Güzel bakan güzel görürmüş. İyi şeyler söyleyen de doğru söylüyordur, kötü şeyler söyleyen de doğru söylüyordur. Herkes kendi doğruları ve kriterlerine göre bir yorum yapar. Olumsuz konuşanlara da niye öyle dedin, ben böyle miyim demem. Ama genel olarak yakın çevremde, beni iyi tanıyan insanların arkamdan olumsuz şeyler söylemeyeceğine eminim diyebilirim.
Biraz kendimi övmeye yönelik bir soru olmuş. Ben objektif olarak biraz anlatayım. Bir kere insanlar bana güvenirler. Bunu sıklıkla duyarım, parasını, evini, işini gerekirse namusunu bile gözü kapalı teslim ederler. Çünkü bilirler ki emanete ihanet etmem asla. Çalışkan, dürüst ve özü sözü bir olarak lanse edebilirler. Bunlar pozitif yönlerim. Tabi ki birçok da negatif yönüm var. Bir kere huysuz bir insanım. Çok çabuk öfkelenebiliyorum. İnsanlara çok kolay rest çekebiliyorum. Bunlarda en çekilmez tarafım.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Bazıları deli derler bazıları çok konuşuyor ama iyi kız 🤣 tam bir çılgın ve çok komik diyenler de olur. Geneli iyi biri olduğumu söyler çünkü kimseye bir kötülüğüm yok benim