Güncellemeler
+1 yıl
Internette tanışiliyorsa sokakta da tanışılır bence
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de birisinin beni takip ettiğini fark ettim. Biraz korktum ve rahatsız oldum hatta, sonra geldi tanıştı. Ama gözlerine bakınca hiç korkmayı ya da rahatsız olmayı gerektirecek bir şey olmadığını anladım. Aşık olmadım ama sohbetten çok keyif aldım. Ve karşısında otururken acaba yüzüm saçım nasıl görünüyor diye endişelenmedim, zaten beni beğenmiş olmasının rahatlığını hissettim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bana olmaz diye geliyor, sokakta öylesine geçen biri ile tanışmak tehlikeli değil mi sizce de, yüzde evet demiş çoğunluk baya şaşırdım.
caddede de tanışılabilir mühim olan tanışma kısmından sonrasıdır.
Sokakta değil ama bir mekanda olabilir. Sohbet açılır birşeyler yenilir içilir tanışılır.
burcu akrepse tanışmam
Burcunu ne bileceksin peki tanışmadan 😆
tipinin vermiş olduğu vibe'dan anlıyom ben
Ahahhahah 😆
yükselenim akrep, hislerim sağlamdırrr
Güzel kızsa tanışılır komşi
Metrobüste ama sadece di mi komşi
metrobüs iyi bir seçenek ama ayrım yapmayız komşi
Otobüs de olur 😅
Bir ben hayır demişim 😅
Geri kafalı misin kardeşim 😅
Sokakta yabancı biri gelecek sende konuşacaksın yani 🤣 millet baya cesur ya da ...
Konuştum 😅
Evet gördüm şimdi güncellemeyi ben şok 🤣
Niye şok 😅
Çünkü sokakta tanışmak çok nadir olabilecekmiş gibi geliyor.
Ama oluyor..
Oluyormuş sayende öğrendik 😄
Cok cok tesadüfler arka arkaya olursa
Ölme eşeğim ölme 😅
Ama cok hosuma gittiysede o tesadufler biraz planli olabilir
Koskoca İstanbul da zor
Bursaya gel ispatliyim 😊
Şu hayata mümkün olmayan hiç bir şey yoktur
merhaba derim ilk tepki ele verir
Tanışılmaz
Nedenmis? Oldukça normal bir şey. Sokakta birbirimizin yüzüne bakarak geçip gidiyoruz. Kimse kimsenin umrunda değil. Toplumsal yaşam için bu mu normal olan? Bence değil..
Bıçaklanınca gelemeyen pişmanlık hissi...
Her neyse ben güvenli bulmuyorum, bu benim fikrim, sizin fikriniz farklı olabilir saygı duyarım.
Başka bir yerden tanıştığın birisi de şiddet eğilimli olabilir..
Tabiki. Bu yüzden genel olarak insanlara karşı mesafeliyim, sokakta tanışmak ekstra tehlikeli geliyor ama bana.
Biraz rahat olmak lazım bence. Şiddet eğilimli bir insanı anlayabiliriz bence
Beden olmasin
Nasıl yani
Neden olmasın yazmak istemiştim.
ve ayrıca çok fazla kişi ile tanıştım bu şekilde
Yeni trend zaten açık hava date mekanları belli park, avm gibi yerlere tanışmak için gidiyorlar özellikle 40 yaş üstü insanlar
Evet insan sosyal bir varlık. Sokakta birbirimizin yüzüne bakıp da tanışmamak asıl garip olan bence.
Kesinlikle burada şahit oluyorum instagram vermeyi çok mahrem bir şey mi gibi çekinerek ya da korkarak yaklaşıyorlar bizim ahlaki değerler algınız bile bozuk
Oha öyle bir trend var diye tanismamistir umarım benimle. Ama heyecanlıydı tanıştığı için. 😅 Bilmiyorum belki de onu heyecanlandiran ben değil bir kadınla konuşmaya cesaret etmesidir. Böyle bir medeni cesarete sahip olan birisi, hoş bence.. hoşuma gitti galiba 😊 çünkü ben de onun gibiyim sanırım. Ne olursa olsun tanışmam lazımdı dedi. Bilmiyorum kandırdı beni etkilendim ya 😅
Instagram istemek ahlaksızlık mı oluyormuş anlamadım
Zaten tüm meselede bu heyecan bir ilişkiye başlarken kesfedilecek yeni birisi , kesfedilecek yeni bir hayat bu heyecanı yaşamak için bir ilişkiye başlarız kesfedilecek birsey kalmadığında sıradan monotonlaşan bir hal alır ilişki.
Ahlaksızlık değilde ciddi birsey instagrami herkesle paylaşmıyorum gibi genel bir tavır var.
Haha çok saçma herkes ekleyebiliyor sokakta birine de verebilirsin. Kabul edip etmemek sana kalmış
Bilmiyorum ben pek heyecan duymadım ama sadece hoşuma gitti
tabi ki beğenilmek hepmiizn hoşuna gider buradan bile karşı cins ile sohbet etmek bile hoş bir durum.
Değil bence.. buradakiyle aynı hissi vermiyor. Orada beni gerçekten beğendiği belliydi
Tabiki aynı hissi vermez ben sadece örnek verdim
youtube.com/shorts/yUD4bx_vnWk?si=O5jf72x_u__FgKl-
Buna benzer bir tanışma olmuş aslında ne gülerim kfjfjfjf
Hiç alakası bile yok 😅😅
Ayrıca bu tanışmanın nesi varmış, adam ne kadar beyefendi. Gülünecek bir şey yok. Şimdiki dağ ayılarına gül sen 😅
Bayan çok göźel karısınız da demiştir.
Ama sonraki sahnede arabada hemen icrata başlamaya kalkıyor fjdjdjdj
Bu gördüğümüz küçük kesit gayet iyi ama 😅
Evet olur
Ama zor
Tanışılır
beğenirsem evet
Türkiye de "hayır"