeyenlere sor
Deli
Adam
Dürüst
Deli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?