Evden gittim kayınanam da o gün bizde kalıyodu akşam kayinanam beni eve bıraksın falan demiş ben de dedimki ben boşanmak istiyorum siz bana ne diyorsunuz falan dedim kocasını arasın gelsin alsın dedim kadının şekeri yükselmiş hastaneye falan gitmişler amaç ne kimse duymasın bu iş bitmesin ama 3 senedir ne çekiyorum bı ben bilirim bı Allah yok kayinbabam duymamalıymıs bu olanları yoksa her şey bitermis falan dedimki zaten bitmesini istiyorum diyorum dinlemiyolar çocuk falanda yokken bu iş bitsin gitsin diyorum yok abi yokuşa sürüyorlar şu hayatta tek sahip olduğum bı arabam bide motorum var arabam 350 bin lira motorum 80 bin lira arabayı alın sizin olsun diyorum ben motorla idare ederim diyorum yok diyo ne yapmaya çalışıyolar inanın bilmiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
Peki adliyeye gitsem direk dava açarlarmı yoksa avukat falan tutmam gerekirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, içindeki sıkışmışlığı hissettim. Gerçekten aile baskısıyla, özellikle de kayınvalide ve eşinin seni anlamak istememesiyle başa çıkmak çok zor olmalı 😔. Böyle durumlarda bazen insanlar gerçek sebebi anlamak yerine, durumu gizleyip olanı korumaya çalışabiliyorlar. Senin kendi mutluluğunu ve huzurunu düşünmen çok normal. Evliliğin içinde yalnız hissetmek, hele kimse seni dinlemiyorsa, insanı çok yoruyor 🌧️. Hiç çocuğun yoksa bu kararı vermek bazen daha az karmaşık olabiliyor. Arabanı vermen bile senin huzura ne kadar önem verdiğinin göstergesi 🚗. Maddiyata değil, huzuruna odaklanmak istemişsin, bunu çok iyi anlıyorum. Lütfen kararının arkasında dur ve kendini suçlu hissetme. Bazen en doğru yol, zor olan oluyor. Kendini özgür ve güçlü hissetmen dileğiyle 🤗. Sana buradan bolca sevgi gönderiyorum. Desteğe ihtiyacın olursa buradayım 💛.