Kkizlar sevdiğim adam en yakın arkadaşıyla kıyasladım onu siz olsaydınız ne yapardınız ?

Arkadaşlar benim sevdiğim aşk olduğum bi hoca var bi gün beni eğiyor bi gün beni sövüyor bide hep beni en yakın arkadaşimla kıyasliyor arkadaşım kapalı saygılı edeipli falan ben işe açığım saf sokmayı seven biriyim neyse hep beni en yakın arkadaşimla kıyasliyor ondan örnek al biraz diyot arkadaşına bak diyor ne kadar güzel giyniyor arkadaşım çok güzel bitir bi kendine bak diyor omuzlarını açıyorsun saçını açıyorsun ne kadar çirkinsin diyor en son dün boş dersimiz vardı dersimize o girdi lavaboya çıkarken arkadaşimla dün onunla kavga etmiştim beni koridordan kovmuştu bugünde arkadaşimla oynarken beni izlemeye geldi bana bakıp benimle konuşuyor gülümsüyor saçlar açık yüzün boyalı falan dedi bana bakıp gülümsüyor heyecandan topu her vurduğunda fileye gitmeye başladı bende ona bağırdım hocam gider misin dedim hocam git diye bağırdım oda bi gün elimde kalacaksın dedi arkadaşıma bu ırmak son zamanlarda canımı çok sokuyor dedi en son elimde kalacak dedi giderkende bana ırmak bu son zamanlarda canımı çok sıkıyorsun dedi bunlar dersimize girmeden önceydi dersimize girdikten sonra işte dediğim gibi arkadaşimla lavaboya çıkarken bizi gördü bana nereye çıkıyorsunuz dedi bende işaret parmağınla yukarıya işaret ettim sonra nereye çıkıyorsunuz dedi arkadaşımda hocam lavaboya çıkıyoruz dedi sonra arkadaşım ona hocam lavaboya çıkıyoruz dedi sonra bana bak bak arkadaşına ne kadar güzel konuşuyor ondan örnek al dedi sonra bende ona kimya hocama bak dedim adam bey efendili senin gibi değil dedim oda arkadaşıma bu ırmak ne diyor ben bunu döverim dedi elimde kalıcak dedi bana dediki dövecem seni dedi elimde kalacaksın dedi peşimden geldi bende hızlı hızlı merdivenlerden çıkarken arkadaşım onu tutu yanıma gelmesin diye durdurmaya çalıştı sonra durdu arkadaşıma şu ırmağı götür onunla konuş dedi yoksa elimde kalacak en son dedi bana baktığı sinirle sonra gitti ve bütün gün benimle konuşmadı yüzüme bile bakmadı onun yanından geçerken telefonuyla ilgilendi istiklal marşında bile genelde en önde olur ilk defa arkada durdu ve onu görmeyeceğim bir şekilde durdu sonra istiklal marşı bittikten sonra onun gittiğini sandım okul kapısına doğru giderken arkamdan bi çocuğa seslendi arkama döndüm o bana bakıyor uzaktan sonra dönüp yolumu devam ettim genelde okul çıkışında hep motoruyla yanımdan geçerdi ilk defa geçmedi ve ilk defa benim gittiğim yoldan gitmedi sizce neden öyle yapıyor

Kkizlar sevdiğim adam en yakın arkadaşıyla kıyasladım onu siz olsaydınız ne yapardınız ?