Siz sokakta tek başına yürürken yanınıza yaklaşıp sizinle birisi tanışmak istedi karşı cinsten. Tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılehem artık bu ülkedeki kadınlara ör yargım çok yüksek büyük ihtimal uzaklaşırım malum herkesin zamanı kendine göre değerli eskort dolu ülkede vakiti mi boş harcamak istemem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKadinda kızda adamda sorun var demektir. Yolda ne olduğunu bilmediği, sohbeti olmadığı bir insanla... pat diye evet diyecekse... kesin o yolun yolcusu demektir... o insanlarla ayni ortamda olmamak lazım
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. beni bıçaklayacak veya paramı çalacak diye korkardım. Artık türkiyede her gün neler neler oluyor. Biri beni öldürüp birde suç almazsa mezarımda ters dönerim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası böyle bir durumda ilk anda biraz şaşırabilirim 😊 Çünkü genelde toplumsal olarak sokakta tanışmak alışık olduğumuz bir şey değil. Ama davranış tamamen saygılı ve samimi ise neden olmasın? İnsanlar her yerde tanışabilir, önemli olan yaklaşım. Kendimi güvende hissetmezsem mesafemi korurum. Ama kibarlıkla ve hoş bir enerjiyle gelindiyse sıcak bakabilirim. Doğru kişiyle doğru zamanda, her yer güzel tanışma mekanı olabilir 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
68Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılabes evet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSokakta tanışmak abes, sanalda tanışmak saçma, okula sevgili bulmaya gitmiyoruz, kursa gitme amacımız kendimizi geliştirmek eeeee ulan bu kadar insan nereden eş bulacak illa görücü usulü mü evleneceğiz?
Yanlış anlama olmasında görücü usulü veya bir başka yöntemi küçümsemedim.
30 Yorumla
1 yılYa saçma bi şekilde iki gündür başıma gelen olay bi tanesinden otobüse binerken bi çocuğu çok beğendim. Sonra kadının bi tanesi otobüsten düştü kapı açılınca otobüs ani fren yapınca da o beğendiğim çocuk beni kollarımdan tuttu düşmüyüm diye o kadar etkilendim ki. Ama bende kimseye bakamama sorunu var çekiniyorum aşırı. Bugün de eve gelirken telefona bakıyordum bi tsne çocukta arkasına bakarak fırından çıkıyordu sonra çarpıştık sonra gözlerini kapatarak çok pardon dedi gülümsedi yani hani olur ya insanın içi ısınır karşı taraf ne düşündü bilmiyorum bu ara çok sık yaşıyorum böyle şeyleri sanırım karşı taraf ben senden etkilendim tanışalım dese hayır demem
22 Yorumla- 1 yıl
😂😅🤣🤣🤣 Filmlerdeki gibi bir tanışma olayın olmayacak sanırım
- 1 yıl
Ne alaka olabilir
Başıma gelmişti. Güvenmediğim için hayır demiştim. Sürekli onun dükkanı önünden gidip geliyormuşum. Ama işte insan güvenemiyor. Hayır deyip hızlı hızlı uzaklasmistim. Diğerleri de kafede çalıştığım dönemlerde denk geldi. Onlar biraz daha güven vericiydi. Sokak gerçekten kulağa hoş geliyor ama gerçekten insan güvenemiyor.
20 Yorumla
1 yılKarşıyaka konak vapuruna binerken ben elimden alışveriş poşetim düştü. Vapurda yanımda oturan kişi alıp uzattı. Teşekkür ettim. Ardından vapur yanaşıp inecekken biz, numaramı istedi. Kusura bakmayın, tanımadığım kişilere numara veremem dedim. Peki dedi uzaklaştım.
Şans vermedim. Neden bilmem😃 o anki ruh halim10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılNeden abes olsun bence çok tatlı hatta en güzel tanışma şekli diyebilirim..
vay be gençliğim geldi aklıma tanışana kadar her yolu denemelerim, sempatik yaklaşımlarım her şeyden ötede ayrı bir zevkti benim için çok cüretkar bir delikanlıydım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın için rahatsız edici erkek için gurur okşayıcı. Kadın olarak bundan rahatsızlık duymak için bolca nedenimiz var. Ve bu ülkede bir kadının çok elit bir kesimde değilse bunu yapacagini sanmıyorum. Erkekler de eskisi kadar cesur olamıyor çünkü kadınların bazıları beni taciz etti diye çığlık atıp hiçte öyle olmayan olaylardan para koparmak derdine düşüyor
20 Yorumla
1 yılvakte bagli, geceyse sinirlenirim korkarim ama sabah vaktiyse normal gorurum tanismak isteyebilir tabi dogal
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu çok kez yaşadım ama tebessüm ile karşılasamda olacak şey değil yani telefonu vermem. Erkekler de bu konuda beceriksiz, telefon istemek ya da vermek yerine, erkek verebilir ara diye ama kız arar mı bu ihtimal düşük. Bu yüzden sosyal medyadan iletişim istenebilir ilk fırsatta hem kişiyi tanımak için bir ilk izlenim oluşturur fakat bunu kimse akıl etmiyor yani hiçbiri olumlu olamadi benim için
135 Yorumla- 1 yıl
erkek olarak telefon vermek aklımızdan geçiyor, lakin bizimde korkularımız oluyor
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 telefon verin demiyorum ama kadın vermeyeceği için istemek olmaz eğer siz vermek istiyorsanız olabilir demek istedim. Fakat kadının dönüş yapması biraz düşük ihtimal bu yüzden en iyisi sosyal medya vermek diyorum zaten. Fakat beyler bunu da düşünemiyor
- 1 yıl
haklı olabilirsin çoğu kadın vermek istese veremiyor değişik sebeblerden dolayı
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 hayır vermek istemez kimse yoldan geçen birine zaten. Mesele bu değil ilk anda kimse güven vermez bu yüzden tali yollar denemeli erkek gerekirse
- 1 yıl
denemeli ama bazen çok ısrarda iyi olmuyor, sapık muamelesi görme riski var, birde anlık olduğu için hata yapma riski var, burada kadın devreye girmeli mesela arkasına dönüp bakmak bir gülümseyiş gibi cesaret verici şeyler
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 kadın zaten durup konuşuyor ise, karşılıklı konuşma başladı iseden bahsediyoruz. Bu bakışlar uzaktan uzağa konuşma öncesi olabilir ama bunun için bir mekanda karşılaşmış olmak gerekir. Sorudaki durum farklı, yolda giderken aniden tanışmaktan bahsediyor
- 1 yıl
Kadının güvenini kazanmak önemli ama sohbet sırasında kadın beni yanlış anladınızda diyebilir
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 güven öyle ilk dk da kimse kazanamaz çünkü yeşil ışık yakmak istediğimiz kişi için bile olumsuz ihtimaller var ilk anda kimse tanınamaz ki güven oluşsun. Sadece erkeğin dediğim gibi olumlu izlenim ile tali yolları açıp bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekir
- 1 yıl
Bu iş yazdıgınız gibi erkeğin tutumuna bağlı
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 en baştan beri bunu yazıyorum
- 1 yıl
Sosyolog ya da psikolog egıtımımı aldınız
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 hayır ama kişiliğim zaten bu yönde
- 1 yıl
Özelden görüşebilirmiyiz
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 görmediğim bir PP ile hayır
- 1 yıl
PP ?
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 yani kendi foton
- 1 yıl
sizinde fotonuz yok üstelik gizlisiniz
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 evet ama talep sizden benden değil ayrıca kiminle muhatap olacağımı baştan görmem lazım
- 1 yıl
benim için görüntünün şuanlık önemi yok ben düşünceye bakıyorum ve zeka ya benim sizden fotoğraf talebim bu yüzden olmadı, sonra belki
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 mesele önem değil zaten. Muhatap kim? Benim tarzım da bu. Burada bu yüzden kimseyle aşırı anonimlik olduğu için sohbete de açık değilim. Mesela beğeni ya da ilerlemek de değil ilk etapta
Cevap sahibi1 yılAyrıca düşünce ya da zeka zaten bu kısa yoğunlaşma ya da kişilerin yorumlarını okudukça da bir fikir oluşturuyor fakat özelden görüşmek için kim olduğunu görüyor olmam lazım
- 1 yıl
sizide anlıyorum. ben bu sitede yeniyim, kimseyi tanımıyorum o yuzden şu an böyle devam etmeyi düşünüyorum, mesleğimde şu an buna izin vermiyor
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 nedir meslek ya da sektör belki
- 1 yıl
Mali Müşavirim İSTANBUL altunizadede
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 o kadar da mesleki gizlilik bir durum yokmuş ama tercih sizin tabii☺️ siz böyle yazınca kamuda güvenlik kurumu ya da askeri personel mi demiştim
- 1 yıl
Bizim meslektekilerin çevresi çok geniş olur, tanidikta ama ben daha çok içe dönük biriyim
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 içine kapanık yani öyle mi😅 ben ise aşırı sosyal
- 1 yıl
İçine kapanık değil içe dönük bunlar farklı şeyler mesela daha çok evde vakit geçirmek, yemeği evde yemek, gibi
- 1 yıl
Bu arada sizin meslek nedir
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 size yakınım meslek olarak fakat yaptığım çok iş kolu var diyelim kısaca. Fakat ben hiç içe dönük biri değilim dediğim gibi fazla sosyal😅
Cevap sahibi1 yılBurcunuz nedir içe dönük bey?
- 1 yıl
koç sizin nedir diye sorsam... gerçi burçlardan çok anlamasamda
Cevap sahibi1 yıl@olgun_Adam34 yay. Boşuna uyumlu aynı fikirde değilmişiz😅
Cevap sahibi1 yılFakat hayata bakış açımız uyumlu değil, ben aşırı sosyal siz içe dönük yani benim tam tersi😉
- 1 yıl
bilmem.. "Yay burçları, karşıt burcu ikizler ile son derece uyumludur; hareketli, sosyal ve eğlenceli halleri birbirlerine çok benzer. Koç burçlarıyla da hayata olumlu ve ortak bakış açıları güzel bir beraberlik getirebilir." benim fikrim değil google den yazdım
Elbette hayır olabilir ama biraz sapık damgası olmuyor da değil İnsanın aklına ne gelebilir ki
Zaman değiştikçe milletin akıldaki düşünceler önce kalbe kalpten de kaya kaya aşağıya bir yerlere kadar düştü işte. 🤷🏻♀️10 Yorumlavalla sokakta benimle tanışmak isteyen herkesle tanışmak istiyordur
40 Yorumla
1 yılHiç bişey abes diil de, siz öyle bi mahalle kurdunuZ k, nefes almak suç oldu..
Neyse, nesil kuruyo, soktuumun sistemi de sizle birlikte yokolur umarım..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılbazı insanlar çok olgun olabiliyor anlık bir diyalog etkileyebiliyor ama yerine zamanına giyimine ve ortama göre değişir o tepki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir insan karşıma çıksa sapik derim biber gazı sıkarım
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı.
u 1 yılSosyal medyada tanışma, sokakta tanışma, kafede tanışma nerede tanışacak bu gençler :D
21 Yorumla- 1 yıl
Bu yorumu görünce aklıma bir şey geldi de neyse söylemeyeyim sen de ona uyarlayarak yazmışsın bence😅😂
1 yılDüzgünce yaklaştıysa tanışırım ya ne olacak sanki yabani değilim. Spontane gelişen olaylara karşı değilim zaten.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBence abes bu zamanda. Çünkü kimin ne olduğunu anlamak zor oluyor ve riskler çok. Sanalda bir durum olsa hemen engeller geçersin rahat bir şekilde.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYok uymuyor ya. Sokakta karakteri seninle uyumlu olan birinin çıkması çok çok çok nadir. Filmlerde olur o.
00 Yorumla Sokakta tanımadığın birine selam vermek genel olarak sorun çünkü insanların geneli sadece dış görünüşe göre yargılıyor ve bu yanlış bişey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılÇok oldu. Çoğuyla arkadaş oldum, neredeyse 10 yıl olacak hala arkadaşım olanlar var. Sokakta tanışmak sosyal medyada tanışmaktan bin kat iyidir bence.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOldu normal karşıladım terslemedim insanız sonuçta hepimiz birilerini beğenebilir ama sevgili olmadım o ayrı
00 Yorumla
1 yılBiraz garipserdim ama yine de belki de beni beğenmiştir diye düşünüp, mesafemi koruyarak biraz sohbet edip onu tanımaya çalışırdım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Eğer ciddi hanımefendi biriyse neden olmasın derdim ama biz tanışmaya kalksak kısmen haklı olarak sapık diye bağırır hanım kızlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok geldi başıma da reddettim genellikle. Yani abes değildir belki ama tavırlar çok önemli. Sapık gibi davranan insanlarla tanışmam.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSanaldan tanisma kotu sokaktan tanisma kotuuuu isten tanisma olmazz. E nolcak siparis usulumu gelecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ara da sokakta neden kızlara erkekler tek keliem etmiyor belli. Ualn sokakta en son önceden tanımadığınız bir karşı cins selam verdi desem hepiniz sus pussunuz... Kim vericek böyle tiplere. İnsanlıktan çıkmışlar sanırsın insan kesiyoruz.
00 YorumlaBırkere sokakda kedımı gezdırıyordum yanıma bırı geldı konustu tek kelımeyle cevap vere vere en sonunda gıttı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence abes olmamalı. Sosyal medyaya güven yok, dışarıda birisi tanışacak olduğunda bu durum abes derken insanlar nasıl tanışacak?
31 Yorumla- 1 yıl
Haklı ve mantıklı bir yorum
1 yılGit sokakta her görenle taniş öpüş istedigini yap abes mabes degildir canim ah ahhh
10 Yorumla
1 yılİnternetten tanışmakla sokakta görüp tanışmanın bir farkı olduğunu düşünmüyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Çok alakasız cidden internette en azından evli mi değil mi anlarsın sokakta hiçbir şeyi bilemezsin evli biri de çıkabilir
- 1 yıl
Aynen canım sen inan ne yazdığına ne gördüğüne %100 gerçektir.
- 1 yıl
Reelden bulunca talan söyleme ihtimali daha yüksek alnında yazmiyor mesela evli diye
- 1 yıl
Yalan
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden abes olsun ki spontane gelisen şeyler her zaman daha güzeldir
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı bir karı
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bundan daha doğal bir şey yok onunla sohbet ederim normal bir şekilde
00 Yorumla
1 yılTanışılır eğer çok beğenilirse karşılıklı neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılBenlik değil. Defalarca geldi başıma, kabul etmedim
00 Yorumla eskilerde kaldı onlar öyle cesur insanlar yok artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamamen olayın akışına bağlı. Yolda yürürken dan diye gelip tanışalım mı diyen birini kabul etmezdim, ama tesadüf eseri etkileşimde bulunulmuşsa falan olabilirdi
00 Yorumla
1 yılArtık çok yaygın bi yöntem olmadığı için hoş karşılamazdım sanırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yazın motosiklet kullanırken çok başıma geliyor. Abes bir durum değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılGüvenin düşük olduğu bir toplulukta acaba başıma ne gelecek korkusudan zor bir şey
00 Yorumla Tepki vermem yürümeye devam ederim. Sanırım bizim nesle göre değil. Artık amca olduk 🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Ya aslinda pat diye tanisalim olayi olmaz tabi ama bir süre bakişma gerekiyo bence
00 Yorumla
1 yılgenelde o toplara girmiyorum günümüzde taciz tecavüz muhabbetleirnden dolayı
00 YorumlaArkadaşlar bu işler çok değil 10 sene önce bu sekilde oluyordu sosyal medya bukadar hayatımızda yoktu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bi kız boyle davranmaz ki ben kamera sakası sanardım saga sola bakardım muhtemelen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu zaman da güzel ülkemde böyle bir tanışma şekli erkekler için bile güvenli değil.
00 Yorumla
1 yılKamera şakası yaptıklarını düşünür, cevap ile vermem, yoluma devam ederim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce bir ceplerimi kontrol ederim 🤔 cüzdan filan yerinde mi diye 🤨
00 Yorumla
1 yılKesin fenomen olmak için video çekiyor diye düşünüp cool davranırdım 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum hiç tanışmadım ama bencw abes olmaz doğru yaklaşımla adım atıldığında
00 Yorumla
1 yılTanişabilir. Biri birini begenebilir, kabul edilmezse de edilmez.
00 Yorumla
1 yılBiri ile tanıştım sevgilisi var çıktı sokakta cafede mafede olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılBir kaç kez denk geldim böyle duruma mesafeli oldum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılTabi ki abes kız bunu yapmaz kolay kolay erkekte şamarı yer veya sert bir şekilde red yer
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKızan tarzda bir tepki vermezdim ama olumlu karşılık verir miydim onu da sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHanımefendiler uzun zengin ve kaslı beyefendilerle tanışmak isterler ben üçü de değilim. Herkese tanışmak istediği insanla mutluluklar dilerim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSokakta yürüyen birinin ancak dış görünüşüne tav olursun bu da çok sağlam bir yapı inşa etmez aşkta..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşıma çok geldi. Yabancı dil konuşup savdım çoğunu. 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Niye sen bulunmaz Hint kumaşı misin knk
Cevap sahibi1 yılAynen knk
- 1 yıl
Hmm anladım
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil ayrıca konuşacak kadar öz güvenli olması hoşuma gider
10 Yorumla
1 yılDeğil ama yaklaşımına dikkat etmek gerek çapkınca ya da sapıkca sinyal alıyorsan direk kaç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBen kadınlara guvenmem ama kadınlar nasıl erkeklere güveniyor aklım almıyor her gün bir kadının kötü haberini almak benim canımı sıkıyor
00 Yorumla - Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem