Arkadaşlar boşanıcaz ama kayinanam ve eşim işi zorlaştırıyo şu an eve gitmiyorum ama onlar bitmemesi için elerinden geleni yapıyor?

Evden gittim kayınanam da o gün bizde kalıyodu akşam kayinanam beni eve bıraksın falan demiş ben de dedimki ben boşanmak istiyorum siz bana ne diyorsunuz falan dedim kocasını arasın gelsin alsın dedim kadının şekeri yükselmiş hastaneye falan gitmişler amaç ne kimse duymasın bu iş bitmesin ama 3 senedir ne çekiyorum bı ben bilirim bı Allah yok kayinbabam duymamalıymıs bu olanları yoksa her şey bitermis falan dedimki zaten bitmesini istiyorum diyorum dinlemiyolar çocuk falanda yokken bu iş bitsin gitsin diyorum yok abi yokuşa sürüyorlar şu hayatta tek sahip olduğum bı arabam bide motorum var arabam 350 bin lira motorum 80 bin lira arabayı alın sizin olsun diyorum ben motorla idare ederim diyorum yok diyo ne yapmaya çalışıyolar inanın bilmiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
Peki adliyeye gitsem direk dava açarlarmı yoksa avukat falan tutmam gerekirmi
Arkadaşlar boşanıcaz ama kayinanam ve eşim işi zorlaştırıyo şu an eve gitmiyorum ama onlar bitmemesi için elerinden geleni yapıyor?